|
|
| Autor |
Zpráva |
miami
Registrace: 14. 05. 2008 Příspěvky: 1
|
Zaslal: st květen 14, 2008 11:10 pm Předmět: svatba po voluntary departure |
|
|
Uz jsem toho precetla hodne a zatim jsem nenasla co by jsem potrebovala. Muj pripad se trochu lisi od ostatnich tady. V americe jsem byla legalne 5let jako studentka...vybudovala jsem si tady svuj zivot a darilo se mi docela dobre...jenze jsem udelala chybu a to obrovskou a dostala jsem se do problemu se zakonem...takze mam na recordu misdeamenor charge...kdyz jsem sla k soudu nemela jsem ani sanci rict jestli se citim vina ci ne, protoze tam na me cekala imigracka. Stravila jsem v imigracnim vezeni skoro pul roku....lhali, straceli papiry...pak i na mne zapomneli se soudem...nicmene soudce mi nabidl dve moznosti...bud budu cekat na propusteni a to dalsich minimalne 8 mesicu nebo odjedu na vlastni naklady...rozhodla jsem se odjet...nekolikrat jsem se ptala a ujistovala a slibili mi ze nebudu mi zadny bar...jenze imigracni lze a co ja vim...
nicmene jsem ted v cesku a kolikrat si ted preji ze jsem mela pristoupit na prvni moznost...ja vim za chyby se plati...
muj dlouholety pritel - american je na ceste sem do ceska a chteli bychom se vzit...oba nas zajima jake jsou me moznosti o vraceni do usa....penize nejsou problem jenom aby jsem se tam znovu dostala... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 3:17 pm Předmět: pravnik |
|
|
| jestli penize nejsou problem tak si najmi immigracniho pravnika v USA a at ti poradi a zjisti co a jak a viridi potrebne...nemyslim si ze je tu nekdo kdo ti muze rict co a jak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|