Práce v USA (New Orleans) - jaká

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Práce v USA (New Orleans) - jaká
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Nola

Registrace: 17. 11. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Scout ma pravdu. Ted jsem se dival na nabidky na nasem campusu Miami U. OH - fakt nema cenu jit nekam "flip burgers" nebo do nejake temp agency. Na stavbe te asi nikdo na 20 hodin tydne po skole nezamestna. Funguje uz univerzita vubec? Mam pocit, ze na Miami a U. of Cinci jsou jeste porad studaci z Orleans

Ahoj,

ja jsem rok bydlela v New Orleans a jeden semestr jsem chodila do UNO. Co se tyka studia, UNO je prumerna univerzita, neocekavej zazraky. Pulka kampusu byla uzavrena a nekteri studenti bydleli v trailers. Na druhe strane maji celkem dobrou posilovnu s bazenem atd.
Co se tyka New Orleans..... je to chude, spinave mesto. Kriminalita je tam neunosna a mistni policie neschopna.My jsme bydleli v Uptown, coz ma byt "lepsi" ctvrt. Sousedum ukradli auto, a pred nasim domem se strilelo, to si vazne nevymyslim!!!! Po roce jsme to vzdali a prestehovali jsme se do Pensacoly.
Neco jineho by bylo, kdyby ti nabidli Loyola nebo Tulane. To jsou vyborne univerzity, ale stehovat se do New Orleans kvuli UNO. Rozhodne NE!
Co se prace tyka, Louisiana a celkove Gulf Coast je pomerne chuda oblast. Ja jsem mela praci na letisti za 9.5 na hodinu a to jsem si to jeste musela vyhadat. Na studenstska viza v USA muzes legalne pracovat jen na kampusu. V UNO to znamenalo baleni dopisu anebo pracev posilovne za 7USD na hodinu. Pochopitelne, znala jsem lidi kteri delali bokem baby sitting.

Jakudo, jed radsi do Australie! Ja vim ,ze si asi kapanek proticerecim, protoze uz jsem ti v minulem foru kriticky popisovala Australii.... ale kdyz jsem ted cetla, ze chces jet do New Orleans.... tak mi to nedalo, abych nenapsala. V Au budes mit lepsi sanci se chytnout a najit si praci. Pokud budes chtit tady pracovat tak si si budes muset koupit auto plus dalsi expenses...
Ja bych 100% brala Australii nez New Orleans.
Good luck.

Naposledy upravil Nola dne út duben 01, 2008 8:38 am, celkově upraveno 1 krát
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za odpověď Nolo:)
Abych se přiznal, původní dotaz byl už z roku 2006, kdy jsem se rozhodoval, kam pojedu na výměnný pobyt od ČVUT. Nakonec mi tak nějak USA nevyšlo a tak jsem zvolil Asii - Jižní Koreu, kde jsem v současné chvíli. www.jakudo.*********
A abych pravdu řekl, tak jsem strašně rád, že jsem v té Korei, protože to je naprosto nádherná země. Asi bych tu nemohl bydlet napořád, ale jsem tady už 8. měsícem a jsem tu tak nějak velice moc spokojen:)
Podle toho, co jsi Ty a ostatní psali v mém dotazu USA vs Austrálie, tak jsem se pravděpodobně rozhodl pro Austrálii, protože mi to tak všichni (včetně Tebe) doporučovali:) Teď už musím jen vymuslet, jak tam budu chtít jet...
Nola

Registrace: 17. 11. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing to jsem si ani nevsimla, ze ten dotaz je uz dva roky stary Very Happy
jakudo

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v pohoděWink ale alespoň mě ujišťuješ v té Austrálii:)
klokan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 5:52 am    Předmět: australiaonline Odpovědět s citátem

co se týče austrálie, studia, práce apod., můžu vřele doporučit australiaonline.cz a jmenovitě patricka koláře. zřejmě největší machr v čechách na austrálii.
jakudo

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dik za info, určitě tam kouknu:)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com