|
|
| Autor |
Zpráva |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 81
|
Zaslal: po duben 21, 2008 4:51 pm Předmět: Medical Examination |
|
|
Ahojky chtela jsem se zeptat kdyz jdu na medical examination musim mit sebou jejaky formular,nebo mi ho vydaji az tam?Seznam doktoru uz mam.Diky za odpoved.Klara
Ps;nemate nekdo zkusenosti z posledni doby,kolik tak mam ocekavat ze me to bude stat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: CA
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 192 Bydliště: Florida
|
Zaslal: po duben 21, 2008 9:45 pm Předmět: Re: Medical Examination |
|
|
Nezapomen prelozeny ockovaci prukaz. Ja ho nemel tak jsem si musel nechat udelat rozbor krve kde nasli protilatky na vsechno co pozaduji. Pokud jsi v cesku absolvoval povinna ockovani, mel bys mit vetsinu v pohode. Mne nastesti naockovali tady v nemocnici, jako zamestnance, i proti svinstvu, proti kteremu se v cesku bezne neockuje.
Jinak nezapomen ( a oni ti to urcite pripomenou) ze zapecetenou obalku s dokumenty od doktora nesmis otevrit! Tu muze otevrit az imigracni dustojnik. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VVNY
Registrace: 28. 07. 2007 Příspěvky: 25
|
Zaslal: út duben 22, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Ockovaci prukaz si vem urcite sebou. Ja jsem si ho nechavala pro jistotu prelozit uredne do AJ a myslim,ze se mi to docela vyplatilo. Daji ti asi 2-3 injections a budes tam muset za par dni jit nazpatky.Platba-zalezi co ti budou pichat,ja jsem platila kolem $250-300.GOod luck! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|