|
|
| Autor |
Zpráva |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 413
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | patmat1928 napsal: |
V Česku bydlím a jěště nějakou dobu budu.Do USA pojedu až nato budu připravený(finance,jazykové znalosti).... |
Nechci Ti radit, ale já bych to neodkládal přípravou. Co se domníváš že Ti víc pomůže: připravovat se 5 let v ČR na život v USA od roku 2015, nebo připravovat se 5 let v USA na život v USA od roku 2015? Jo, příprava v ČR je lepší než žádná, ale příprava v USA je lepší než v ČR. |
To s tebou PD souhlasim,ja jen myslela,ze je urcite lepsi mit alespon nejake znalosti anglictiny nez zadne a urcite vice $$$ v kapse nez mene a pokud nikam nespecha a vsechno ho v Cesku jeste nese..,tak kam zase na druhou stranu spechat.......  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 989 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
kdyz chces do LA nebo SF nepotrebujes penize ani mluvit anglicky v LA spis Hispanic a SF spise byt GUY
good luck " |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2150 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
To se mi nějak nezdá.Alkohol nepiju ani kapku a je mi dobře.Nemyslím si,že alkohol je přítel člověka.  |
No zda se ze jsi jeste mlady clovek. Az budes strasi a budes mit treba rodinu, starosti, tak te to abstinovani mozna prejde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
To se mi nějak nezdá.Alkohol nepiju ani kapku a je mi dobře.Nemyslím si,že alkohol je přítel člověka.  |
No zda se ze jsi jeste mlady clovek. Az budes strasi a budes mit treba rodinu, starosti, tak te to abstinovani mozna prejde  |
Teda uz bychom o tom alkoholu meli prestat,jeste si bude myslet,ze je to tu samy alkoholik,na tom foru  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
| PiPi napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
Teda uz bychom o tom alkoholu meli prestat,jeste si bude myslet,ze je to tu samy alkoholik,na tom foru  |
No a nejsme snad  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | PiPi napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
No a nejsme snad  |
No vy vsichni urcite,ja tedy ne
No a tve "stare moto" se tady k tomu vsemu hodi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
| PiPi napsal: | | Rumburak napsal: | | PiPi napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
No a nejsme snad  |
No a tve "stare moto" se tady k tomu vsemu hodi  |
Jo to ja znam. Rika se prece - ja ne, ja muzikant
No vratil jsem zpet moje moto, protoze je monohem lepsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
|
No a tve "stare moto" se tady k tomu vsemu hodi
[Rumburak]
Jo to ja znam. Rika se prece - ja ne, ja muzikant
No vratil jsem zpet moje moto, protoze je monohem lepsi [/quote]
Mne se taky libi "o neco vice",.....to moto  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
Registrace: 28. 07. 2010 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
Tady se to ale rozjelo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | Tady se to ale rozjelo.  |
Zda se, ze nas jeste neznas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | Tady se to ale rozjelo.  |
Zajímavý podpis.Hlavně ti smajlíci jsou pěkní.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | Tady se to ale rozjelo.  |
Diky, ja znam jeste jedeno zajimave moto, ktere se muze hodit treba na Silvestra:
Kazdy by mel mit nejake presvedceni, ja osobne jsem presvedcen, ze si dam jeste panaka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 1:58 am Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | Tady se to ale rozjelo.  |
Diky, ja znam jeste jedeno zajimave moto, ktere se muze hodit treba na Silvestra:
Kazdy by mel mit nejake presvedceni, ja osobne jsem presvedcen, ze si dam jeste panaka |
Co máš pořád s tim alkoholem?????  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 1113 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 4:24 am Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | Tady se to ale rozjelo.  |
Alkohol, podavany v malych davkach, neskodi v jakemkoliv mnozstvi (test: kdo to rekl/napsal?). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 5:20 am Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | patmat1928 napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | | Rumburak napsal: | | patmat1928 napsal: | Tady se to ale rozjelo.  |
Alkohol, podavany v malych davkach, neskodi v jakemkoliv mnozstvi (test: kdo to rekl/napsal?). |
Nevím,možná ostatní až budou ONLINE.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|