přestěhování do Kanady

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

přestěhování do Kanady
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Ambra

Registrace: 09. 04. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych rada uz zakoncila tuhle diskuzi, kterou zacal nejaky kvenca, ktery se uz tady ani neukazal a ja nakonec slizla od Bernau pekny kartac.
Lidicky, diky za vsechny vase pripominky a kritiky k moji osobe. Taky diky pdmlynek, ktery jako jediny me podrzel. That's it. Jdu se mrknout na jinou diskuzi.
karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 8:49 am    Předmět: Bernau Odpovědět s citátem

Z individum zvane Bernau si vubec nic nedelej,rozdava tady vsude rozumy,machruje..a hajzly ma na chodbe.On se prihlasí do armady,a bude usa hrdina.O cechach nechce ani slyset,bude to zkratka velkej amik...je to kaspar..nic jinyho.
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 9:05 am    Předmět: Re: Bernau Odpovědět s citátem

karamba napsal:
Z individum zvane Bernau si vubec nic nedelej,rozdava tady vsude rozumy,machruje..a hajzly ma na chodbe.On se prihlasí do armady,a bude usa hrdina.O cechach nechce ani slyset,bude to zkratka velkej amik...je to kaspar..nic jinyho.

Sam jsi kaspar a o druhych to prohlasujes.
Potrefena husa se vzdycky ozve.
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 4:08 pm    Předmět: Re: pro Piskle Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Piskle napsal:

Ale ja jsem si ty dve soukrome zpravicky precetla hned ten den... Wink
---------------------------------------------------

Obviously not fast enough!!! Spending less time on the phone with incredibly handsome, charming, smart, funny, sweet ... did I forget something? ... truck drivers may be helpful. Zvlastni je, ze Tvuj manzel mi rekl do telefonu tri slova a uz se neozval - protiklady se pritahuji.

Piskle napsal:
Bigu...ty si ale wuuuuuuuuul Wink Wink

A jeste k tomu s W ... no toto Shocked? Hele, ze tady vykecam, proc mas prezdivku Piskle Embarassed Laughing.

Vysvetleni slova "wul".To dablju je z toho duvodu,ze to nevypada tak hulvatsky jako s jednoduchym "v". Laughing Wink
Pokud napisu nekomu vul,tak je to urazka,pokud napisu nekomu wul,tak je to ze srandy a neni to tak ceske.
Uz chnapes handsome,charming,smart,sweet a co ja vim co jeste truck driver???(btw. kde si prisel na to,ze jsi handsome,smart.... Laughing Razz Wink ).
Boha,ja si rikam ukecana,ale na Tebe z daleka nemam!!! Laughing Laughing Laughing
A o mem manzelovi vim jen to,ze on je tichy.Musi byt,pac jinak bychom se asi uz davno zamordovali. Mr. Green
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 4:56 pm    Předmět: Re: pro Piskle Odpovědět s citátem

Piskle napsal:

Vysvetleni slova "wul".To dablju je z toho duvodu,ze to nevypada tak hulvatsky jako s jednoduchym "v". Laughing Wink
Pokud napisu nekomu vul,tak je to urazka,pokud napisu nekomu wul,tak je to ze srandy a neni to tak ceske.

Mne to muzes psat i jednoduchym V ("V for VUL & VICTORY") ja netrpim "roid rage" jako nekdo, koho tady nebudeme jmenovat Wink. Ja jenom jestli uz se pripravujes "psychicky do konvice" na polakov. Abys nam tady za chvilku nejela polsky full time - posukej osustej.

Piskle napsal:
(btw. kde si prisel na to,ze jsi handsome,smart.... Laughing Razz Wink ).

Hele, ze Ti poslu fotku

Nebo jsem Ti ji uz poslal????

DAMMIT! Embarassed Embarassed Embarassed

Piskle napsal:
Boha,ja si rikam ukecana,ale na Tebe z daleka nemam!!! Laughing Laughing Laughing

To neni pravda - vy akorat nikdo neumite telefonovat. Dana_MI mi vzdycky brkne po nocni, necha me kecat, zaspi u toho, ja se vykecam, ona se prospi ... everybody's happy.

Budem se echt muset nekdy v tom Chicagu sejit (a ja to asi budu muset organizovat, pac ja jsem na rozdil od Moba - may he R.I.P. - spolehlivy) a zavodit, kdo ma vetsi hubu Mr. Green.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ambra napsal:
Ja bych rada uz zakoncila tuhle diskuzi, kterou zacal nejaky kvenca, ktery se uz tady ani neukazal a ja nakonec slizla od Bernau pekny kartac.
Lidicky, diky za vsechny vase pripominky a kritiky k moji osobe. Taky diky pdmlynek, ktery jako jediny me podrzel. That's it. Jdu se mrknout na jinou diskuzi.

Jestli si myslis, ze jsme te tady "sjeli", tak to se tedy omlouvam Embarassed
A good luck na diskuzi, jako je treba tato Wink
http://forum.zvedavec.org/
Muzes se zeptat Mlynka, tan tam psaval Wink

Naposledy upravil Rumburak dne st duben 23, 2008 6:39 am, celkově upraveno 1 krát
karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 1:07 am    Předmět: kaspar Odpovědět s citátem

Mozna ze jsem taky trochu kasparek,ale na tebe zdaleka nemam..to ani nahodou..
Bernau

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 9:17 am    Předmět: Re: kaspar Odpovědět s citátem

karamba napsal:
Mozna ze jsem taky trochu kasparek,ale na tebe zdaleka nemam..to ani nahodou..

Mluvi z tebe bleda zavist mily soudruhu karambo.
Dnes jsem si dal na snidani bacon, eggs and gravy se zdravou potci grits a galon kafe.
S ceskou snidani za mnou nechodte.
To vis, ze kdybych mel na to vek ze bych se tady prihlasil do armady, a sel bojovat proti takovym *S*P*A*M* jako jsi ty. A jeste by mi to udelalo radost protoze bych vedel, ze zbavuju svet odpadu ktery se mel vytridit hned po narozeni jako ve Sparte.
Hned by tady bylo lip.

Pochopil jsi svym mdlym rozumem ze te urazim?
To delam umyslne jen zridka ale u tebe jsem udelal vyjimku protoze tusim, ze se budu naramne bavit tvoji reakci.
Co bych za to dal kdybych te mohl videt jak toto budes cist! Very Happy Very Happy Very Happy
karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 11:02 pm    Předmět: ubozak Bernau Odpovědět s citátem

Tak za prvé ty chudacku bernau.Takovy ubozak jako ty ,me nikdy nemuze urazit,takze jestli ti chybí ma reakce na tvuj blabol,tak to byl smich,...Pred tvou snidani se teda uziram zavisti...A taky bys mel znat,ze ten kdo nema rad Usa,a takovy vypatlance jako jses ty,nemusi byt jeste soudruh,bolseviky fakt nemusim...Narazka na mdly rozum,od tebe teda fakt sedi..No a tim jsem s tebou skoncil..urazet te nemusim,ty se tady svymi blaboly neustale shazuje sam!
Bernau

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 11:28 pm    Předmět: Re: ubozak Bernau Odpovědět s citátem

karamba napsal:
Tak za prvé ty chudacku bernau.Takovy ubozak jako ty ,me nikdy nemuze urazit,takze jestli ti chybí ma reakce na tvuj blabol,tak to byl smich,...Pred tvou snidani se teda uziram zavisti...A taky bys mel znat,ze ten kdo nema rad Usa,a takovy vypatlance jako jses ty,nemusi byt jeste soudruh,bolseviky fakt nemusim...Narazka na mdly rozum,od tebe teda fakt sedi..No a tim jsem s tebou skoncil..urazet te nemusim,ty se tady svymi blaboly neustale shazuje sam!

Muhahahaha.

Jen by mne vazne zajimalo vazeny soudruhu karambo, proc sem teda vubec lezes kdyz nemaz rad USA???
A joo... ty nas chces VAROVAT! Varovat nas pred temi hnusnymi spojenymi staty ktere se k tobe tak hnusne chovaji, ze bobecku maly...
Tak ti teda moc dekujeme a ted zase hajdy cumet na Novu.

Hele ja nerikam, ze jsi bolsevik. Ale treba tvoji rodice byli. To se dedi. Ty jsi takove male komunisticke embryo. Vis?
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale nebudte deti, stejne to nikam nevede.
Meli by jsme si pomahat a ne tady se urazet. Vede to nekam?

Radeji mi povezte jak se daji prevazet do CR "fragile" stuff Wink
TV, EL naradi , atd"
Jarpil
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 9:32 am    Předmět: Re: ubozak Bernau Odpovědět s citátem

karamba napsal:

karamba ty jsi ale hnup.
Avrila la
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 2:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal
Hele ja nerikam, ze jsi bolsevik. Ale treba tvoji rodice byli. To se dedi. Ty jsi takove male komunisticke embryo. Vis?

No ja nevim,ale urazet nekomu rodice,aniz bys dotycneho aspon trochu znal,me pripada od tebe hodne !podivne//
Bernau

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Avrila la napsal:
Bernau napsal

No ja nevim,ale urazet nekomu rodice,aniz bys dotycneho aspon trochu znal,me pripada od tebe hodne !podivne//

Polib mi prdel Avrilo a muzete mi v podstate vsichni tady vlezt na zada. Krome Rumburaka pdmlynka a dvou-tri dalsich jste tady stejne jenom jedna sebranka ktera dela vsechno proto aby znechutila lidi, kteri se snazi prispet tim, co znaji a vedi.
No vzdyt jsme prece cesi...

Nebyl jsem to ja kdo tady zacal urazet ale budu to ja, kdo tady bude mit posledni slovo. Doslova. Tohle je posledni prispevek, ktery vam tady pisu a tahejte si rozumy od jinych, ktere jeste neprestalo bavit radit nevdecnym budizknicemum a darmoslapum.

Sbohem a ->satecek<-.
xxxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Huraaaaaa!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com