|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st červen 21, 2006 1:59 pm Předmět: Re: pomoc SOS |
|
|
| kokoska napsal: | | Teda od Vas cist nazory to je obcas zoufale.O cem to mluvite?To je jako strasnej peniz v Cechach zaplatit usmolene mes.zdr.pojisteni????Tady je to asi kapku o necem jinem i presto pokud tu chci byt v klidu tak si rozhodne dluhy delat nebudu a pokud se necham osetrit a jsou tu takova pravidla tak se neda nic delat.Daji ti to i na min.splatky staci se jen domluvit.Kazdop[adne pokud tu nechces byt ci nic nevlastnis zalezi to v podstate jen na tobe pokud je to opacna varianta je dobry mit stit cistej to je snad vic jak jasne!!! |
Nejak porad mi nedocvaklo proc nejaky blby cechacky tak hrozne stve ze jini cechacci nezaplatili ucet. Jakoby to slo na dluh tobe Snad kurva je kazdyho vec co dela anebo nedela, nebo ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: st červen 21, 2006 3:53 pm Předmět: |
|
|
| XXX:MOJE REC, MYSLIM,ZE BYCHOM MOHLI BYT DOCELA DOBRI KAMARADI |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt červen 22, 2006 8:57 am Předmět: |
|
|

Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:32 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lenka
Registrace: 11. 01. 2006 Příspěvky: 27 Bydliště: florida
|
Zaslal: čt červen 22, 2006 10:50 am Předmět: |
|
|
Ja si nemyslim, ze se tu nekdo do nekoho montuje. Kazdy tu napise svuj nazor. Neci nazor je, ze kdyz obdrzis od nekoho nejakou sluzbu (napr. lekarskou) tak by jsi za to mela zaplatit. Nekdo ma zase opacny nazor a snazi se "vyjebat" s kazdym jak se da. To uz je zakotvene v charakteru cloveka.
Jak jsi rekla, je to kazdeho vec a tak se s tim kazdy vyrovnava po svem.
Ja jsem tu legalne, platim priblizne 5-6 tis. dollaru rocne za lekarske osetreni a za leky, ktere si na konci roku odecitame z dani. Nechce se mi ty penize platit, ale takhle mam svedomi ciste, nikomu nic nedluzim a mam zameteno pred svym prahem, jak jsi jiz podotkla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 12:15 pm Předmět: |
|
|
| lenka napsal: | Ja si nemyslim, ze se tu nekdo do nekoho montuje. Kazdy tu napise svuj nazor. Neci nazor je, ze kdyz obdrzis od nekoho nejakou sluzbu (napr. lekarskou) tak by jsi za to mela zaplatit. Nekdo ma zase opacny nazor a snazi se "vyjebat" s kazdym jak se da. To uz je zakotvene v charakteru cloveka.
Jak jsi rekla, je to kazdeho vec a tak se s tim kazdy vyrovnava po svem.
Ja jsem tu legalne, platim priblizne 5-6 tis. dollaru rocne za lekarske osetreni a za leky, ktere si na konci roku odecitame z dani. Nechce se mi ty penize platit, ale takhle mam svedomi ciste, nikomu nic nedluzim a mam zameteno pred svym prahem, jak jsi jiz podotkla. |
To lenka:  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 12:17 pm Předmět: |
|
|
To Toten_Kopf:
čau, Totene, co je novýho v tvém životním příběhu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 4:58 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:32 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | ja jsem tu taky legalne
dane neplatim
doktora taky ne
a stejne se mam dobre
8 ) | Mel by sis setrit ,potreboval bys ho,jsem lekar a myslim ze mas problem s hlavou |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 26, 2006 8:39 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | XxX napsal: | ja jsem tu taky legalne
dane neplatim
doktora taky ne
a stejne se mam dobre
8 ) | Mel by sis setrit ,potreboval bys ho,jsem lekar a myslim ze mas problem s hlavou |
-> A konecne to mame odborne potvrzeno.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červen 26, 2006 9:21 am Předmět: |
|
|

|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červen 26, 2006 9:25 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | XxX napsal: | ja jsem tu taky legalne
dane neplatim
doktora taky ne
a stejne se mam dobre
-> A konecne to mame odborne potvrzeno.  |
hej ty, anonyme, prestan se uz vtirat, porad mi pises, komentujes vsechno co reknu, copak nechapes ze ja jsem tady, delam si CO JA CHCI a o tebe nestojim??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 26, 2006 9:51 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: po červen 26, 2006 11:15 am Předmět: to XXX |
|
|
tak se nerozciluj, vzdyt je to doktor On urcite chce jenom pomoci |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červen 26, 2006 11:40 am Předmět: Re: to XXX |
|
|
| Terezice napsal: | tak se nerozciluj, vzdyt je to doktor On urcite chce jenom pomoci |
ja se nerozciluju
LOL
jen me to totalne pobavilo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červen 26, 2006 11:41 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:33 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|