|
|
| Autor |
Zpráva |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 534 Bydliště: Canada
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 10:03 am Předmět: Mobil... |
|
|
Muze me nekdo poradit ohledne mobilu, ktery jsem si koupil v roce 2006 v Cechach.
V prodejne me rekli, ze kdyz ho nebudu rok pouzivat, tak uz me bude k nicemu. Pry ho musim nejak aktivovat. Vloni jsem v Cechach nebyl a tak ted nevim, jestli jeste bude letos v Cechach fungovat.
Co pro to musim udelat?
Je to mobil Sony Ericsson J220i |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 11:14 am Předmět: |
|
|
| Nejde o mobil, ale o SIM kartu, respektive sluzbu, ktera se k te SIMce vaze. Si to zjisti u prislusneho operatora v Cechach. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 902 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 1:44 pm Předmět: |
|
|
| kup si novou SIMku, stoji par korun a akorat budes mit nove cislo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
Diky moc za odpovedi. Ja v Cechach neziju, tak co muze vedet "starej prdola"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leng
Registrace: 10. 12. 2007 Příspěvky: 7 Bydliště: Massachusetts
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 2:28 pm Předmět: Mobil |
|
|
Rumburak, koukni se na inet a muzes si zjistit ceny sim cards. Ja si beru svuj americky mobil a koupim si simku v cesku. Vodafon ma jednu za 100 kc. V cesku se hodne posilaji textove zpravy, tak si procvic prsty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 482 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: po květen 05, 2008 12:04 am Předmět: |
|
|
..a oci taky.Vzdy mej brejle pripravene protoze na tech malych screens uvidis akorat tak "prd".AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 3:26 pm Předmět: mobil |
|
|
| az si priste budes kupovat mobil kup si odblokovany...pak a. nebudes v kontractu na 2 roky b. bude ti fungovat vsude na svete a jen budes menit SIM karty |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: pá červen 06, 2008 3:01 pm Předmět: Re: mobil |
|
|
| Marcibrno napsal: | | az si priste budes kupovat mobil kup si odblokovany...pak a. nebudes v kontractu na 2 roky b. bude ti fungovat vsude na svete a jen budes menit SIM karty |
Diky za rady. Kouopil jsem si jen SIM kartu, ale mobil stejne nesel. Pak me v prodejne rekli, ze protoze jsem ho 2 roky nepouzival, tak baterie se uplne "vyzdimala" a nuseli ho rychlou dobijeckou nabit.
Pak jsem ho jen v hotelu dobil pres noc a rano to zase uz normalne fungovalo.
Takze jeste jednou diky za rady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leng
Registrace: 10. 12. 2007 Příspěvky: 7 Bydliště: Massachusetts
|
Zaslal: st červen 11, 2008 5:21 pm Předmět: SIM card |
|
|
| Ja mel ten samy problem. Koupil jsem si Vodafone simku, ale v mem T-MOBILE nefungovala. Porad to chtelo jakesi dodatecne heslo. Az v prodejne T-mobilu jsem si koupil jejich (a drazsi) simku, tak jsem nemel problem a muzu ji pouzivat i v USA. Uzivam ji zde jen pro prijimani textovych zprav. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: st červen 11, 2008 6:04 pm Předmět: Re: SIM card |
|
|
| leng napsal: | | Ja mel ten samy problem. Koupil jsem si Vodafone simku, ale v mem T-MOBILE nefungovala. Porad to chtelo jakesi dodatecne heslo. Az v prodejne T-mobilu jsem si koupil jejich (a drazsi) simku, tak jsem nemel problem a muzu ji pouzivat i v USA. Uzivam ji zde jen pro prijimani textovych zprav. |
Telefon je pravdepodobne blokovan pouze na prislusneho operatora. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|