prodej auta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

prodej auta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
mamacamy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 5:01 pm    Předmět: prodej auta Odpovědět s citátem

Chtela bych prodat auto v Californii.
Je to 1993 ford a nevim jak to tu probiha, mam pocit, ze tady musi byt emise, coz by mne stalo asi vic nez bych potrebovala.
dik
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jak to je v Californii, ale v Illinois se na emise chodi jen na pozvani (jeste me nikdy nepozvali) a nema to s prodejem auta nic spolecneho. Jednou jsem prodal i nepojizdne auto bez brzd a ani nebylo zadne papirovani, jen jsem se podepsal na title (technicak) a bylo. Takhle jsem prodal auto 3krat, podepsat title bylo jedine papirovani co jsem delal.
Spis se nekoho zeptej v Californii, treba nekoho v autoservisu, nebo pri vymene oleje. Dej vedet jak jsi dopadla.
foxy8442

Registrace: 01. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 8:42 am    Předmět: kupa auta Odpovědět s citátem

a ked chcem auto kupit.. co vsetko musim zakupit k nemu?? myslim .. je potrebne nejake poistenie atd???
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Auto muzes koupit vsude, trebas i na ebay, nebo v nasi inzerci. Musis mit "Liability Insurance" tak jak je to v cechach vetsinou to stoji~$500 rocne a muzes to platit mesicne. Pak musis zaplatit "Licence Plate" a "Licence Plate Registration" (Licence Plate Sticker) to je ta nalepka na poznavaci znacce a kazdy rok ma jinou barvu, to stoji kolem $70 myslim. No a to neni vsechno, dale musis platit "Town Sticker" nebo jak se to jmenuje, to je nalepka na predni sklo od mesta ve kterem zijes. Nevim kolik to stoji. Licence Plate Registration a Liability Insurance musis sebou vozit v aute. Title (velky technicak) ti prijde asi do mesice postou a ten nech doma a doporucuju ho nestratit.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com