God bless America!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

God bless America!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 3:24 am    Předmět: Re: no ja se nestacim divit ... Odpovědět s citátem

navypier napsal:
smarja lidi - co se s Vama stalo? Jeden ma mindrak a chce nekam utyct ale asi nak jeste nevi kam a co tam bude delat a druhej (s velmi prilehavym nickem) vykreslil US Police jako vzor vsi ctnosti - no to sem fakt nezral.
God Bless ... zdravej lidskej rozum napriklad pac naposled kdy se povedlo spojit nabozenstvi s politikou horeli lidi na hranicich.
spis "blahoslaveni chudi duchem"
peace
navy

Milý Navy, tímto tvým příspěvkem to všechno začalo - tak tomuhle ty říkáš ochota polemizovat aniž by ses do někoho osobně nenavezl Question
Víš, za jiných okolností bych ten tvůj názor proložený invektivami buď blahoskloně přešel (kdyby se týkal pouze a jen předmětu hovoru )nebo bych se tě eventuálně zeptal ve stylu "Proč si to myslíš?".
Jenže, jak je patrno z tvého příspěvku, neopomněl si se svým sobě vlastním arogantním způsobem navézt rovnou do dvou diskutujících (mne a Novise-M). Nevzpomínám si, že bychom se někdy předtím já nebo Novis-M někdy v minulosti o tebe jakýmkoliv způsobem otírali.
A proto, že jsem měl dojem, že ty se - obrazně řečeno - považuješ za hvězdu večírku - a neotřesitelnou autoritu všehomíra, která je schopna připustit jen svůj názor a která si myslí, že se může v rámci této sebeiluze navážet do koho se mu zachce, tak jsem reagoval přiměřeným způsobem (přiměřeným tvému stylu).
Kdo seje vítr, nemůže očekávat bezvětří, milý Navy.

Uvědom si prosím, jednu věc - ne tvůj názor, ale forma a postoj, jimiž byl tvůj názor prezentován - to bylo to, co se mi nelíbilo.
To je to samé, jako kdybych já se vmísil do debaty o truhlařině, se kterou příjdu do styku tak maximálně ve formě konečnýho produktu a technologické postupy (natož jemné finesy) jsou pro mne "bílá místa na mapě" - a sám o sobě pochybuju, že bych si toto poctivý a potřebný řemeslo dokázal osvojit do té míry, že bych se jím uživil. No - takže si představ, že o truhlařině nic moc nevím, ale přesto bych vstoupil do diskuse s takovýmto příspěvkem ve tvém stylu:
"smarja lidi - co se s Vama stalo? Jeden ma mindrak, ze nemuze delat nic nez truhlare a druhej (aby jeho nick byl prilehavej, mel by si tam dat "navydement") vypatlanec vykreslil truhlare jako vzor sikovneho remeslnika - no, to jsem fakt nezral. ..."
Co by sis asi pomyslel o autorovi? Že je je to arogantní kreten? Určitě ano, a právem.

Jenže já bych se o nikom a o ničem takovýmhle způsobem nikdy nevyjadřoval - i kdybych byl věci znalý, natož když o tom vím jen obecnosti.

S pozdravem ExMeD Cool
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 4:17 am    Předmět: Re: no ja se nestacim divit ... Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect napsal:
navypier napsal:
smarja lidi - co se s Vama stalo? Jeden ma mindrak a chce nekam utyct ale asi nak jeste nevi kam a co tam bude delat a druhej (s velmi prilehavym nickem) vykreslil US Police jako vzor vsi ctnosti - no to sem fakt nezral.
God Bless ... zdravej lidskej rozum napriklad pac naposled kdy se povedlo spojit nabozenstvi s politikou horeli lidi na hranicich.
spis "blahoslaveni chudi duchem"
peace
navy

Milý Navy, tímto tvým příspěvkem to všechno začalo - tak tomuhle ty říkáš ochota polemizovat aniž by ses do někoho osobně nenavezl Question
Víš, za jiných okolností bych ten tvůj názor proložený invektivami buď blahoskloně přešel (kdyby se týkal pouze a jen předmětu hovoru )nebo bych se tě eventuálně zeptal ve stylu "Proč si to myslíš?".
Jenže, jak je patrno z tvého příspěvku, neopomněl si se svým sobě vlastním arogantním způsobem navézt rovnou do dvou diskutujících (mne a Novise-M). Nevzpomínám si, že bychom se někdy předtím já nebo Novis-M někdy v minulosti o tebe jakýmkoliv způsobem otírali.
A proto, že jsem měl dojem, že ty se - obrazně řečeno - považuješ za hvězdu večírku - a neotřesitelnou autoritu všehomíra, která je schopna připustit jen svůj názor a která si myslí, že se může v rámci této sebeiluze navážet do koho se mu zachce, tak jsem reagoval přiměřeným způsobem (přiměřeným tvému stylu).
Kdo seje vítr, nemůže očekávat bezvětří, milý Navy.

Uvědom si prosím, jednu věc - ne tvůj názor, ale forma a postoj, jimiž byl tvůj názor prezentován - to bylo to, co se mi nelíbilo.
To je to samé, jako kdybych já se vmísil do debaty o truhlařině, se kterou příjdu do styku tak maximálně ve formě konečnýho produktu a technologické postupy (natož jemné finesy) jsou pro mne "bílá místa na mapě" - a sám o sobě pochybuju, že bych si toto poctivý a potřebný řemeslo dokázal osvojit do té míry, že bych se jím uživil. No - takže si představ, že o truhlařině nic moc nevím, ale přesto bych vstoupil do diskuse s takovýmto příspěvkem ve tvém stylu:
"smarja lidi - co se s Vama stalo? Jeden ma mindrak, ze nemuze delat nic nez truhlare a druhej (aby jeho nick byl prilehavej, mel by si tam dat "navydement") vypatlanec vykreslil truhlare jako vzor sikovneho remeslnika - no, to jsem fakt nezral. ..."
Co by sis asi pomyslel o autorovi? Že je je to arogantní kreten? Určitě ano, a právem.

Jenže já bych se o nikom a o ničem takovýmhle způsobem nikdy nevyjadřoval - i kdybych byl věci znalý, natož když o tom vím jen obecnosti.

S pozdravem ExMeD Cool

Tak tak. Máš pravdu
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 5:16 am    Předmět: Re: dalsi a bohuzel uz ani ne vtipny ale uz spis unavny &quo Odpovědět s citátem

navycz napsal:
No tos mne tedy nenadchnul - uz jsi sice prestal pouzivat "nastavene zrdcadlo" a "strelbu od boku" ale tematicky Ti to dost zchudlo - ted se priznam jsem se fakt ani neusmal.Zkusim tedy(pochopitelne predvidatelne)lehce pritvrdit a snad se polepsis a vzhledem k tomu, ze Tvuj posledni "rozbor" se netyka uz zcela niceho jineho nez mne samotneho odpovim Ti ve stejnem duchu (a priznej si, ze se na to tesis a jsi vdecny za kazdy naznak zajmu ze?
Napadlo mne, proc tady mrhas jinak jiste bravurne a beze zbytku smysluplne vyuzitym casem a dohadujes se tu hodiny a hodiny s nejakym balikem? Sek jsem se s tim ze jsi krehka divenka (i kdyz vime prd jestli treba nechodis po nocich vylepovat po Praze vtipky o cikanech v neznych lodickach a vycpanyma kozama) ale urcite jsem se nesek v odhadu Tebe samotnyho. Mas problemy s realitou a proto tahle virtualni kde muzes kecat a kecat (a ze toho je pozehnane cos tu a buhvikde jinde jeste vytvoril)bez toho, abys nebyl za sve "rozbory" nakopan do zadku ci ust.Jsi definitivne sam protoze si nedokazu predstavit, ze by ti partner ci partnerka ty dlouhe hodiny u pocitace na ruznych smajlikovacich forech toleroval(a).Mel bys semtam jit ven myslim tim ne jenom mezi pubiky na skateboard ale mezi lidi vekove Tobe blizsi - neboj se toho uvidis ze i tam jsou taci, kteri Te mozna alespon na chvilku opravdu se zajmem budou poslouchat - zkus pro zacatek jen treba kazdeho druheho pozdravit a podivat se mu pri tom do oci.Jen snad abys nebyl venku dlouho do noci aby nemeli doma starost (vasi uz nejsou z nejmladsich a dost na tom, ze Te maji po tricitce jeste na krku).Pozdravuj Tve "podrizene" hlavne kolegyne a pokud se bavi tak jsem si stoprocentne jist,ze to neni jen na muj ucet coz Tobe sice nedojde ale budiz o to je to veselejsi.Plakaty fakt nemam ani se nepotrebuju podepisovat - vis moje expritelkyne si mne rady pamatuji - snad vis co tim myslim a kdyz ne tak se nekoho tam okolo v praci zeptej - snad jedine ta vedle myho nicku - ta je opravdova (pochopitelne ne tak krasna a originalni jako ta Tva)ale na balika od Lipna to neni zas uznej sam tak zly.
sorry dneska mam na svou sebestrednost tady jenom chvilku - jdu na veceri ale budu na Tebe myslet.
Pa brouku
Navy

Shocked Confused Rolling Eyes Milý Navy, mým hlavní záměrem tě nebylo ani pobavit ani rozesmát, ale spíš ti ukázat, že když se budeš chovat jako nesvépravnej a nezralej jedinec, tak se nemůžeš domáhat respektu z mé strany.

Máš pravdu, poslední rozbor se týká pouze a jen tvé osoby. Proč? Protože osobně byly laděny všechny tvé příspěvky v této diskusi, prvním počínaje.
Prosím tě, hlavně nepiš něco v tom smyslu, že "teď budeš psát v mém stylu" - já ti snad nadávám, dělám z tebe potencionálního homosexuála, přisuzuji ti problémy s erekcí...etc. - a to všechno děláš jen proto, že tvá ješitnost musí mít navrch?

Tvrdíš že si se nesekl v odhadu mě samotnýho... Very Happy ...no, chlapče jestli by ses chtěl někdy živit odhadama, zapomeň na to. Neuživil by ses Cool...
Dále píšeš, že já mám problémy s realitou - víš co to vůbec slovo realita znamená? Asi nejspíš ne, protože to, co předkládáš (v případě mé osoby za mou realitu) tak to je pouze tvoje rádoby realita Cool. Tvoje úvahy (pro tebe samozřejmě naprosto logické, jak jinak Cool ) vycházejí z chybného úsudku - uvědom si, že toto forum jsem nikdy nepojal jako prezentaci své osoby a víceméně - když se o něčem zmíním ze svého života, tak to má většinou nějakou souvislost s nějakým tematem či se sdělením někoho jiného. Z toho vyplývá - že pokud jsem se nezmínil o své současné přítelkyni, o expartnerkách, majetkových poměrech, priotitách, dalších svých aktivitách a já nevím o čem ještě - pouze následující: nezmínění určitých okolností neznamená jejich absenci. A jestli se mne snažíš vědomě či podvědomě vmanipulovat do situace, kdy klesnu na tvojí úroveň a začnu tady výše uvedené konkrétně vyjmenovávat jako argumenty, tak to předpokládáš (opět) špatně.

Stejně mám ale z tebe pocit, že se vším co se snažíš přičíst mé osobě, máš nějakou osobní zkušenost - např. mne zarážej tvoje "macho" sklony: Neustále mi zdůrazňuješ svou nadsameckost - měl si problémy a teď bereš viagru? A koho to zajímá? Víš, já ti nehodlám oplácet stejnou mincí, nezajímá mne tvoje nadrženost (předpokládám 7 let), jenom ti chci říct, že - ať už kdokoliv zdůrazňuje neustále cokoliv, tak na něj se vztahuje přísloví "pes, kterej štěká, nekouše".

S časovým odstupem ti přeju dobrou chuť a na oplátku ti sděluji, že tvou osobou se zaobírám pouze v připadě, když reaguju na tvé příspěvky.

S pozdravem ExMeD
navycz

Registrace: 23. 04. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 10:03 am    Předmět: tak zkusme treba tohle Odpovědět s citátem

Ale Ty ses tu i kdyz si to treba ani neuvedomujes prezentoval - o Tvych nazorech,prioritach a o svych dalsich aktivitach a na spoustu s beznym zivotem souvisejicich a o sobe samem jsi tu vsem uz povedel dost.Takze az zase budes chtit nekoho s jinymi meritky hodnot ktere bezpochyby jsou primym odrazem plynoucich z vlastnich zivotnich zkusenosti (rozumej ne jen to, co jsem nekde slysel nebo precet) chtit prezentovat jako jesitneho,nesvepravneho a nezraleho "macho"jedince domahajiciho se respektu z Tve strany (?).No a co treba tohle?
motto dne:
Tvuj príspevek nevychází z predikce ale z tvého nitra a - nevím, jestli si to uvedomuješ - nastavuje tobe samému, tvým hodnotám a tvému zpusobu premýšlení zrcadlo.
defekt

defekt:
...doba pred 89 oplývala absurditou, viditelným i neviditelným tlakem na obyvatelstvo i jednotlivce, který vyvíjela KSC s cílem mít každého a všechny pod totální kontrolou, byla to doba materiálního, morálního a duchovního úpadku...proste hnus.
Navy
velmi pekna definice- necha se s jednoduchou upravou doby a nazvu vladnouci garnitury beze zmen pouzit pro soucasnost politiky USA

defekt:
... lidi, kterí prijdou do USA žít a pracovat, by se meli daným podmínkám prizpusobit a akceptovat zásadní principy života ve Spojených státech, jinak at si zustanou ve své rodné zemi. Ztotožnuji se z názorem, že USA jsou tavící kotel, který pretavuje imigranty na Americany.
...Já souhlasím s US intervencí do Iráku, protože nechat tamejší vyhrocenou situaci na "domácích" - to by taky nemuselo dopadnout pro americko-evropskou "bílou" kulturu vubec dobre.
..Nechci samozrejme snižovat utrpení arabskejch civilistu - zranení, utrpení, smrt jsou vždycky hrozný pro každou stranu válecnýho konfliktu, ale pripadá mi, že se v mediích porád více mluví o utrpení Arabu - ale co utrpení Amíku?
...I hope America will go to heaven ...
navy:
oops.. tak u toho uz bejt nemusim ..

Defekt:
Co se týce pracovní pozice o kterou mám zájem se ucházet, je - pokud bych prošel úspešne recruit procesem - Police Officer napr. u Burbank PD nebo San José PD.
...když jsem jako malý chlapec videl v totalitní televizi v tehdejším Ceskoslovensku "pravdivý a autentický" dokumentární porad o Floride, jehož jádro spocívalo v tom, že redaktor CT odchytl v miamské periferii afroamericana (presneji receno negra s evidentne kriminálními rysy a minulostí) ...
...Plne chápou význam "to protect and to serve" (koneckoncu to mají napsáno i na hlídkových vozech ). -
Navy:
tohle je demente Tvoje jasne nejlepsi poznamka! Ja mam na svem vozu "Life is Good" - a taky to plne chapu ... jo a uz mi konecne dosla i ta Tva "strelba od pasu" - to neni opsany to je fakt "z tebe"

v rámci prípravy na svoje evntuální zamestnání rozvinuju okolo žlutocernou pásku s nápisem "crime zone" -
navy:
wow - tohle primaznout do dotazniku pro prijeti tak to mas v kapse..
a nebo tohle: ..
dá se ríct že vtipy o príslušnících romskýho etnika patrí k mým oblíbeným, nebot jsem mel možnost dost dobre poznat jejich svéráznou mentalitu (je fakt trošku jiná, rekl bych, že u velké vetšiny z nich tak trochu asociální

Defekt:
Dá se v Mexiku vyrídit pracovní povolení anebo se tam pracuje výhradne nacerno (s tichou tolerancí správních orgánu)?
navy:
to jako kdyby to nevyslo s tema statama? Ale tam jsou prevazne vsichni tak mirne tmavsi a hodne jich ma "kriminalni rysy" jako ten v televizi ...ja bych si to na Tvym miste jeste radsi preci jenom rozmyslel ..

Defekt o sportu,zenach a sexu:
...Snažím se ženským porozumet (pri fyzickém kontaktu i studiem patricné literatury), ale presto mne vždy necím prekvapí. To ovšem nic nemení na tom, že mám ženský rád a nedokážu si bez nich svet predstavit ....
...podle takovéhoto uvažování poznáš klasickou ženskou, ony za to nemužou, že takto uvažujou, mají totiž jinak (nelogicky) vyvážený mozkový hemisféry ...
..Jak ríkáme my skejtáci v Praze, seš správná roštenka.
..Klukum ve skateparku se protocej panenky, až jim ukážu tvoje fota se skejtem v zátiší, protože roštenky jako ty se prohánej maximálne na koleckovejch bruslích, ale na skejtu skoro vubec ...
...na tom tvém sídlišti by se mela nacházet základní škola s takovým skateparcíkem, ve kterém je mini mini rampicka, na jejímž kopingu jsem se ucil "rock to fakie")
být jiný než ostatní (než heterosexuální vetšina) + neschopnost (pramenící z osobní nevyspelosti) si to priznat + neschopnost vyrovnat se sebou samým a potažmo se svým nejbližším okolím = mindrák (který se musí nejakým zpusobem potlacit - a to nejlépe povyšováním sebe sama a ponižováním ostatních. A k tomu se nejlépe hodí treba práve internetové forum...

navy - viz motto dne v uvodu ...

Defekt , legislativa,penize a jeho zaludecni koliky:
..to že nejaký Cech byl nebo je v necem úspešný - znamená (alespon pro mne), že nekdo, kdo vyrustal ve stejný kotline a žil ve stejných demografických podmínkách a musel strávit tu každodenní ceskou realitu, byl úspešný a dosáhl svého cíle..
...pokud tvoje duchovno a duševno je v harmonii s materiálnem, tak se mužeš (myšleno bez jakéhokoliv sarkasmu ci ironie) nazývat štastnou bytostí...
..nechci to nejak teatrálne vyhrocovat, ale clovek nekdy opravdu neví, jestli se má smát, brecet nebo zvracet - a nebo na to rezignovat...
...V rámci objektivity ješte dodávám, že legislativa je v CR ješte dost nedokonalá a díky silné propojenosti špicek policie s vládnoucí zkorumpovanou garniturou dochází obcas k excesum, ke kterým ve vyspelých demokraciích nedochází.(navy - prosimpekne ve kterych?)
......je mi v Cechách dost na blití. Myslím, že si nedelám nejaký falešný iluze, že je všechno jinde ružový, tak to teda urcite ne, ale pripadá mi, že v Cechách je spousta vecí tak nejak divne pokroucenejch, a funguje všechno tak nejak alternativne ..
...Co se týce mé osoby, já jsem totálne v pohode , dneska jsem tady a zítra tam, to je každého vec osobní volby, kde se momentálne nachází, tak mi není jasný, co by mne na tom mohlo štvát?

Dovolil jsem si jen tak letmo prelitnout Tvoje prispevky a nekolik Tvych bonmotu lehce okomentovat.Vse bez osobnich invektiv a bez jakehokoli osobniho napadani ( jinak ahoj Miro - vsim sis navstevnosti tohodle tematu? A to nepocitam ty, ktreri to ctou nekde v praci "nadrizenemu" pres rameno ) - nezlobis se na mne ze ne? Ani se nebudu poustet do "rozboru" protoze Tve prispevky dle meho jsou vymluvne az dost (a mam pocit,ze tech rozboru z Tve strany bylo uz dost ) a at si kazdy udela usudek sam .Dal jsem jen jednoduse na Tve doporuceni zkusit jeste tech par dni tady udelat neco uzitecneho a definitivne se mi rozsirily (prohloubily bys napsal Ty bozsky ale nedovolil bych si opisovat) obzory .Dekuji. A slib mi, ze prekonas svou prirozenou skromnost (jsou to preci vsechno jen Tva slova a ja jsem si jen dovolil je citovat) a podelis se i o tato s podrizenymi v praci. Bezpochyby to oceni . Smajliky (emotikony) jsem zamerne vynechal abychom si od nich na chvili ,nez prijde dalsi rozbor (v minulem uz jich bylo bezmala tricet) odpocinuli.
Neodpustim si presto tri otazky na zaver :
1) skatujes v helme?
2) kolik ze mas tech dluhu?
3) muzu Te nekdy doma pozvat na panaka?
s uctou
Navy
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 4:06 pm    Předmět: Re: tak zkusme treba tohle Odpovědět s citátem

navycz napsal:
Ale Ty ses tu i kdyz si to treba ani neuvedomujes prezentoval - o Tvych nazorech,prioritach a o svych dalsich aktivitach a na spoustu s beznym zivotem souvisejicich a o sobe samem jsi tu vsem uz povedel dost.Takze az zase budes chtit nekoho s jinymi meritky hodnot ktere bezpochyby jsou primym odrazem plynoucich z vlastnich zivotnich zkusenosti (rozumej ne jen to, co jsem nekde slysel nebo precet) chtit prezentovat jako jesitneho,nesvepravneho a nezraleho "macho"jedince domahajiciho se respektu z Tve strany (?).No a co treba tohle?
motto dne:
Tvuj príspevek nevychází z predikce ale z tvého nitra a - nevím, jestli si to uvedomuješ - nastavuje tobe samému, tvým hodnotám a tvému zpusobu premýšlení zrcadlo.
defekt

defekt:
...doba pred 89 oplývala absurditou, viditelným i neviditelným tlakem na obyvatelstvo i jednotlivce, který vyvíjela KSC s cílem mít každého a všechny pod totální kontrolou, byla to doba materiálního, morálního a duchovního úpadku...proste hnus.
Navy
velmi pekna definice- necha se s jednoduchou upravou doby a nazvu vladnouci garnitury beze zmen pouzit pro soucasnost politiky USA

defekt:
... lidi, kterí prijdou do USA žít a pracovat, by se meli daným podmínkám prizpusobit a akceptovat zásadní principy života ve Spojených státech, jinak at si zustanou ve své rodné zemi. Ztotožnuji se z názorem, že USA jsou tavící kotel, který pretavuje imigranty na Americany.
...Já souhlasím s US intervencí do Iráku, protože nechat tamejší vyhrocenou situaci na "domácích" - to by taky nemuselo dopadnout pro americko-evropskou "bílou" kulturu vubec dobre.
..Nechci samozrejme snižovat utrpení arabskejch civilistu - zranení, utrpení, smrt jsou vždycky hrozný pro každou stranu válecnýho konfliktu, ale pripadá mi, že se v mediích porád více mluví o utrpení Arabu - ale co utrpení Amíku?
...I hope America will go to heaven ...
navy:
oops.. tak u toho uz bejt nemusim ..

Defekt:
Co se týce pracovní pozice o kterou mám zájem se ucházet, je - pokud bych prošel úspešne recruit procesem - Police Officer napr. u Burbank PD nebo San José PD.
...když jsem jako malý chlapec videl v totalitní televizi v tehdejším Ceskoslovensku "pravdivý a autentický" dokumentární porad o Floride, jehož jádro spocívalo v tom, že redaktor CT odchytl v miamské periferii afroamericana (presneji receno negra s evidentne kriminálními rysy a minulostí) ...
...Plne chápou význam "to protect and to serve" (koneckoncu to mají napsáno i na hlídkových vozech ). -
Navy:
tohle je demente Tvoje jasne nejlepsi poznamka! Ja mam na svem vozu "Life is Good" - a taky to plne chapu ... jo a uz mi konecne dosla i ta Tva "strelba od pasu" - to neni opsany to je fakt "z tebe"

v rámci prípravy na svoje evntuální zamestnání rozvinuju okolo žlutocernou pásku s nápisem "crime zone" -
navy:
wow - tohle primaznout do dotazniku pro prijeti tak to mas v kapse..
a nebo tohle: ..
dá se ríct že vtipy o príslušnících romskýho etnika patrí k mým oblíbeným, nebot jsem mel možnost dost dobre poznat jejich svéráznou mentalitu (je fakt trošku jiná, rekl bych, že u velké vetšiny z nich tak trochu asociální

Defekt:
Dá se v Mexiku vyrídit pracovní povolení anebo se tam pracuje výhradne nacerno (s tichou tolerancí správních orgánu)?
navy:
to jako kdyby to nevyslo s tema statama? Ale tam jsou prevazne vsichni tak mirne tmavsi a hodne jich ma "kriminalni rysy" jako ten v televizi ...ja bych si to na Tvym miste jeste radsi preci jenom rozmyslel ..

Defekt o sportu,zenach a sexu:
...Snažím se ženským porozumet (pri fyzickém kontaktu i studiem patricné literatury), ale presto mne vždy necím prekvapí. To ovšem nic nemení na tom, že mám ženský rád a nedokážu si bez nich svet predstavit ....
...podle takovéhoto uvažování poznáš klasickou ženskou, ony za to nemužou, že takto uvažujou, mají totiž jinak (nelogicky) vyvážený mozkový hemisféry ...
..Jak ríkáme my skejtáci v Praze, seš správná roštenka.
..Klukum ve skateparku se protocej panenky, až jim ukážu tvoje fota se skejtem v zátiší, protože roštenky jako ty se prohánej maximálne na koleckovejch bruslích, ale na skejtu skoro vubec ...
...na tom tvém sídlišti by se mela nacházet základní škola s takovým skateparcíkem, ve kterém je mini mini rampicka, na jejímž kopingu jsem se ucil "rock to fakie")
být jiný než ostatní (než heterosexuální vetšina) + neschopnost (pramenící z osobní nevyspelosti) si to priznat + neschopnost vyrovnat se sebou samým a potažmo se svým nejbližším okolím = mindrák (který se musí nejakým zpusobem potlacit - a to nejlépe povyšováním sebe sama a ponižováním ostatních. A k tomu se nejlépe hodí treba práve internetové forum...

navy - viz motto dne v uvodu ...

Defekt , legislativa,penize a jeho zaludecni koliky:
..to že nejaký Cech byl nebo je v necem úspešný - znamená (alespon pro mne), že nekdo, kdo vyrustal ve stejný kotline a žil ve stejných demografických podmínkách a musel strávit tu každodenní ceskou realitu, byl úspešný a dosáhl svého cíle..
...pokud tvoje duchovno a duševno je v harmonii s materiálnem, tak se mužeš (myšleno bez jakéhokoliv sarkasmu ci ironie) nazývat štastnou bytostí...
..nechci to nejak teatrálne vyhrocovat, ale clovek nekdy opravdu neví, jestli se má smát, brecet nebo zvracet - a nebo na to rezignovat...
...V rámci objektivity ješte dodávám, že legislativa je v CR ješte dost nedokonalá a díky silné propojenosti špicek policie s vládnoucí zkorumpovanou garniturou dochází obcas k excesum, ke kterým ve vyspelých demokraciích nedochází.(navy - prosimpekne ve kterych?)
......je mi v Cechách dost na blití. Myslím, že si nedelám nejaký falešný iluze, že je všechno jinde ružový, tak to teda urcite ne, ale pripadá mi, že v Cechách je spousta vecí tak nejak divne pokroucenejch, a funguje všechno tak nejak alternativne ..
...Co se týce mé osoby, já jsem totálne v pohode , dneska jsem tady a zítra tam, to je každého vec osobní volby, kde se momentálne nachází, tak mi není jasný, co by mne na tom mohlo štvát?

Dovolil jsem si jen tak letmo prelitnout Tvoje prispevky a nekolik Tvych bonmotu lehce okomentovat.Vse bez osobnich invektiv a bez jakehokoli osobniho napadani ( jinak ahoj Miro - vsim sis navstevnosti tohodle tematu? A to nepocitam ty, ktreri to ctou nekde v praci "nadrizenemu" pres rameno ) - nezlobis se na mne ze ne? Ani se nebudu poustet do "rozboru" protoze Tve prispevky dle meho jsou vymluvne az dost (a mam pocit,ze tech rozboru z Tve strany bylo uz dost ) a at si kazdy udela usudek sam .Dal jsem jen jednoduse na Tve doporuceni zkusit jeste tech par dni tady udelat neco uzitecneho a definitivne se mi rozsirily (prohloubily bys napsal Ty bozsky ale nedovolil bych si opisovat) obzory .Dekuji. A slib mi, ze prekonas svou prirozenou skromnost (jsou to preci vsechno jen Tva slova a ja jsem si jen dovolil je citovat) a podelis se i o tato s podrizenymi v praci. Bezpochyby to oceni . Smajliky (emotikony) jsem zamerne vynechal abychom si od nich na chvili ,nez prijde dalsi rozbor (v minulem uz jich bylo bezmala tricet) odpocinuli.
Neodpustim si presto tri otazky na zaver :
1) skatujes v helme?
2) kolik ze mas tech dluhu?
3) muzu Te nekdy doma pozvat na panaka?
s uctou
Navy

Zdravím, Navy, musím konstatovat, že děláš pokroky - už jsi se oprostil od urážek a docela si omezil svoje výroky postavené výhradně na "vaření z vody" - že bys šel do sebe? To je ale jedině dobře, třeba se dostaneme do seriozní diskuze...ale je potřeba, aby ses oprostil ještě od vytrhávání ze souvislostí, překrucování a pokusům o sarkasmus Cool.
Je potřeba si uvědomit, že je velmi jednoduché (a laciné) něco vytrhnout ze souvislostí, manipulativně pospojovat nespojované a pak tomu přisoudit jiný význam. Pro zachování objektivity je vždy důležité znát všechny souvislosti, diskuzní téma a též i adresáta toho kterého výroku neboť z toho ti jedině vytane důvod , proč to či ono bylo napsáno.
Všimni si, že pokud jsem pracoval s údaji obsaženými v tvých příspěvcích, vždy byl tvůj příspěvek víceméně ponechán celý - a to právě z toho důvodu, abych se vyhnul laciným a ničím nepodloženým závěrům. Jinak by totiž bylo velmi snadné zdánlivě logicky dospět k čemukoliv - například k tomu, že se např. zatajuješ veřejnosti fakt, že máš v ledničce modrého, plyšového a zpívajícího hrocha, kterému kupuješ každýž den denní tisk Very Happy Very Happy

Ad: prezentace vlastní osoby - samozřejmě máš svým způsobem pravdu, každý názor má určitou vypovídající hodnotu o tom kterém jedinci, jeho postojích atd. (a tak by to mělo být, ne?), já jen dodávám, že pokud jsem napsal výrok v tom smyslu, že jsem toto forum nepojal jako prezentaci vlastní osoby, tak tím bylo myšleno to, že nevidím sám sebe jako vyjímečného a nepovažuju se za střed všeho (zato ty zřejmě ano - např. pořád monitoruješ sledovanost této sekce forumu, evidentně ti záleží, kdo si co myslí atd.) - a také jsem dodal něco v tom smyslu, že když se zmiňuju o něčem ze svého života, tak to koresponduje s určitým tématem či se sdělením někoho jiného. A tak tomu snad je, ne?
Ad: tvé komentáře k mým příspěvkům: uvědom si, že ty když s něčím nesouhlasíš, tak to vše rovnou odsoudíš a očerníš i s osobou pisatele (místo toho, abys uvedl nějaké smysluplné argumenty podporující tvůj názor) - a proto se divím, že nemáš na autě kromě "Life is Good" také "Navy is God" Cool

K tvým otázkám:
1)Pokud skejtuju na ve vertu (tedy vertikální rampě), helmu používám
2)Ad dluhy - víš ono podnikat v Čechách je někdy dost podpásová záležitost. Vezmi si například situaci, že dodáváš v rámci velkoobchodní činnosti zboží pěti partnerům, se kterými několik let spolupracuješ - a oni se doposud jevili velmi spolehlivě. Každému z nich dodáváš zboží v měsíční průměrné částce cca 200.000,-- Kč a oni se dostanou do problémů (druhotné platební neschopnosti) a zkrachujou - a každý z nich ti dluží prachy průměrně za posledních 5 měsíců (to je jednoduchá matematika : 5 odběratelů x 200.000,-Kč x 5 měsíců = 5.000.000,- - to ti lidi dlužej). No a tím se dostaneš do situace, že též něco dlužíš (o něco nižší částku) svým dodavatelům. A to lze vyřešit v úvahu připadajícím dvojím způsobem: a) buď se vyšťavníš a zaplatíš dluhy okamžitě - a nebo b) zvolíš lepší, ale o dost komplikovanější cestu a hlavně časově náročnější cestu: za cenu velkého úsilí a za pomocí právníků se ti podaří něco vyrazit z tvých dlužníků, a z toho teprve pokrýváš to, co dlužíš....no a zvoli já zvolil tu variantu b) - je to také jedna z věcí, kterou bych potřeboval konečně uzavřít. K jádru tvé otázky: Kolik dlužím? Cca už jen 1.500.000,- Kč. Ale tento dluh refinancuji z toho, co mi dlužej ostatní, o to nemám strach, ale smutným faktem zůstává (v Čechách dost obvyklý), že částka v řádu statisíců, která by mně měla říkat pane, je v nenávratnu... Sad
3) Nejsem proti...
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sad ...zase mne to odhlásilo...
navycz

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 6:21 pm    Předmět: v jednoduchosti je krasa Odpovědět s citátem

Ahoj
Pokud je firmam (lidem) kteri Ti neco dluzi fyzicky co obstavit (rozumej sebrat) - prodej vymahatelne pohledavky treba i za 60% jejich hodnoty firmam, ktere v tomto oboru diky stavajici legislative u nas uspesne podnikaji (rozumej perou tim penize povetsinou z byvalych ruskych republik) neni to koser ale porad jeste legalni a funguje to a mas sve penize zpet - sice ne vsechny ale oba vime, ze kdyz sam nemas cim platit sve pohledavky protoze nekdo zase nezaplatil Tobe je sice smutne ale penale z prodleni to pravdepodobe nesmazne .Jestli je nekdo z Tvych veritelu fakt ve svrabu tak je mu srdecne fuk,ze mu nejaky penale nabiha pac kde nic neni ani smrt nebere zejo a tech ostatnich, kteri zaplatit spise nechteji je potreba se jednoduse zeptat jinak.Plati tu "lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese".
A na Tvem miste bych se oficielne zbavil pripadneho majetku (prepis na rodinne prislusniky nebo nekoho,komu muzes duverovat) a vzhledem k tomu, ze chces stejne vypadnout nasledne vyhlas bankrot.Jak sam rikas na hrubej pytel hruba zaplata.I kdyz uprimne receno jestli Ti zbejva zaplatit 1.5mil. a necha se to nejakym zpusobem osetrit tim co Ti kdo dluzi a nedostanes se pri tom do nekonecny spiraly uroku z uroku urocenych z uroku z prodleni a poplatky za pravniky nesezerou to, co jsi usmlouval,usoudil whatever mozna se vyplati jeste chvili pockat.A zvlast ted kdyz se to i tady zacina vsechno tak pekne srat bych spis jeste vyckal.Ale kdo vi.Dedek vzdycky rikal - "vono si to rekne co to chce" a mel pravdu.
Zpravidla jsou veci nakonec daleko jednodussi nez na zacatku vypadaj.
Taky jsem tenkrat doma (1991 - 1996 cca.)podnikal a lidi dluzili mne a ja semtam dluzil jim a rozcilova jsem se a nervoval a ztracel leta zivota honbou za ruznymi sny v podobe drahych domu a aut a luxusnich hadru a zenskejch a nobl mejdanu a ja nevim jeste jakych jinych kravin a trvalo mi spoustu let nez mi doslo, ze to vsechno je sice na jedne strane hezke ale roky zivota ktery jsem zahodil v nesmyslny honbe za penezma abych na to vsechno mel za to definitivne nestoji.
Vracim se domu zit.A ze vseho nejdriv pudu na ryby .... asi tak na tri nedele ... a vono si to rekne ..
Navy
Ps.: zjistim jak berou a zvu Te ..
Ps.2: "Life is Good" neni argument ale fakt ..
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novis-M napsal:
To XxX: Hele nemohli bychom každej trochu ustoupit, omluvit se a přestat se hádat? Smile Ale nejdřív si prosím přečti předchozí stránky. Zatím cau

Novis-M

TO:EMENTAL, NOVIS A NAVY

kluci piste ty komentare trochu kratsi jo Smile

anebo uz staci, ja uz o vas vsech 3 vim uplne vsechno, uz jste se rozebrali skrz na skrz Smile
navycz

PříspěvekZaslal: so červenec 08, 2006 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yes maa'm ...
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 2:11 am    Předmět: Re: v jednoduchosti je krasa Odpovědět s citátem

navycz napsal:
Ahoj
Pokud je firmam (lidem) kteri Ti neco dluzi fyzicky co obstavit (rozumej sebrat) - prodej vymahatelne pohledavky treba i za 60% jejich hodnoty firmam, ktere v tomto oboru diky stavajici legislative u nas uspesne podnikaji (rozumej perou tim penize povetsinou z byvalych ruskych republik) neni to koser ale porad jeste legalni a funguje to a mas sve penize zpet - sice ne vsechny ale oba vime, ze kdyz sam nemas cim platit sve pohledavky protoze nekdo zase nezaplatil Tobe je sice smutne ale penale z prodleni to pravdepodobe nesmazne .Jestli je nekdo z Tvych veritelu fakt ve svrabu tak je mu srdecne fuk,ze mu nejaky penale nabiha pac kde nic neni ani smrt nebere zejo a tech ostatnich, kteri zaplatit spise nechteji je potreba se jednoduse zeptat jinak.Plati tu "lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese".
A na Tvem miste bych se oficielne zbavil pripadneho majetku (prepis na rodinne prislusniky nebo nekoho,komu muzes duverovat) a vzhledem k tomu, ze chces stejne vypadnout nasledne vyhlas bankrot.Jak sam rikas na hrubej pytel hruba zaplata.I kdyz uprimne receno jestli Ti zbejva zaplatit 1.5mil. a necha se to nejakym zpusobem osetrit tim co Ti kdo dluzi a nedostanes se pri tom do nekonecny spiraly uroku z uroku urocenych z uroku z prodleni a poplatky za pravniky nesezerou to, co jsi usmlouval,usoudil whatever mozna se vyplati jeste chvili pockat.A zvlast ted kdyz se to i tady zacina vsechno tak pekne srat bych spis jeste vyckal.Ale kdo vi.Dedek vzdycky rikal - "vono si to rekne co to chce" a mel pravdu.
Zpravidla jsou veci nakonec daleko jednodussi nez na zacatku vypadaj.
Taky jsem tenkrat doma (1991 - 1996 cca.)podnikal a lidi dluzili mne a ja semtam dluzil jim a rozcilova jsem se a nervoval a ztracel leta zivota honbou za ruznymi sny v podobe drahych domu a aut a luxusnich hadru a zenskejch a nobl mejdanu a ja nevim jeste jakych jinych kravin a trvalo mi spoustu let nez mi doslo, ze to vsechno je sice na jedne strane hezke ale roky zivota ktery jsem zahodil v nesmyslny honbe za penezma abych na to vsechno mel za to definitivne nestoji.
Vracim se domu zit.A ze vseho nejdriv pudu na ryby .... asi tak na tri nedele ... a vono si to rekne ..
Navy
Ps.: zjistim jak berou a zvu Te ..
Ps.2: "Life is Good" neni argument ale fakt ..

100 % souhlas,
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 2:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Novis-M napsal:
To XxX: Hele nemohli bychom každej trochu ustoupit, omluvit se a přestat se hádat? Smile Ale nejdřív si prosím přečti předchozí stránky. Zatím cau

Novis-M

TO:EMENTAL, NOVIS A NAVY

kluci piste ty komentare trochu kratsi jo Smile

anebo uz staci, ja uz o vas vsech 3 vim uplne vsechno, uz jste se rozebrali skrz na skrz Smile

Very Happy Very Happy - iXxXátko, nesnaž se tady někomu nabulíkovat, že's to všechno četla od A do Z, já myslel, že nejraději čteš stejně jenom svoje příspěvky... Very Happy
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak decka, klid a nohy v teple, uz se nehadejte. Novis se tak hezky omluvil, tak uz do nej nesijte ju
Kazdej nekdy ulitne, ze jo
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice napsal:
tak decka, klid a nohy v teple, uz se nehadejte. Novis se tak hezky omluvil, tak uz do nej nesijte ju
Kazdej nekdy ulitne, ze jo

No díky, ale za některými věcmi si stojím. Byla to sebeobrana, ale to jsem tam myslím napsal Very Happy Ať žije mír!! Smile
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prestante si navzajem lezt do zadku a radsi se hadejte - to je vetsi sranda, hotova telenovela!
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Prestante si navzajem lezt do zadku a radsi se hadejte - to je vetsi sranda, hotova telenovela!

Very Happy Very Happy Bigu, kdyby se měl volit největší cynik za poslední roky, mám dojem, že bys to s přehledem vyhrál Very Happy Very Happy Cool ...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com