|
|
| Autor |
Zpráva |
Verca,FL
Registrace: 03. 05. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: so květen 03, 2008 1:22 pm Předmět: form I-129F(fiancee viza) a I-94....problemy se soudem?? |
|
|
Ahoj,
s pritelem(american) se chceme brat, ale nejdriv planujeme odjet do CR a pak muj zpetny navrat do usa na fiancee viza o ktere pro me zazada a po kterem by mela nasledovat do 90-ti dnu svatba (v usa).-to je nas plan...
Jenze mam problem ..koukala jsem na formular o fiancee viza kde vyzaduji I-94 number.Ale Ja uz tu bilou karticku nemam, po par radach jsem se ji zbavila jelikoz jsem tu prekrocila datum pobytu a viza jsou uz taky propadle.Mam obavy ze toto vsechno zkomplikuje cekani v CR, ale pritel tvrdi, ze mu me nemuzou zamitnout jako jeho snoubenku a s tim i muj navrat do statu. Ted po tom vsem co tu ctu uz si tak jista nejsem. Navic tu mam zaznam u policajtu a soudu za rizeni auta na propadlej ridicak a k soudu jsem se take nedostavila.
Jaky je vas osobni nazor ci zkusenosti, poradite mi prosim?
Dekuju moc!
Naposledy upravil Verca,FL dne so květen 03, 2008 1:51 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so květen 03, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
Wowza, pokud ses nedostavila k soudu, tak je na Tebe nejspis vydan zatykac (ano, pokud se nedostais k "mandatory trial date", tak se vydava i za male dopravni prestupky), takze navrat zpatky do US je ... um, the least of your worries, I'd say.
Jinak pritel je na velkem omylu - zamitnout mu Te jako snoubenku muzou a taky nejspis zamitnou. Za prve jsi ilegal a za druhe uz mas criminal record. O navratu do Cech bych na Tvem miste pred svatbou a obdrzenim papiru ale vubec neuvazoval - kdyz uz budete manzele, tak vas americke urady nerozdeli, ale u snoubencu je to neco jineho.
Nejdriv vyresit ten soud, pak svatbu, pak temp. resident card, pak do Cech. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Verca,FL
|
Zaslal: so květen 03, 2008 1:40 pm Předmět: |
|
|
Dekuju moc za odpoved. -K tomu soudu jsem se nedostavila kvuli obavam, ze me deportuji jak zjisti, ze jsem tu nelegalne a nebo by mi dali dalsi termin soudu na dostaveni s novym ridicakem.Ale si myslim, ze nemam zadnou moznost jak ziskat znovu ridicak, tak nevim, jak bych to cele se soudem vyresila.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Belzebuba
Registrace: 25. 01. 2007 Příspěvky: 37
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 9:16 am Předmět: |
|
|
| Verca,FL napsal: | Dekuju moc za odpoved. -K tomu soudu jsem se nedostavila kvuli obavam, ze me deportuji jak zjisti, ze jsem tu nelegalne a nebo by mi dali dalsi termin soudu na dostaveni s novym ridicakem.Ale si myslim, ze nemam zadnou moznost jak ziskat znovu ridicak, tak nevim, jak bych to cele se soudem vyresila.  |
Zajdi za pravnikem. Rozhodne se do toho nepoustej sama.
Kamos mel soud kvuli DUI, nedostavil se a samo na neho vydali zatykac. Zil si v pohode, blbecek o tom nevedel, az do te doby, nez na sebe s jeho blaznivou spolubydlici zacali volat policajty. Po par vyjezdech se cajti nastvali, oba je projeli databazi, vyjel jim jeden zatykac a kamos stravil tyden ve vezeni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 3:52 pm Předmět: |
|
|
Verco,
jak psal Big -Rig tak ne ze by te mohly zamitnout, ale oni te zamitnou.
Jelikoz jsi propasla pobyt v USA. Ja mel ten samej pripad, ja ze zenil v CR a musel jsem cekat rok a pul na vyrizeni vsech dokumentu v CR a az pak jsem se vratil do USA.
Znam pripad, ze jeden par to tak udelal, zkouseli Fiancee visa a byly jim dvakrat zamitnuta, tak se museli vzit v CR a on se pak vratil do USA.
Takze jak psal rig, soud, svatba, GC a pak CR |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Verca,FL
|
Zaslal: po květen 05, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
Dekuju Vam vsem za odpoved, ..uz jsem zase moudrejsi!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Verca,FL
|
Zaslal: st květen 07, 2008 11:18 am Předmět: missed court day |
|
|
Nevite nahodou nekdo jak to ted mam vyresit s tim soudem???...kdyz uz jsem se tam nedostavila a ten byl nekdy v listopadu minuleho roku....
Dekuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st květen 07, 2008 2:25 pm Předmět: Re: missed court day |
|
|
| Verca,FL napsal: | Nevite nahodou nekdo jak to ted mam vyresit s tim soudem???...kdyz uz jsem se tam nedostavila a ten byl nekdy v listopadu minuleho roku....
Dekuju. |
Tobě možná hrozí vězení, možná hrozí deportování, možná hrozí že nebudeš moci žít s manželem, a Ty se chceš chovat podle rad neznámých lidí na Internetu? To myslíš vážně?
Jak psala Belzebuba, zajdi si za právníkem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st květen 07, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
Piskle byla v podobne situaci s ridicakem pred cca rokem. Ona nastesti byla natolik chytra, ze ten soud neignorovala - za ridicak Te nikdo nedeportuje, pokud je na Tebe ovsem vydan zatykac, uz je to o necem jinem. Ale i to se da vyresit ...
Nicmene, PD ma naprostou pravdu - neztracej cas tady na foru ani nikde jinde, najdi pravnika a nasleduj jeho rad. Piskle predlozila na radu pravnika cesky ridicak, rekla, ze je tady na dovolene, soudce byl spokojeny, na nic vic se neptal a stalo ji to jenom court cost + pravnikova vyplata. Zadna deportace, zadny kriminal, nic podobneho.
Neotalej, udelej to nez bude pozde!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|