I 94

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

I 94

Autor Zpráva
Daisy
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2008 1:12 pm    Předmět: I 94 Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky,
potrebovala bych poradit. Prijela jsem do statu pred par lety, dostala jsem na letisti I 94. Jenze "dobre duse" radily, vytahni z pasu, je tam datum tveho povoleneho pobytu. Stalo se. Karticku jsem si nekde zalozila. Pak po 2 letech nacerno jsem si chtela udelat ridicat a SSN. Polaci pomohli, dostala jsem novou I 94 a razitko do pasu, udela radicak, stala se majitelkou SSN. Dnes mam problem, pri slozeni papiru po me chteji kopii I 94, no problem na to je I 102, ale ja mam ted strach, jestli muzou zjistit, ze jsem mela i tu falesnou I 94. Muzou to zjistit? Diky moc vsem.
Daisy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2008 2:02 pm    Předmět: nevite? Odpovědět s citátem

opravdu nikdo mi neporadi, fakt nic nevite? Nebo, ze by moje otazka nebyla tak atraktivni?
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2008 2:05 pm    Předmět: I 94 Odpovědět s citátem

Ja myslim ze muzou, kazda I 94 ma sve cislo a jestli ti Polaci ji "vyrobili" budes mit pruser, protoze jedna z veci co se neodpousti je falsovani papiru - proste jim rekni ze jsi ji ztratila, ja myslim ze to je mene riskantni ( v nejhorsim zaplatis $1000 navic)
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2008 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite povez ze jsi ji stratila. Oni na nic neprijdou.
Akorat jestli mas od polaku falesne razitko v pase, tak bych si radeji vymenil pas za novy.
hodne stesti
bucky
Lucrezia
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2008 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekla jsem jsem, ze jsem ztratila cely pas, jak I 94 tak pas i s razitkem. Pravnik rikal, ze je to ok, na to je prave ta I 102 pozadani o kopii orignalni I 94, o ni jsem si zazadala. Mam novy pas. Jen me trapi, jestli nahodou na tom urade, kde jsem poslala tu I 102 nedohledaji, ze jsem mela udelanou i tu falesnou I 94, protoze na tu jsem si vyridila DL a SSN.
Ja vim, ze falsovani dokladu je pruser, ale to bylo pred 8mi lety a bylo to to nej co jsem mohla udelat. Diky za odpovedi a nazory.
Daisy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2008 8:19 am    Předmět: chybicka se vloudila Odpovědět s citátem

Ted jsem si vsimla, ze jak jsem cela vyklepana z falesnych dokladu, tak jak jsem psala, preklepla jsem se a pouzila prezdivku moji spolubydlici (pouzivame jeden PC) Embarassed Ona tady psala prispevek taky, ma holka problem, zije s Iracanem, ktery je totalne crazy a pry snad existuje nejake pravo na tady to jejich souziti. Ja nevim, jak mam sama problem s tou I 94. Jo a jeste jsem chtela pripsat, ze pri skladani papiru jem nedavala ani jednu I 94, protoze original je ztraceny a tu falesnou jsem se bala, to same razitko v pase. Diky moc.
Ambra

Registrace: 09. 04. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si myslim, ze asi ne, zrejme na urade vyhledaji podle datumu priletu jen ten original. Hele, prece nebudou zadarmo hledat neco dalsiho. Dej vedet jak to dopadne. Hodne stesti.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com