svatba po voluntary departure

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

svatba po voluntary departure

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
miami

Registrace: 14. 05. 2008

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 11:10 pm    Předmět: svatba po voluntary departure Odpovědět s citátem

Uz jsem toho precetla hodne a zatim jsem nenasla co by jsem potrebovala. Muj pripad se trochu lisi od ostatnich tady. V americe jsem byla legalne 5let jako studentka...vybudovala jsem si tady svuj zivot a darilo se mi docela dobre...jenze jsem udelala chybu a to obrovskou a dostala jsem se do problemu se zakonem...takze mam na recordu misdeamenor charge...kdyz jsem sla k soudu nemela jsem ani sanci rict jestli se citim vina ci ne, protoze tam na me cekala imigracka. Stravila jsem v imigracnim vezeni skoro pul roku....lhali, straceli papiry...pak i na mne zapomneli se soudem...nicmene soudce mi nabidl dve moznosti...bud budu cekat na propusteni a to dalsich minimalne 8 mesicu nebo odjedu na vlastni naklady...rozhodla jsem se odjet...nekolikrat jsem se ptala a ujistovala a slibili mi ze nebudu mi zadny bar...jenze imigracni lze a co ja vim...
nicmene jsem ted v cesku a kolikrat si ted preji ze jsem mela pristoupit na prvni moznost...ja vim za chyby se plati...
muj dlouholety pritel - american je na ceste sem do ceska a chteli bychom se vzit...oba nas zajima jake jsou me moznosti o vraceni do usa....penize nejsou problem jenom aby jsem se tam znovu dostala...
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 3:17 pm    Předmět: pravnik Odpovědět s citátem

jestli penize nejsou problem tak si najmi immigracniho pravnika v USA a at ti poradi a zjisti co a jak a viridi potrebne...nemyslim si ze je tu nekdo kdo ti muze rict co a jak.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com