help - jak by se dalo dostat do US bez viz??

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

help - jak by se dalo dostat do US bez viz??

Autor Zpráva
joliemarley
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2008 5:56 am    Předmět: help - jak by se dalo dostat do US bez viz?? Odpovědět s citátem

Ahojky, nevite nekdo jak by se dalo dostat do US bez viz?? Vizum mi bylo zamitnuto a tady nikoho nemam ale v US vsechno...byla jsem tam dva roky a poctive jsem se vratila zpet nic platne..ponevadz jsem to nedostala Sad
Tak ted nevim jak dal....dik
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2008 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus pockat do podzimu na ty elektronicky viza. Jinak Kanada nebo Mexiko, jak se tu nedavno v jinym tematu rozebiralo, ale to je zbytecny risk.
joliemarley
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nemohla bych si zkusit zazadat na Slovensku?? Pry je to tam snazsi...myslite ze to maji propojeny a vi ze jsem si zadala uz v CR??? Embarassed
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

joliemarley napsal:
A nemohla bych si zkusit zazadat na Slovensku?? Pry je to tam snazsi...myslite ze to maji propojeny a vi ze jsem si zadala uz v CR??? Embarassed

Jestli mas CR obcanstvi a trvale tam zijes,mela bys zadat v CR, coz je logicke, kdyz ma tam USA ambasadu. Pochybuju ze bys mohla zadat na Slovensku o viza......
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V cizině samozřejmě žádat můžeš. Píšou to i na stránkách ambasády. Akorát to nedoporučují. Budeš pak muset víc vysvětlovat, proč nežádáš v ČR a navíc se hůře ověřují dokumenty. Většinou ambasadoři umí částečně jazyk, tj. v Praze česky a v Bratislavě slovensky. A i když se to nezdá, tak čeština a slovenština jsou pro cizince dva různé jazyky.
Dneska už i české děti nerozumí slovensky Smile
Doporučoval bych spíš se na pohovor pořádně připravit a dodat všechny potřebné dokumenty, které požadují. Jestli tě nedávno odmítli a ty tam naběhneš znovu, tak je jasný jak to asi dopadne.
munchen boy

Registrace: 04. 05. 2008

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2008 3:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

o vízum žádáš v tý zemi kde máš trvalý pobyt Smile Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com