|
|
| Autor |
Zpráva |
sneck
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 6
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 10:49 pm Předmět: Jakou adresu dat do formulare v loterii, pokud pretahuju? |
|
|
Resim dilema, jakou adresu do formulare vyplnit. Ceskou? a tim padem si nechat v pripade vyhry poslat upozorneni domu a od tamtud si to vyrizovat; a nebo Americkou? Coz se mi moc nelibi - na sebe udavat kontak. (upozornovat na sebe). V pripade vyhry bych si to radeji vyrizoval tady v USA. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nebo je mozne si to nechat poslat domu a potom si to vyrizovat zpetne v USA? Dejte vedet. Dik.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 6:26 am Předmět: |
|
|
Porad dokola.Tech zkusenosti(vlastnich) a navodu co udelat tu bylo uz dost.Tak se podivej pod jine tema.Chce to obcas stravit o par minut dele nez to tu psat dokola.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 9:28 am Předmět: |
|
|
| Ja jsem napsal ceskou adresu.Myslim si,ze je to pro Tebe lepsi,ale mel by jsi se vratit do cech,aby jsi to vyridil.Jaky ma vliv,ze jsi byl(?) v USA nelegalne nevim.Nekdo pise,ze jo nekdo,ze ne.Zatim ahoj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 1:36 pm Předmět: |
|
|
No a my jsme napsali zase tu americkou.
A duvod?Navrat do CR byl u nas nemyslitelny
Tak si vyber  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 09, 2005 9:49 pm Předmět: |
|
|
Piskle, jak porad do kola? Kde o tom je rozhovor. nikde jsem to tady nenasel. Muzes uvest URL kde to najdu. Dik. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gabulina Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2005 2:52 pm Předmět: Adresa |
|
|
Manzel to kdysi taky posilal odsud a psal tam ceskou adresu-stejne se potom musite vratit do CR a vyrizovat to tam. Mam pocit, ze jim tak ani nevadi, ze jste tu nacerno, spis je zajimaji dane. U nas to bylo taky tak. Na ambasade si prohlizeli manzelovi papiry, kdyz narazili na turisticke vizum a videli , ze tu nejakou dobu bydlel, tak rekli, ze to je velky problem, ale hned jak otocili na dalsi stranku dokladu a uvideli, kolik tu zaplatil na danich, tak rekli: To je od vas mile a dostal razitko ) Dnes uz tu bydlime s GC pres 4 roky ))) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2005 3:14 pm Předmět: Re: Jakou adresu dat do formulare v loterii, pokud pretahuju |
|
|
| sneck napsal: | Resim dilema, jakou adresu do formulare vyplnit. Ceskou? a tim padem si nechat v pripade vyhry poslat upozorneni domu a od tamtud si to vyrizovat; a nebo Americkou? Coz se mi moc nelibi - na sebe udavat kontak. (upozornovat na sebe). V pripade vyhry bych si to radeji vyrizoval tady v USA. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nebo je mozne si to nechat poslat domu a potom si to vyrizovat zpetne v USA? Dejte vedet. Dik.  |
Jakou napises je jedno.Chytry clovek si to vyridi vzdycky a hloupy se to nikdy nenauci! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladislav Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 11:02 am Předmět: Re: Jakou adresu dat do formulare v loterii, pokud pretahuju |
|
|
| Anonymous napsal: | | sneck napsal: | Resim dilema, jakou adresu do formulare vyplnit. Ceskou? a tim padem si nechat v pripade vyhry poslat upozorneni domu a od tamtud si to vyrizovat; a nebo Americkou? Coz se mi moc nelibi - na sebe udavat kontak. (upozornovat na sebe). V pripade vyhry bych si to radeji vyrizoval tady v USA. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nebo je mozne si to nechat poslat domu a potom si to vyrizovat zpetne v USA? Dejte vedet. Dik.  |
Jakou napises je jedno.Chytry clovek si to vyridi vzdycky a hloupy se to nikdy nenauci! |
Co se navazis do ostatnich?Proc rozdelujes lidi na chytre a hloupe?Ty jses co chytrak nebo hlupak? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 3:15 pm Předmět: Re: Jakou adresu dat do formulare v loterii, pokud pretahuju |
|
|
| Ladislav napsal: | | Anonymous napsal: | | sneck napsal: | Resim dilema, jakou adresu do formulare vyplnit. Ceskou? a tim padem si nechat v pripade vyhry poslat upozorneni domu a od tamtud si to vyrizovat; a nebo Americkou? Coz se mi moc nelibi - na sebe udavat kontak. (upozornovat na sebe). V pripade vyhry bych si to radeji vyrizoval tady v USA. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nebo je mozne si to nechat poslat domu a potom si to vyrizovat zpetne v USA? Dejte vedet. Dik.  |
Co se navazis do ostatnich?Proc rozdelujes lidi na chytre a hloupe?Ty jses co chytrak nebo hlupak? | Ladislav:  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|