|
|
| Autor |
Zpráva |
navycz
Registrace: 23. 04. 2005 Příspěvky: 26 Bydliště: Jizni Cechy
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:46 pm Předmět: pro XxX |
|
|
| Kyticko jsem rad, ze nekdo ma s "policisty" i jine nez negativni zkusenosti.Akorat nejak nechapu,jak tak dokonale vycvicene slozky s pocitem odpovednosti a ochrany spolecnosti (vis co maj napsany na autech ne?)Te nechaji jen tak odejet i kdyz jsi svym pocinanim jiste zpusobila krizi prinejmensim na cervenou v barvickach semaforu ohrozeni bezpecnosti USA nebyli to jenom nejaky prevleceni provokateri kteri Te svym jednanim ted vlastne neprimo prinutili napsat to co jsi prozila a tim poskozovala jinak tak neposkvrnenou a cistou povest mistnich fizlu oops sorry policistu? Jinak plne souhlasim s ShaQuanem - ja bych asi dopad stejne look nelook.Asi mame holt smulu ze nas holt stavej jenom Ti opravdovi fizlove.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:56 pm Předmět: pro terezici |
|
|
| naprosto s Tebou souhlasim ze nam "tema" zlehka uniklo ale ja s tim nezacal.Ale uznej sama ze tu je alespon sranda ne? Ale slibuju za sebe, ze se pokusim pokud kdokoli projevi zajem se k tematu vratit jen co to pujde.Je mi jasny, ze to nebude hned pac az se defekt zase dostane v praci k pocitaci bude tak na tri az ctyry stranky rozborovat my komentare a hlavne mne samotnyho ale treba hned potom jak zchladne by to mozna slo - ale pokud neco k tematu chces vedet nebo mas sama neco tak jen do toho - v cechach jsou ted svatky (rozumej zavreny kancelare) tak to treba jeste stihnes .. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 3:10 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | ShaQuan napsal: | no, u me by evropskej "look" a "accent" taky urco fungoval, by me jen videli, uz bych lezel na kapote policejni kary, s nohama od sebe a hodinu nato stal pred soudem - myslim ze sem presne podle americkych policejnich predstav - masovy vrah )))) |
haha
ty me vzdycky tak pobavis
Jsem skoro chtela napsat ze je tady s tebou nejvetsi sranda, ale to nesmim rict,protoze Big Rig by se se mnou zase rozesel a ted si ho uz nesmim rozhazet, vis jak to chodi  |
Hehe, taky by me to skvele pobavilo, kdyby to nebyla bohuzel pravda s takovym vyzorem, jaky mam ja, to v americe muzu dotahnout bud do basy, nebo do senatu, hmm, nevim co je horsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
Registrace: 25. 05. 2006 Příspěvky: 114 Bydliště: Czech Republic
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 7:41 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | ja se taky vyjadrim
vtipy patrej do jiny rubriky LOL
POLICISTI
tak takovy slovo uz jsem neslysela hoooodne dlouho LOL
ja nevim jak jinde, ale tady se rika cops, nekdy pigs, ale vetsinou o nich lidi mluvej jako o idiotech.
Ja mam teda jen same pozitivni zkusenost, me nedali pokutu ani za blokovani silnice kdyz jsem vedla dulezity rozhovor a blokovala jsem durangem celou silnici Ale to uz je jina story Evropskej "look" a "accent" tady funguje na stopadesat procent Aspon teda u me
cago |
Neslyšela jsi to hodně dlouho? to je tvůj problém. A kde o nich lidi mluví jako o idiotech? Asi žiješ ve čtvrti obývané tobě-podobnými lidmi (fuj! Do takové čtvrti bych nechtěl zavítat). S těma vtipama už jsi hodně trapná  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 7:44 am Předmět: Re: pro novise |
|
|
| navycz napsal: | Defektovy - s "mekym" ...vsim
jinak nemam (a nebo uz ani nechci) k Tvym poznamkach nic dodat nic ve zlym ale Tvoje originalni "May God bless .... blablabla jsem dneska nasel i na seznamu v diskusi o korejskych raketovych testech - taky ses "seknul"? |
V diskuzi na seznamu jsem včera vůbec nebyl. Možná to psal brácha. Že by znal heslo mého mailu? Je to možný. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 7:50 am Předmět: Re: pro terezici |
|
|
| navycz napsal: | | naprosto s Tebou souhlasim ze nam "tema" zlehka uniklo ale ja s tim nezacal.Ale uznej sama ze tu je alespon sranda ne? Ale slibuju za sebe, ze se pokusim pokud kdokoli projevi zajem se k tematu vratit jen co to pujde.Je mi jasny, ze to nebude hned pac az se defekt zase dostane v praci k pocitaci bude tak na tri az ctyry stranky rozborovat my komentare a hlavne mne samotnyho ale treba hned potom jak zchladne by to mozna slo - ale pokud neco k tematu chces vedet nebo mas sama neco tak jen do toho - v cechach jsou ted svatky (rozumej zavreny kancelare) tak to treba jeste stihnes .. |
naprosto s Tebou souhlasim ze nam "tema" zlehka uniklo ale ja s tim nezacal....
Podívej se o pár stránek dozadu - kdo začal tu hádku? My jsme vedli jenom diskuzi. Téma nebylo o poldech ale o několika věcech co mě zajímají. Bohužel jsi přišel ty a diskuze skončila....
Defekt by už mohl přijít. Aspoň tě trochu zklidní... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 8:46 am Předmět: |
|
|
___
Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:27 am, celkově upraveno 2 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 9:04 am Předmět: Re: pro XxX |
|
|
| navycz napsal: | | Kyticko jsem rad, ze nekdo ma s "policisty" i jine nez negativni zkusenosti.Akorat nejak nechapu,jak tak dokonale vycvicene slozky s pocitem odpovednosti a ochrany spolecnosti (vis co maj napsany na autech ne?)Te nechaji jen tak odejet i kdyz jsi svym pocinanim jiste zpusobila krizi prinejmensim na cervenou v barvickach semaforu ohrozeni bezpecnosti USA nebyli to jenom nejaky prevleceni provokateri kteri Te svym jednanim ted vlastne neprimo prinutili napsat to co jsi prozila a tim poskozovala jinak tak neposkvrnenou a cistou povest mistnich fizlu oops sorry policistu? Jinak plne souhlasim s ShaQuanem - ja bych asi dopad stejne look nelook.Asi mame holt smulu ze nas holt stavej jenom Ti opravdovi fizlove.. |
hmm i policajti jsou prece jenom chlapi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 9:07 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:27 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 10:11 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Novis-M napsal: | | XxX napsal: | ja se taky vyjadrim
POLICISTI
ja nevim jak jinde, ale tady se rika cops, nekdy pigs, ale vetsinou o nich lidi mluvej jako o idiotech.
Ja mam teda jen same pozitivni zkusenost, me nedali pokutu ani za blokovani silnice kdyz jsem vedla dulezity rozhovor a blokovala jsem durangem celou silnici Ale to uz je jina story Evropskej "look" a "accent" tady funguje na stopadesat procent Aspon teda u me
cago |
Neslyšela jsi to hodně dlouho? to je tvůj problém. A kde o nich lidi mluví jako o idiotech? Asi žiješ ve čtvrti obývané tobě-podobnými lidmi (fuj! Do takové čtvrti bych nechtěl zavítat). S těma vtipama už jsi hodně trapná  |
No mozna jsem byla zbytecne zla,
ale ty jsi byl zbytecne trapnej.
tak
no mozna abych uvedla vic detailu,
v SB bydlej bohaci, to je snad kazdymu jasny.
Rekla bych ze 90% lidi tu ma DUI, takze snad to ted pochopis proc lidi policajty nesnasej. A snad vis, ze bohac si mysli ze za penize si muze koupit vsechno. I policajty... |
Chápu. Mohla jsi to říct hned. Jo a proč jsem trapnej? Víš, mě už to docela štve že mi celou dobu nadávaš a zastávaš se navyho. Já se nechci hádat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 10:16 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Novis-M napsal: | | XxX napsal: | ja se taky vyjadrim
POLICISTI
cago |
hele, jestli ti to uniklo, tak ziju v santa barbare.
Ctvrt obyvana lidma jako ja? FUJ?
TAKHLE MLUV O SVOJI MAME,
AKORAT SE SEM CHODIS HADAT.
TAK UZ SE DEJ PAUZU MAGORE |
1) To s tou čtvrtí jsem možná trochu přehnal. Nerad se hádám, ale já si nezačal.
2) To s tou mámou jsi pořádně přehnala! O ní už ani slovo!!
3) Já že se sem chodím hádat??? Zopakuju to co jsem už hodněkrát psal. Takže, založil jsem toto téma proto, abych se zeptal na pár věcí, co mě zajímají. Nejdříve jsem se ptal na policejní systém. Vedla se normální slušná diskuze. Pak ale přišel Navy a rozpoutal hádku! A ty mi pak řekneš že se sem chodím hádat Podívej se na předchozí stránky.
4) Díky za to pěkné oslovení
Novis-M |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 10:19 am Předmět: |
|
|
To XxX: Hele nemohli bychom každej trochu ustoupit, omluvit se a přestat se hádat? Ale nejdřív si prosím přečti předchozí stránky. Zatím cau
Novis-M |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 10:23 am Předmět: Re: pro novise |
|
|
| Novis-M napsal: | | navycz napsal: | Defektovy - s "mekym" ...vsim
jinak nemam (a nebo uz ani nechci) k Tvym poznamkach nic dodat nic ve zlym ale Tvoje originalni "May God bless .... blablabla jsem dneska nasel i na seznamu v diskusi o korejskych raketovych testech - taky ses "seknul"? |
V diskuzi na seznamu jsem včera vůbec nebyl. Možná to psal brácha. Že by znal heslo mého mailu? Je to možný. |
a ze by byl s tim may god bless a fizlama stejne posedlej? No to Ti nesezeru stejne tak jako s heslama na email ... pochopil bych to za predpokladu ze bys mel v nicku treba Mr.Hyde whatewer ..
Navy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 11:27 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:28 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 3:07 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Novis-M napsal: | | XxX napsal: | | Novis-M napsal: | | XxX napsal: | ja se taky vyjadrim
POLICISTI
cago |
No mozna jsem byla zbytecne zla,
ale ty jsi byl zbytecne trapnej.
tak
no mozna abych uvedla vic detailu,
v SB bydlej bohaci, to je snad kazdymu jasny.
Rekla bych ze 90% lidi tu ma DUI, takze snad to ted pochopis proc lidi policajty nesnasej. A snad vis, ze bohac si mysli ze za penize si muze koupit vsechno. I policajty... |
Chápu. Mohla jsi to říct hned. Jo a proč jsem trapnej? Víš, mě už to docela štve že mi celou dobu nadávaš a zastávaš se navyho. Já se nechci hádat  |
nenene ja se nikoho nezastavam
jen se mi nelibilo ze navy psal ze jede domu a bere si sebou veci ktery mu patrej a tobe se to nelibilo
a pak si mi nelibilo jak si se vyjadroval o mne
a pritom me neznas
tak ok
klidek a pohoda jo  |
1) ...ze navy psal ze jede domu a bere si sebou veci ktery mu patrej...
Navy napsal tohle:
"smarja lidi - co se s Vama stalo? Jeden ma mindrak a chce nekam utyct ale asi nak jeste nevi kam a co tam bude delat a druhej (s velmi prilehavym nickem) vykreslil US Police jako vzor vsi ctnosti - no to sem fakt nezral.
God Bless ... zdravej lidskej rozum napriklad pac naposled kdy se povedlo spojit nabozenstvi s politikou horeli lidi na hranicich.
spis "blahoslaveni chudi duchem"
peace
navy"
A to se vyjadřoval o mě Ať si jede domů a vezme si co chce, to je jeho věc, ale tohle určitě do poklidné diskuze psát nemusel.
no a 2) Ty sis začala Já jsem se jen bránil, ale uznávám, že jsem se mohl bránit slušněji (víš, nadávaní nemám opravdu rád, a není to můj styl vyjadřování) Tak teda peace, oukej?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|