Medical Examination

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Medical Examination

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 4:51 pm    Předmět: Medical Examination Odpovědět s citátem

Ahojky chtela jsem se zeptat kdyz jdu na medical examination musim mit sebou jejaky formular,nebo mi ho vydaji az tam?Seznam doktoru uz mam.Diky za odpoved.Klara
Ps;nemate nekdo zkusenosti z posledni doby,kolik tak mam ocekavat ze me to bude stat.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 6:59 pm    Předmět: Re: Medical Examination Odpovědět s citátem

Klara napsal:
Ahojky chtela jsem se zeptat kdyz jdu na medical examination musim mit sebou jejaky formular,nebo mi ho vydaji az tam?Seznam doktoru uz mam.Diky za odpoved.Klara
Ps;nemate nekdo zkusenosti z posledni doby,kolik tak mam ocekavat ze me to bude stat.

zalezi jestli mas MI nebo ne,vakciny se tak muzou trosku prodrazit. Formular,pokud vim,si stahnes spolu s ostatnimi ze stranek USCIS. Koukni se tady.

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 9:45 pm    Předmět: Re: Medical Examination Odpovědět s citátem

MW napsal:
Klara napsal:

zalezi jestli mas MI nebo ne,vakciny se tak muzou trosku prodrazit. Formular,pokud vim,si stahnes spolu s ostatnimi ze stranek USCIS. Koukni se tady.

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD

Nezapomen prelozeny ockovaci prukaz. Ja ho nemel tak jsem si musel nechat udelat rozbor krve kde nasli protilatky na vsechno co pozaduji. Pokud jsi v cesku absolvoval povinna ockovani, mel bys mit vetsinu v pohode. Mne nastesti naockovali tady v nemocnici, jako zamestnance, i proti svinstvu, proti kteremu se v cesku bezne neockuje.
Jinak nezapomen ( a oni ti to urcite pripomenou) ze zapecetenou obalku s dokumenty od doktora nesmis otevrit! Tu muze otevrit az imigracni dustojnik.
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ockovaci prukaz si vem urcite sebou. Ja jsem si ho nechavala pro jistotu prelozit uredne do AJ a myslim,ze se mi to docela vyplatilo. Daji ti asi 2-3 injections a budes tam muset za par dni jit nazpatky.Platba-zalezi co ti budou pichat,ja jsem platila kolem $250-300.GOod luck!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com