|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 7:55 am Předmět: Letecke spolecnosti |
|
|
Sem piste sve zkusenosti s ruznymi leteckymi spolecnostmi. Ja zacnu temi *S*P*A*M*.
Delta Airlines: zatim nejhorsi co jsem kdy letel. Prvni vec, kterou me nastvali, ze jsem musel platit za pivo a vino 5 dolaru. Pokud jim fungovala televize, tak filmy za nic nestali. Na vnitrostatnich letech si dokonce musite koupit sluchatka za 3 dolary. Jidlo nic moc. Nestihli mi prelozit zavazadlo.
CSA: maji nejhezci letusky Jednou me ale nasrali, ze uz v Praze pri odletu meli 2 hodiny zpozdeni.
NWA: celkem slusne jidlo, pivo a vino zdarma.
United Airlines: neomezeny prisun piva free of charge
Alaska Airlines: nepromitaji filmy, obcas pouzivaji vrtulova letadla, spatne vyrovnavaji tlak v kabine a jednou pri pristani mi malem praskli usni bubinky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 10:42 am Předmět: |
|
|
Czolgos, ja se musim zastat Delty. Je pravda ze teba Swiss airlines nebo i CSA maji v cene prijemne drobnosti, ktere delta neposkytuje, ale kdykoli kupuju (aspon zaoceanskou, o kontinentalnich nic nevim) letenku, tak delta vzdycky patri mezi nejlevnejsi. Takze pro toho, kdo je zvykly cestovat velmi komfortne, delta asi neni, ale ja ocenim tech par set dolaru, o ktere je letenka levnejsi... To je samozrejme jenom muj nazor  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt září 15, 2005 7:20 am Předmět: Re: Letecke spolecnosti |
|
|
| czolgos napsal: | Sem piste sve zkusenosti s ruznymi leteckymi spolecnostmi. Ja zacnu temi *S*P*A*M*.
...
|
Jestliže cestuješ, tak nakonec zjistíš že rozdíly mezi leteckými společnostmi jsou nakonec nulové. Budeš mít dobré a špatné skušenosti s každou společností. Aerolinky ví, že i přestože cestující říkají že jim jde o velikost křesla, druh jídla, kvalita filmů, atd., cestující si ve skutečnosti vybírají společnosti podle toho kdo má nejnižší ceny. Nikdo nebude platit o letenku 200 dolar víc, protože dostane salát místo buráků, nebo protože se promítá film který je rok starý místo film který je 3 měsíce starý.
Jinak, jestliže letíš s jetem nebo s turbopropem nezáleží na aerolince, ale na trase. Každá společnost má buď přímo, nebo přes subsidiary, turboprop. Jestli se prodává nebo neprodává alkohol, nezáleží moc na společnosti, ale na třídě kde v letadle sedíš, a na trase: na mezinárodních letech Ti dávají alkohol, sluchátka, atd. zadarmo, a ale ve vnitřních musíš platit.
U každé společnosti je možné že budeš čekáš na zavazadlo dlouho, nebo na odstart dlouho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt září 15, 2005 7:31 am Předmět: nic noveho |
|
|
| czolgos napsal: | | http://biz.yahoo.com/ap/050915/airlines_bankruptcy.html?.v=3 |
Nepřekvapuje mě to. Ceny letenek jsou nízké, nebo i šli dolů. Barel šel prudce nahoru. Northwest je 4. největší aerolinka v USA, a Delta je 3. největší v USA. United Airlines, 2. největší, už operuje pod Chapter 11. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt září 15, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
| No a nakonec Delta a NW vyhlasily bankrot. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt září 15, 2005 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | No a nakonec Delta a NW vyhlasily bankrot. |
To jsem napsala ja a po kliknuti odeslat se tam objevil "anonymni".A to jsem byla zaregistrovana  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt září 15, 2005 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | No a nakonec Delta a NW vyhlasily bankrot. |
To jsem napsala ja a po kliknuti odeslat se tam objevil "anonymni".A to jsem byla zaregistrovana  | Opet...tak nic.Piskle |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá září 16, 2005 6:37 pm Předmět: |
|
|
Miro...aaaale mam novy comp a nejak zlobi...hihi.Prece nemuze comp za toooolik penez zlobit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá září 16, 2005 7:00 pm Předmět: |
|
|
Miro...tak jsem to nastavila na medium high a uz me to neprihlasuje vubec.Co dal??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 389
|
Zaslal: pá září 16, 2005 7:02 pm Předmět: |
|
|
Uz???Ze by?  |
|