Jak se rychle provdat, vite?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak se rychle provdat, vite?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na internet pristup mas, jak je videt, tak napis par emailu na prislusny urady. Lepsi riskovat vyhosteni nez zivot v domacim vezeni.

PS: rekl ti vubec jak zemrela jeho byvala manzelka? Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To te hlida 24/7 tak se jednou zbal sedni do auta a odjed nekam na slepo. Porad to je lepsi nez trpet tam kde jsi.

P.S. co se takhle vydat s Rigem na cestu.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sofie napsal:
Big-Rig, kdyz si se stehoval 5x do roka tak ti asi nikdo v odchodu nebranil, vid? Ja se nemuzu dostat ani pres dvere. Ted to budu uz resit pres policii (mobila) nebot tenkrat to neslo, nebot mi vytrhaval telefonni drat ze zdi. Tady najem je 1200-2000 . Chces rict ze temp agencies mi pomuzou ikdyz nemam povoleni k praci? Tady to chtej dokazat ze ses legalni pracovat. Tady rict ze sem legalni pracovat a dat jim me ssn je jedna vec, ale pak to chtej dokazat a sami si to tady overujou.

Sorry, ale tohle zni opet jako hromada vymluv - mozna to tak vidim jenom ja. Ocividne ted uz telefon mas a mas ho asi uz nejakou dobu. Ja jsem teda do MA moc nejezdil, protoze vsechno nahoru od Jersey je pro truckery ... skoda mluvit ... ale kdyz uz jsem se tam dostal, tak jsem si vsiml, ze warehousing, manufacturing atd. proste shitty jobs jsou stejne tak plne hispancu jak kdekoli jinde, tudiz to s tim shanenim prace pro ilegaly zase tak spatne nebude. Uz vubec nemluve o tom, ze neni nic lehciho, nez z toho Bostonu vypadnout treba do Chicaga, kde je porad prace spousta - babysitting, nanny, housecleaning, assisting the elderly just to name a few. A na nic z toho neni nutne pracovni povoleni, ve spouste pripadu dokonce ani ta anglina neni v "polakove" (just couldn't help meself Twisted Evil) nutna. Vsadim kecky, ze prave ted je tady na Chicago-cz par inzeratu, ktere nabizi jak praci tak lacine ubytko prave v Chicu s nastupem ihned. Koneckoncu, kdybys byla chlap (nebo baba jak stodola Laughing), tak ti nabidnu jak praci tak pomoc se sehnanim (separatniho) ubytovani i ja, jak uz jsem tady psal v jinem tematu.

A ne, zadna z mistnich temp agencies se na nic krome SSN a pic ID nepta. Zakon od nich vyzaduje pouze overeni pravosti dokladu - imigracni status proverovat nemusi a zatim vicemene ani nemohou, protoze ty agencies, ktere delaji background checks, k nicemu takovemu nemaji pristup, nehlede na to, ze provereni SSN v 99% staci k vyrazeni skutecnych ilegalu.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sofio, čím Tvé příspěvky čtu dál, tím mám větší strah že se Ti stane něco hrozného. Vážně musíš uniknout z jeho domu. Nejde o stracení 5 leta života, ale teď jde o Tvé zdraví nebo život. Neblbni. Jsi vážně v nebezpečné situaci. Vyraz na nákup, po cestě zahni na Greyhound stanici, vlez do autobusu směrem na západ nebo na jih, a nevracej se. Prosím Tě, myslím to vážně.

Jestli nemáš tu odvahu, zaregistruj se, a pošli mi zprávu.
Sofie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za rady, ja uz mam plan. Dokonce listopadu pudu od neho. Kdyz nenajdu ubytovani tak si pronajmu auto a budu v nem prechodne bydlet Smile a bude to.
Podmlynku ja uz zaregistrovana sem jako Sophie tak ti napisu. Diky
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 5:51 pm    Předmět: Kvuli zelene karte ze nebrat Odpovědět s citátem

Mozna tu budu znit staromodne, ale nikomu bych nedoporucoval se brat pouze kvuli papirum. Za prve vase manzelstvi prestane drive ci pozdeji fungovat coz bude mit velmi negativni vliv alespon na jednoho z vas a za druhe i kdyby jste se treba domluvili na tom, ze se berete pouze kvuli te zelene karte a pak se rozvedete, tak v americe se muzou platit alimenty nejenom kdyz mate dite, ale take po rozvodu muz zene nebo i na opak. Napriklad muzete oba soudci pri rozvodu tvrdit, ze jeden od druheho nic nechcete. V pripade, ze jeden z vas treba nebude mit praci soudce prikaze alimenty at chcete nebo nechcete. Zaroven vam manzel nebo manzelka muze nadelat dluhy a pak jste za ne spoluzodpovedny. Takze i kdyz opominu tu moralni stranku veci, kazdy kdo se bere kvuly zelene karte ma velkou sanci, ze se dostane do problemu. A konecne, vzdyt dneska mate i dobre podminky doma v CR.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sofie napsal:
Ja potrebuju mit misto kam jit, bydleni. ...Tak se snazim najit live-in nanny/housekeeper ...

Inzerat na 24/7 Caregiver:
http://www.usaboard.sk/forum/20290/praca-247-live-in-cliffside-park-nj-urychlene-.php
Ambra
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 1:40 pm    Předmět: manzelstvi, tyran, prace a utek Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni,
precetla jsem si vsechny prispevky,tykajici se tohoto tematu. Nasmala jsem se i pri zmince o talk show J. Springer, diky za zasmani. Ted vazne. SOFIE manzelstvi na oko je velky risk, jak uz kdosi psal at uz moralne tak i vseobecne. Kazdopadne si musis uvedomit, ze na zelenou k. muzes dlouho cekat, jo nekdo ji ma za 3 mesice a nekdo za nekolik let a taky na pohovor se jde 2x, poprve jdes od podani zadosti a pak po par letech mam dojem asi po 3 nejsem si ted jista, proste dokazat, ze jsi si s tim clovekem stale v manzelstvi. Takze zadne easy to neni. Taky to stoji prachy, podat zadost na emigrak je 1.010 plus poplatky za lekarske vystreni a treba pravnika, ktery ti to da do kupy. Takze tuhle volbu bych nevolila.
Radeji se seber a utec, hlavne od Hispancu a vubec od tech techto lidi z jihu jako Ital, Rek, Iracan atd. hodne dal. Zlati cesti kluci! Praci najdes, neni problem, jako nanny bez na nannies4hire.com nebo sittercity.com jsou tam prace na live in a pokud mas kreditky, tak mas uz davno sedet v autobuse smer Chicago, tady se chytne kazdy kdo ma odvahu. Tak preji hodne stesti!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 2:46 pm    Předmět: Re: manzelstvi, tyran, prace a utek Odpovědět s citátem

Ambra napsal:
Ahoj vsichni,
precetla jsem si vsechny prispevky,tykajici se tohoto tematu. Nasmala jsem se i pri zmince o talk show J. Springer, diky za zasmani. Ted vazne. SOFIE manzelstvi na oko je velky risk, jak uz kdosi psal at uz moralne tak i vseobecne. Kazdopadne si musis uvedomit, ze na zelenou k. muzes dlouho cekat, jo nekdo ji ma za 3 mesice a nekdo za nekolik let a taky na pohovor se jde 2x, poprve jdes od podani zadosti a pak po par letech mam dojem asi po 3 nejsem si ted jista, proste dokazat, ze jsi si s tim clovekem stale v manzelstvi. Takze zadne easy to neni. Taky to stoji prachy, podat zadost na emigrak je 1.010 plus poplatky za lekarske vystreni a treba pravnika, ktery ti to da do kupy. Takze tuhle volbu bych nevolila.
Radeji se seber a utec, hlavne od Hispancu a vubec od tech techto lidi z jihu jako Ital, Rek, Iracan atd. hodne dal. Zlati cesti kluci! Praci najdes, neni problem, jako nanny bez na nannies4hire.com nebo sittercity.com jsou tam prace na live in a pokud mas kreditky, tak mas uz davno sedet v autobuse smer Chicago, tady se chytne kazdy kdo ma odvahu. Tak preji hodne stesti!!

Neni to tak strasny se provdat pro papiry, jasne ze si to nechce brat cernocha nebo mexica. Za koho jsi byla vdana?
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2008 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bouncingczech napsal:
Musis prokazat ze mas prijem vetsi nez 125% "Poverty Income Level" coz je asi tak $17,000 rocne pro dva lidi, $21,500 pro tri atd. Prukaz je posledni 3 roky "Tax Returns". Kdyz to neni mozne, tak poterbujes sponsora ktery se zavaze te podporovat kdyby to bylo potreba. Co ja vim, na tohle se koukaji pomerne prisne a je to jedna z veci kterou jsem jim musel ukazat. Nezajima je kolik penez mas v bance ale co vydelavas a jestli platis dane.

Tvoje otazka jestli se immigrap pozastavi nad tim ze tobe je 26 a hochovi 18? Ano, vsadim se ze si vsechno budou kontrolovat podrobneji. Bude to hodne zalezit na tom jak se oba budete chovat behem pohovoru. Nezapomen na to ze oni tech pohovoru delaji denne 10 a tim padem poznaji "body language" ze neco neklape a zacnou se ptat ottazky na ktere muze byt problem odpovedet. Nechci te strasit ale, myslim ze je lepsi vedet co muzes ocekavat a lepe se pripravit.

Absolutne nechapu jak muze mlada inteligentni holka trpet 5 let u magora kterej ji terorizuje. Asi jsem z jiny skoly...

No nic, ale na pohovoru by na to koukali velice blbe, az by jim vylozila - jsme spolu 6 let tralalala...

Legalni vek je 18.

Takze si spolu zacli kdyz ji bylo 20 a jemu 12.
Takze ja to nevidim na zelenou kartu, ale na kriminal. A zapis do rejstriku pedofilu. Skvela budoucnost.

Doufam Sofie, ze uz jsi od nej pryc!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com