|
|
| Autor |
Zpráva |
newstar
Registrace: 09. 02. 2006 Příspěvky: 7 Bydliště: CHICAGO
|
Zaslal: út únor 14, 2006 5:24 pm Předmět: |
|
|
==
Naposledy upravil newstar dne st únor 15, 2006 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út únor 14, 2006 5:38 pm Předmět: |
|
|
| newstar napsal: | DIKY ZA KOMENTAR A NAZOR UVYDIME JAK SE VAM BUDE ZDAT TOHLE PREDEM DEKUJI ZA PRIPOMINKY BUDU UPDATOVAT TYHLE POZYCE DENNE . DIKY pp
PS Doufam ze nikdo nema nic proti debate , alespon predchazejici moderator chtel debatu na toto tema |
Jsi si asi spletl smysl tehle debaty. To co tady predvadis si muzu precist na strankach kazdyho solidniho obchodnika s CP. Navic ty tvoje doporuceni pripominaji tohle:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-423.html
Takze si ty svoje pozice klidne updatuj, ale pokud mozno nekde jinde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
newstar
|
Zaslal: út únor 14, 2006 5:58 pm Předmět: |
|
|
pp
Naposledy upravil newstar dne st únor 15, 2006 9:17 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: út únor 14, 2006 6:20 pm Předmět: |
|
|
Nereagoval jsem jen na ty tvoje options, ale i na tvoje predchozi doporuceni na papiry z OTC BB.
To ze sem napises nejaky tickery s cenou a vyvojem, to neni zadna debata. To si kazdej muze sledovat jinde.
Jestli mas nejaky zkusenosti s obchodovanim, tak sem radsi napis neco uzitecnejsiho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
newstar
|
Zaslal: út únor 14, 2006 7:48 pm Předmět: |
|
|
==
Naposledy upravil newstar dne st únor 15, 2006 9:17 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 486 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út únor 14, 2006 8:41 pm Předmět: |
|
|
| newstar napsal: | | o jake zkusenosti by byl zajem? analyzy nebo co, napovez |
to czaglos: on nema zadne skusenosti a pise tady jen nesmysly |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
newstar
|
Zaslal: út únor 14, 2006 9:23 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil newstar dne st únor 15, 2006 9:16 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st únor 15, 2006 8:24 am Předmět: Technical Analysis? You've got to be kidding!! |
|
|
| newstar napsal: | OK vydim,ze tu je nekdo moc skuseny to mne prosym povez svuj nazor na technickou analyzu :BOLLINGER BANDS (20.2) v kombinaci s SIMPLE MOVING AVG.(10)  |
Hahaha. Bollinger Bands? Ty se pokoušíš nás přesvědšit že Bollinger Bands mají něco společného s realitou? Co takhle head-and-shoulders? Co takhle Elliot Wave Theory? Takové nesmysli už jsem dlouho neslyšel.
Je mi to záhadné že v dnešní době existují lidé kteří věří v technickou analýzu, v chartism, apod. Možná jen lidé kteří o stock marketu nic neznají se na to dají chytat ostatnimi kteří na obětích jen vydělávají.
Newstar, napiš kde jsi dostal své MBA z finance. A která business school takové nesmysly ještě učí.
Díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
newstar
|
Zaslal: st únor 15, 2006 6:45 pm Předmět: |
|
|
==
Naposledy upravil newstar dne st únor 15, 2006 9:15 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: st únor 15, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|
| newstar napsal: | vydim ,ze jsi velice skuseny takze tady uz nebudu stracet cas a diky za tvuj.
PS. mozna prozradis svoji zazracnou formulku. ja vym ze po 25-ti letech profesyonalniho obchodovani se na marketu uzivym. diky |
Čau Newstare,
já vím, že toto je komunikační forum o výměně zkušeností a nikoliv kroužek přátel české gramatiky, ale řeknu ti, že jsi mne svým písemným projevem naprosto dostal - či spíše odrovnal
Prostě tak fatální hrubky, a navíc v takové frekvenci jseš svým způsobem totální jednička
Neříkám, nikdo není dokonalý, každýmu to klidně může ulítnout, navíc asi spousta lidí tady na foru používá po většinu dne s největší pravděpodobností nikoliv češtinu, ale pouze english language, ale tvoje hrubky by dělaly "čest" každé pomocné škole.
Nemám nějak moc ve zvyku poukazovat na chyby druhých, sám jich mám určitě dost, ale u tebe jsem musel udělat vyjímku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 15, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
| nato ,ze mas ceske skoly se ti to dobre krytyzuje ja umim cesky jenom od poslechu tak promin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 486 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st únor 15, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
| newstar napsal: | vydim ,ze jsi velice skuseny takze tady uz nebudu stracet cas a diky za tvuj.
PS. mozna prozradis svoji zazracnou formulku. ja vym ze po 25-ti letech profesyonalniho obchodovani se na marketu uzivym. diky |
ty ses bouma ktery si na neco hraje a o marketu nic nevis(ani jak se to pise) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st únor 15, 2006 8:46 pm Předmět: |
|
|
| newstar napsal: | | nato ,ze mas ceske skoly se ti to dobre krytyzuje ja umim cesky jenom od poslechu tak promin |
Nezáleží jestli znáš češtinu z odposlechu nebo ne. Spíš by mě zajímalo jestli znáš obchodování ve stock market také jen od poslechu. Nejde jenom o to že doporučuješ investovat do sub-micro caps, nebo že používáš technical analysis. Jde i o základnější problémy. Viz např. Tvůj příspěvek:
| citace: | | PAPO 02/13/06 rano $.02 02/13/06 odpoledne $.052 = 160% |
Napiš na které škole Tě učili nazývat opening price jako morning price (ráno), a closing price jako afternoon price (odpoledne). Jó, je v tom rozdíl, a záleží na tom. Kdyby jsi v 13G6 koupil PAPO v 11:00 a prodal v 15:00, tak by jsi stratil kolem 40%.
Čus.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: po květen 15, 2006 4:42 pm Předmět: |
|
|
Dobra stranka na zjistovani on-line kurzu. Je to free, staci se zaregistrovat
https://www.arcavision.com/
Po nalogovani kliknete na button Arca Book. Pak uz staci zadat ticker a uvidite on-line nabidku a poptavku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|