Tehotenstvi ,porod atd.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Tehotenstvi ,porod atd.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdy ma v podstate tady v necem pravdu. tak ze ta pravda je nekde uprostred. Zalezi jaky ma clovek na jiste veci nazor a jak se k jistym vecem a zivotnim situacim clovek stavi.Myslim ze vsichni vime ze v zivote clovek nikde nedostane nic zadarmo. To je mozna byvala propaganda komunismu.Ale dnes v dnesni dobe se snazi kazdy clovek prijit k cemukoliv co nejlevneji.A bohuzel ceska povaha ktera je proslavena tou spatnou stranku v docela hodne zemich je zadarmo nebo ukrast..Myslim to vseobecne.A co se tyce ditete je velice seriozni zalezitost. A myslim ze privest si tady v USA jen tak ze se stalo dite je hodne neuvazene a sobecke.Ale bohuzel takhle to v zivote chodi Laughing Potom je jasne ze se clovek snazi resit situaci ktera je a to bud navrat domu a porod doma a nebo to udelat tady,coz je jak financne tak psychicky a fyzicky narocne pro oba partnery. Po pravde co znam z vlastni zkusenosti resi se to tak pokud je zdravi a vsechno v poradku tak to jde ale kdyz prijdou zdravotni komplikace vetsinou to lidi vzdavaji a odjizdeji domu. A to je to o co tady jde.Pokud je clovek legalne zije tady jako legal uvazuje jinak nez nelegal.I kdyz je tady hodne nelegalu kteri tay zijou a zvladaj to na jednicku vsechno. Potom je taky docela logicke ze se lidi zacnou pidit jak privezt dite na svet aby melo dostatecnou peci jak ono tak i matka za co nejlevnejsi penize.A myslim ze rozumny clovek najde zpusob a pokud si v hlave uvedomi ze v tehotenstvi zena potrebuje urcite vysetreni jako napriklad sono tak nebude zvazovat jestli zaplati 150$ nekde kde to toci nejakou klikou od mlinku ale pripalti si kde bude mit to vysetreni kvalitnejsi!!! v kazdem pripade narozeni ditete je ta nejpeknejsi udalost v zivote at jsi legal nebo nelegal. A co jsou lidi schopni v zivote udelat a obetovat musi zvazit oni sami,kazdy mame sovji hranici hrdosti nekde jinde. Cool
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A myslim ze 15000$ to musi byt jo super nemocnice Laughing minimalne za 1/4 se to da taky zvladnout Cool
King.1
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze abych to uvedl na spravnou miru pro vsechny rejpali a ostatni zavistivce.Dane platime uz patym rokem a nejsou male.Kazdy se vzdy snazi usetrit vsude a na vsem.Ukazte mi blba co zaplati ,kdyz nemusi.Ty radoby-poctivce bych velice rad poznal osobne.Jakpak si myslite,ze to delaji americane,huh?
Pece predporodni a pote je zde velice draha.Myslim tim opravdu hodne.Je zajmem ameriky( a proto to asi take tak delaji) ,aby se deti rodily,protoze to budou americane.Co se naseho pripadu tyce,byli jsme rozhodnuti,pokud se tu takova moznost neobjevi,odject z5 do CR a absolovovat vse tam.Objevila se a rozhodne na tom nevidim nic spatneho.Krome teto web site jsme si byli pro rady i u mnoha americanu,kteri nam poradili to co jsme udelali,protoze to delaji take.Jsme za to tomuto statu vdecni a myslim,ze jsme to jiz oplatili x krat placenim dani,dale pak sales tax atd atd,je toho jiste hodne.Bohuzel jak asi kazdy vi,klasicka insurance je velice draha a jako rodina se dvemi detmi(obe na skole) si ji nemuzeme dovolit(tak jako x procent americanu). Odsuzujte tedy 60% rodicek v TN,ze vyuzili teto moznosti,kterou stat poskytuje.Nema to nic spolecneho s legalnosti pobytu.Nejsme nikomu nic dluzni.Situace by byla jiste jina ,kdybychom dane neplatili.To by se mi asi take moc nelibilo,ale ve finale je to choice kazdeho osobne.Urcite bych ho diky tomu neodsuzoval.Sahnete si nejdrive do svych dusi a pak delejte chytroliny.Puvodni prosba byla o radu. Dost lidicek pomohlo a jsme za to radi.Nyni se snazime poradit mi.Amerika uz neni co byvala a rodina s detmi(pokud nikoho neokrada) to zde nema moc jednoduche.Takze kazde takoveto info pomuze a to zajiste celkem dost lidem.Od toho tu tato stranka je a od toho jsou Cesi Cechmi,jenze tak jak uz my sami, polaci a jini vi,prave Cesi se tu k sobe chovaji hur nez zvirata.Odpovedi co zde padli toho jsou zarnym dukazem.Takze tem co pomohli dekuji jeste jednou a ostatni necht zacnou radeji sami u sebe.Hezky den:-)
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Atlanto - asi si nejak nerozumime. Co to ma spolecneho s tim, ze se nejakej vychcanek se zfalsovanym potvrzenim o prijmu snazi zdimat danove poplatniky ( pro pitomce anonyma STAT )? Rolling Eyes

to MIRO - ty, poslouchej, kdyz uz vymazavas slovo PITOMEC, zapomnels to udelat i u horniho prispevku. Ocean* byl ten, kdo zacal urazet! Evil or Very Mad
Janulka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to KING - absolutni souhlas!
Uz jsem si zacinala myslet, ze jsem v tom sama.. Wink
daska

Registrace: 01. 04. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je tak sobeckeho tady porodit dite a o jake hrdosti tady pises? System takovy je a stat to umoznuje a je jedno jaky mas status nebo si opravdu myslis, ze toho vyuzivaji jenom lide co jsou tady ilegalne? Ja to naprosto chapu,ze nekdo potrebuje pomoci v tehotenstvi a chapu, ze hodne lidi nema penize na pojisteni. Trochu mi uz vadi jak vyuzivaji dalsi vyhody ohledne placeni uctu a jidla, protoze to si zase myslim, ze dite by mel snad tady kazdy uzivit, urcite lepe nez treba v CR, coz me napada, neni sobecne porodit dite v CR? Presto doufam, ze ty a vy, co tady tak nadavate mate pojisteni, protoze podle vasi hrdosti, kdyby se vam neco stalo, meli by jste statecne pozadat, aby vas nechali umrit, protoze jsme cestni a nebudete to moci zaplatit.
Glop

Registrace: 19. 05. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim
anonym

Registrace: 17. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se zaregistrovala (v predchozich prispevcich jako anonymni Janulka)

Me by zajimalo, co si ti hrdi chytrakove mysli treba o takove materske v Cechach nebo o porodnem, na ktere tam ma kazda rodicka narok? Taky jsou ty lidi prasata a okradaci statu, kdyz berou materskou? Podle vas asi jo. Meli by byt preci hrdi na to, ze porodi a meli by mit prece dostatek prachu na to, aby to svoje dite uzivili, kdyz uz si ho poridili, ze jo, tak jakapak materska. Boze, boze. Rolling Eyes
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vse je v poradku(at jsi ilegal nebo legal)pokud jsi vezmes od statu pomoc jaka Ti prinalezi!Pokud mas dost penez i tak mas jiste programy kde stat pomaha.Pokud mas penez min dostane se Ti pomoci vice(kategorie pro vetsinu Cechu).Pokud jsi socka a nemas co jist(negri a nektery vychcalkove)tak budes dostavat i listky na jidlo. A o tom to je!Kazdy jsi ma vzit co mu patri...a ne jezdit do Kogeru v novym Mercedesu a platit ,,zebracenkama,, na nakup potravin!
king.1
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro Janulka...ja dekuji za zastani.Nebyl jsem tu 2 dny a dnes po nahlednuti se mi o5 udelalo z ceske povahy trochu zle.
Problem zrejme bude v tech (jak se tu uz psalo drive) tzv. legalech. Je to s podivem,ale je vazne pravdou,ze tito lide jsou vuci "ilegalum" velice zaujati a to i presto,ze to jsou jejich "rodni bratri". Uz jsem jich par takovych potkal a muzu opravdu s klidnym svedomim rict,ze jsou to ty nejvetsi hovada,co jsem zde zazil. Zrejme jim nedochazi,ze nezijeme v prvobitne pospolne spolecnosti a ze nejsou nicim "lepsi" nez ti ostatni. Muj nazor je,ze jsou spis nasrani na to,ze !MUSEJI! odvadet dane,ze dostavaji zakladni statem danou sazbu za praci atd atd. Je toho jiste vice.Ten kus papiru je stavi do pozice nadcloveka a v tom momente,kdy ho maji zapominaji na svou "ilegalni" minulost(pokud tedy nejaka byla) a podrazeji nohy,praskaj a jsou "rodili amici"jako kdyz mavne kouzelnym proutkem.
Me osobne pripadne nefer,zit a pracovat ve state,vyuzivat jeho vyhod a nic mu za to neodevzat.Proto dane platime opravdu jiz dlouhou dobu a muzu s rukou na srdci rici,ze jsme do ted nikdy nic od nikoho nechteli ani nepozadovali.Co se tech "listku" na jidlo tyce,zrejme jsem nebyl uplne pochopen.Nejedna se o zadnou podporu pro socialni pripady.Tzv.WIC program je urcen pro zeny v tehotenstvi a deti po porodu a je zameren na zdravou vyzivu.Jinymi slovy,si na tyto wouchery nesmite nakoupit cigara,chlast atd. Jedna se o specialni vyzivne potraviny ,specialne oznacene v obchodech znackou WIC .( cerealie,mleko,syry atd).Ackoli nepatrim k tem,kdo chtel tohoto vyuzit,je to bohuzel(dik) povinnosti a ve finale manzelka je za to rada,protoze je tim padem opravdu nucena tyto potraviny nakupovat a konzumovat,coz je jen prospesne pro budouciho pindu.BTW: pro ty zavistive se nejedna o horentni castku.Nase cini $70 mesicne a je to presne rozpocitane na pocet galonu mleka,pocet syru atd.
Takze jeste jednou diky za info + odvahu rici svuj nazor.Pro ty blby jen posledni vzkaz: "kopejte zlosti nozkama,me svedomi je ciste:-) papa
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

king.1 presne o tom to je Wink pokud mas svedomi ciste je vse OK a jak ma bejt.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:15 pm    Předmět: king1 Odpovědět s citátem

To KING 1 ted jsem to nepochopil ze nadavas na ty co jsou tady legalne?Ty jsi ilegal a platis DANE??? to musis byt pekne uhozeny!!!(PROC????)
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek dovolim jsi odpovedet za nej Wink Protoze je tady doma a protoze ma tuhle zemi radji nez spousta ,,legalu,, Exclamation
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

king.1 napsal:
..se mi o5 udelalo z ceske povahy trochu zle.
Problem zrejme bude v tech (jak se tu uz psalo drive) tzv. legalech. Je to s podivem,ale je vazne pravdou,ze tito lide jsou vuci "ilegalum" velice zaujati a to i presto,ze to jsou jejich "rodni bratri". Uz jsem jich par takovych potkal a muzu opravdu s klidnym svedomim rict,ze jsou to ty nejvetsi hovada,co jsem zde zazil. Zrejme jim nedochazi,ze nezijeme v prvobitne pospolne spolecnosti a ze nejsou nicim "lepsi" nez ti ostatni. Muj nazor je,ze jsou spis nasrani na to,ze !MUSEJI! odvadet dane,ze dostavaji zakladni statem danou sazbu za praci atd atd. Je toho jiste vice.Ten kus papiru je stavi do pozice nadcloveka a v tom momente,kdy ho maji zapominaji na svou "ilegalni" minulost(pokud tedy nejaka byla) a podrazeji nohy,praskaj a jsou "rodili amici"jako kdyz mavne kouzelnym proutkem.

100% pravda! Uz jsem to zminovala nekolikrat ze vetsina cechu (a plno takovejch chodi sem na forum) je najednou v americe a myslej si ze jsou lepsi nez ty ostatni...chovaj se jako by byli lepsi nez vsichni kolem...a prece nezalezi na tom zda jsi tady nebo tam...jsi legalne nebo ilegalne?? WHO GIVES A FUCK?!! Porad jsi Cech a tim to hasne...a ty jejich kecy o okradani statu..LOL vtip za vtipem...a vsimni si ze nejvic jsou nasrany ty co maji velkej barak a na zahrade bazen Rolling Eyes
jo mimochodem, jeste pro ty co me totalne rozsekaj LOL zatim jsem tu legalne, okradam stat - mam medical LOL .. no a co?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:55 pm    Předmět: nerozumim Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
Kazde narozene dite je budoucnost toho statu kam patri!Deti sjou zarukou prosperity a ac matka treba dane neplati to dite je jednou platit bude!

Nevím jestli si děláš srandu. Promin, ale zní to že papouškuješ nějakou komunistickou stranu: "děti jsou naše...uskutečňují nám budoucnost... za lepší zítřiky... atd". Jestliže nékdo chce dítě, tak ať si za to zaplatí. Myslíš že si mám vzít moje ratoleste do restaurace, a chctít od restaurace aby mi je zadramo živili, protože děti jsou naše budoucnost? Já jsem je dostal na svět, a jsou zdrojem mojích radostí i starostí.

Uvědom si, že jak restaurace, tak nemocnice existují jen na to aby vydělaly pro své majitele prachy. Co by s toho měli že by sloužily těhotným ženským zadarmo?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 3 z 6

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com