internetova petice proti radaru v CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

internetova petice proti radaru v CR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 8:31 pm    Předmět: Re: obsah petice - prohlaseni Odpovědět s citátem

Buba napsal:

To vis, slusni lidi jsou v praci a nemaj cas na takovy kraviny.

Tim sem chtela rict, ze je podstatnejsi se zasadit o referendum, nez o pro a nebo proti.
češi v emigraci
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

komunisti se snad v čechách nikde nezměněj -já bych ten radar dal přímo na václavské náměstí,aby byla aspos nějaká sranda a všimněte si kdo protestuje proti radaru samý bejvalý stb živlové a jejich přisluhovači Very Happy
sprinter

Registrace: 23. 04. 2008

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 2:47 pm    Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR Odpovědět s citátem

Ja take nesouhlasim s radarem a moje cela rodina take...muj manzel je american a nechape vsechny ty pohnutky am. govermentu byt v presile pred vsemy a vse podmanit, protoze to je americky napad. Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste. Very Happy
Diki91

Registrace: 15. 11. 2007

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2008 6:11 am    Předmět: souhlas Odpovědět s citátem

Jen at je tady radar,at se klidne rusove zeserou..
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2008 7:11 pm    Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR Odpovědět s citátem

sprinter napsal:
Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste. Very Happy

Aneb bojujeme vsema moznyma prostredkama vcetne podvaneni ;] Ta svoboda tu proste bude i kdybysme meli rozhodnout za vsechny! :]]]
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Babo ty me vzdycky zblbnes. Co se tyce me tak jsem byl vzdy proti radaru.Podle me pritomnost SSSR me stacila a nepreji si dalsi "pritomnost" dalsi velmoce v me rodne zemi. Osobne jsem se nabidnul "Proti radarum" at me poslou nejaky propagacni material a stickers a byl jsem ochotny to i nalepit na svuj prives ale po asi 6 mesicich kde chteli vedet jak je veliky muj prives apod.nikdy nic neposlali a nikdy se neomluvili proc ne. Stratil jsem tim par hodin na internetu,oni stratili zdarma reklamu kterou by videlo tisice Americanu a jak vime ti nejsou moc informovani o nejakem radaru v Brdech.
No aspon sem se snazil.Dnes me "pro radary" muzou polibit.. Rolling Eyes
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 6:13 pm    Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR Odpovědět s citátem

sprinter napsal:
Ja take nesouhlasim s radarem a moje cela rodina take...muj manzel je american a nechape vsechny ty pohnutky am. govermentu byt v presile pred vsemy a vse podmanit, protoze to je americky napad. Uz jsme vsichni podepsaly petici dokonce i nekolikrat..i za nase jeste nenarozene deti..ktere jsou na ceste. Very Happy

kdyz tam bude radar tak bude zaruka ze nas zase rusove nebudou osvobozovat
(aby cesko nemuselo byt zase pripojeno k te zemi"kde uz vcera snedli to co meli na zitrek"
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 7:37 pm    Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR Odpovědět s citátem

Henek napsal:
sprinter napsal:

(aby cesko nemuselo byt zase pripojeno k te zemi"kde uz vcera snedli to co meli na zitrek"

njn, Cesko nechce ani amiky, ani rusy. Muze tohle vubec? ))
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:45 pm    Předmět: Re: internetova petice proti radaru v CR Odpovědět s citátem

MW napsal:
Henek napsal:
sprinter napsal:

njn, Cesko nechce ani amiky, ani rusy. Muze tohle vubec? ))

Nechce Amiky, ale chce jejich dolary Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2008 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:

...Stratil jsem tim par hodin na internetu,oni stratili zdarma reklamu kterou by videlo tisice Americanu a jak vime ti nejsou moc informovani o nejakem radaru v Brdech.

Zatim jsem nepotkal zadneho Americana ktery by vedel o radaru v CR. Vlada USA ma vojaky v desitkach zemi, maji ruzne vybaveni. Domivat se ze prumerny American bude vedet v jake zemi maji vojska USA jake vybaveni je nesmysl.
AzPete

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2008 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry postreh Mlynku. Wink Ja jsem poznal dva.
Polovina Americanu nevoli a ta druha polovina voli toho kdo mava barevnejsi vlajkou. Je to smutne ale Americani jsou jeste vice ignorantni nez Cesi, kde jejich vlada cpe jejich penize a jakou ostudu jim dela v zahranici.Za mych padesat let na tehle planete nevidim moc pokroku.Co jsem nekde cetl....
..Americani jsou cim dal tlustejsi a do roku 2050 se prumerny americky vojak nevleze do "standard issue" tanku,armor vehicle apod.
So much for more efficient vehicles.
China rules. Rolling Eyes AzP.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 27, 2008 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Dobry postreh Mlynku. Wink Ja jsem poznal dva.
Polovina Americanu nevoli a ta druha polovina voli toho kdo mava barevnejsi vlajkou. Je to smutne ale Americani jsou jeste vice ignorantni nez Cesi, kde jejich vlada cpe jejich penize a jakou ostudu jim dela v zahranici.Za mych padesat let na tehle planete nevidim moc pokroku.Co jsem nekde cetl....
..Americani jsou cim dal tlustejsi a do roku 2050 se prumerny americky vojak nevleze do "standard issue" tanku,armor vehicle apod.
So much for more efficient vehicles.
China rules. Rolling Eyes AzP.

AzPete: nejenom z tohptp prispevku ale vsech na foru to vypada ze ty v USA trpis. Proc nejdes do Cech anebo do Ciny? Twisted Evil
AzPete

PříspěvekZaslal: st srpen 27, 2008 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonyme,az budes poradne rozumet co se kolem tebe deje,tak se mozna i prihlasis do debaty. Jinak co se tyce stehovani,jak se rika:"dockej casu,jako husa klasu".AzP Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Česko Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com