|
|
| Autor |
Zpráva |
Buba Anonymní
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 8:31 pm Předmět: Re: obsah petice - prohlaseni |
|
|
| Buba napsal: |
To vis, slusni lidi jsou v praci a nemaj cas na takovy kraviny. |
Tim sem chtela rict, ze je podstatnejsi se zasadit o referendum, nez o pro a nebo proti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
češi v emigraci Anonymní
|
Zaslal: út duben 08, 2008 5:53 am Předmět: |
|
|
komunisti se snad v čechách nikde nezměněj -já bych ten radar dal přímo na václavské náměstí,aby byla aspos nějaká sranda a všimněte si kdo protestuje proti radaru samý bejvalý stb živlové a jejich přisluhovači  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sprinter
Registrace: 23. 04. 2008 Příspěvky: 1 Bydliště: tn
|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:47 pm Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR |
|
|
Ja take nesouhlasim s radarem a moje cela rodina take...muj manzel je american a nechape vsechny ty pohnutky am. govermentu byt v presile pred vsemy a vse podmanit, protoze to je americky napad. Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Diki91
Registrace: 15. 11. 2007 Příspěvky: 8
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 6:11 am Předmět: souhlas |
|
|
| Jen at je tady radar,at se klidne rusove zeserou.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 7:11 pm Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR |
|
|
| sprinter napsal: | Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste.  |
Aneb bojujeme vsema moznyma prostredkama vcetne podvaneni ;] Ta svoboda tu proste bude i kdybysme meli rozhodnout za vsechny! :]]] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 523 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 12:04 am Předmět: |
|
|
Babo ty me vzdycky zblbnes. Co se tyce me tak jsem byl vzdy proti radaru.Podle me pritomnost SSSR me stacila a nepreji si dalsi "pritomnost" dalsi velmoce v me rodne zemi. Osobne jsem se nabidnul "Proti radarum" at me poslou nejaky propagacni material a stickers a byl jsem ochotny to i nalepit na svuj prives ale po asi 6 mesicich kde chteli vedet jak je veliky muj prives apod.nikdy nic neposlali a nikdy se neomluvili proc ne. Stratil jsem tim par hodin na internetu,oni stratili zdarma reklamu kterou by videlo tisice Americanu a jak vime ti nejsou moc informovani o nejakem radaru v Brdech.
No aspon sem se snazil.Dnes me "pro radary" muzou polibit..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 441 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 6:13 pm Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR |
|
|
| sprinter napsal: | Ja take nesouhlasim s radarem a moje cela rodina take...muj manzel je american a nechape vsechny ty pohnutky am. govermentu byt v presile pred vsemy a vse podmanit, protoze to je americky napad. Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste.  |
kdyz tam bude radar tak bude zaruka ze nas zase rusove nebudou osvobozovat
(aby cesko nemuselo byt zase pripojeno k te zemi"kde uz vcera snedli to co meli na zitrek" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: CA
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 7:37 pm Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR |
|
|
| Henek napsal: | | sprinter napsal: | Ja take nesouhlasim s radarem a moje cela rodina take...muj manzel je american a nechape vsechny ty pohnutky am. govermentu byt v presile pred vsemy a vse podmanit, protoze to je americky napad. Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste.  |
(aby cesko nemuselo byt zase pripojeno k te zemi"kde uz vcera snedli to co meli na zitrek" |
njn, Cesko nechce ani amiky, ani rusy. Muze tohle vubec? )) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 9:45 pm Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR |
|
|
| MW napsal: | | Henek napsal: | | sprinter napsal: | Ja take nesouhlasim s radarem a moje cela rodina take...muj manzel je american a nechape vsechny ty pohnutky am. govermentu byt v presile pred vsemy a vse podmanit, protoze to je americky napad. Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste.  |
njn, Cesko nechce ani amiky, ani rusy. Muze tohle vubec? )) |
Nechce Amiky, ale chce jejich dolary  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1259 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: |
...Stratil jsem tim par hodin na internetu,oni stratili zdarma reklamu kterou by videlo tisice Americanu a jak vime ti nejsou moc informovani o nejakem radaru v Brdech.
|
Zatim jsem nepotkal zadneho Americana ktery by vedel o radaru v CR. Vlada USA ma vojaky v desitkach zemi, maji ruzne vybaveni. Domivat se ze prumerny American bude vedet v jake zemi maji vojska USA jake vybaveni je nesmysl. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
Dobry postreh Mlynku. Ja jsem poznal dva.
Polovina Americanu nevoli a ta druha polovina voli toho kdo mava barevnejsi vlajkou. Je to smutne ale Americani jsou jeste vice ignorantni nez Cesi, kde jejich vlada cpe jejich penize a jakou ostudu jim dela v zahranici.Za mych padesat let na tehle planete nevidim moc pokroku.Co jsem nekde cetl....
..Americani jsou cim dal tlustejsi a do roku 2050 se prumerny americky vojak nevleze do "standard issue" tanku,armor vehicle apod.
So much for more efficient vehicles.
China rules. AzP. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 9:32 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Dobry postreh Mlynku. Ja jsem poznal dva.
Polovina Americanu nevoli a ta druha polovina voli toho kdo mava barevnejsi vlajkou. Je to smutne ale Americani jsou jeste vice ignorantni nez Cesi, kde jejich vlada cpe jejich penize a jakou ostudu jim dela v zahranici.Za mych padesat let na tehle planete nevidim moc pokroku.Co jsem nekde cetl....
..Americani jsou cim dal tlustejsi a do roku 2050 se prumerny americky vojak nevleze do "standard issue" tanku,armor vehicle apod.
So much for more efficient vehicles.
China rules. AzP. |
AzPete: nejenom z tohptp prispevku ale vsech na foru to vypada ze ty v USA trpis. Proc nejdes do Cech anebo do Ciny?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
Anonyme,az budes poradne rozumet co se kolem tebe deje,tak se mozna i prihlasis do debaty. Jinak co se tyce stehovani,jak se rika:"dockej casu,jako husa klasu".AzP  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|