|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: so leden 12, 2008 5:00 pm Předmět: Jak se dostat legalne do Kanady (legalizace a obcanstvi) |
|
|
Jak se dostat legalne do Kanady (legalizace a obcanstvi)
Tady je info na cloveka ktery mojemu znamemu vyridil papiry do Canady.
... Nazwa Firmy:, Excel Partners International.
Kontakt, Jerzy Szewczyk. Adres :, 5150 W. Belmont Ave
#4. Miasto :, Chicago. Stan:, IL. Kod Pocztowy:,
60641. Panstwo:, USA. Telefon :, (773) 777-0232. Fax:,(773) 777-5073 ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 12:48 am Předmět: |
|
|
| A nemel by nekdo odkaz na nekoho (pravnika), kdo me zlegalizuje tady, v USA? Uz jsem od par lidi slysel, ze to jde. Za penize pry vsechno...??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 2:42 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | A nemel by nekdo odkaz na nekoho (pravnika), kdo me zlegalizuje tady, v USA? Uz jsem od par lidi slysel, ze to jde. Za penize pry vsechno...??? |
Kdyby to bylo tak snadny, tak se lidi nebudou hnat do Kanady.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 8:48 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | A nemel by nekdo odkaz na nekoho (pravnika), kdo me zlegalizuje tady, v USA? Uz jsem od par lidi slysel, ze to jde. Za penize pry vsechno...??? |
Jasne ze se to da, naprklad pres zamesnavatele ale vezme to nekilik let a pokud jdes pres pravnika tak si nachystej hromadu penez, protoze ten kdyz se v noci zbudi a vzpomene si na tebe ze se mate rano potkat tak uz te zacina uctovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
chopster
Registrace: 22. 03. 2008 Příspěvky: 3
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
| [quote="Anonymous"]Pockejte a kdyz jsi vspomenu tak se muzu jen tak sebrat a jet zit do Kanady na jak dlouho chci???nevite nekdo kdyz si nejak sezenu praci nekde v Kanade a zazadam o pracovni povoleni na jak dlouho to dostanu a jestli ma nekdo dost optimismu v krvy tak odpovedet mi na otazku:vazne muzu zit az do smrti v KANADE??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AJA Anonymní
|
Zaslal: út duben 01, 2008 10:15 pm Předmět: |
|
|
| ... Chopster!! zopkuj si Cesky Jazyk - je to dost hruza!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rejpal Anonymní
|
Zaslal: út duben 01, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
| AJA napsal: | | ... Chopster!! zopkuj si Cesky Jazyk - je to dost hruza!! |
Ze by se na nas prisla podivat i AJA ("VTERKA")?
Ten nick zna jenom Rejpal  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
chopster
Registrace: 22. 03. 2008 Příspěvky: 3
|
Zaslal: st duben 02, 2008 10:41 am Předmět: Cesky jazyk |
|
|
Opravdu ma cenu se jeste ucit cesky???nikdy mne to nebavilo a nektere hrubky si uvedomuji,ale snazim se zmizet z CR.tak radeji zapracuju na ty angline ok???But thanks anyway  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1401 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá září 12, 2008 7:05 am Předmět: Re: Jak se dostat legalne do Kanady (legalizace a obcanstvi) |
|
|
Je to príma se podívat na jiné stránky, ale jen bych chtěl připoměl že migrationexpert.com je soukromá firma která si chce vyděl prachy. Možná že vše co píše je pravda a že používat tu firmu je nejlepší, ale nemusí to tak být. Caveat Emptor. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 556 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: so září 13, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
Ja se tedy uz do Kanady dostat nechci a to ani nelegalne .
Co na te Kanade, lidi, vidite? Me z ni jen boli hlava .
Ovsem, bohuzel, me do ni pokazde pusti 5-6x tydne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út září 16, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: |
Co na te Kanade, lidi, vidite?
|
Rumburak, hokej, dobry brie syr, Rumburak ... moznost legalni imigrace, by taky mohla nekoho lakat.
Spachej nejaky zlocin - s trestnim rejstrikem Te uz do CND nepusti .
Rumburak mi to nechce rict, tak se zeptam Tebe - maji Kanadani oklapeci hlavy a "beady eyes" jako v "South Park" nebo ne ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 517 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st září 17, 2008 3:38 pm Předmět: |
|
|
Mlynku, pises ze imigranci pravni firma chce jen vydelat prachy, ty snad ne? A nebo to tvoje "skvele zdravotnictvi" vse je prece jen o penezich, na rozdil pravni firma chce penize za vyrizeni dokumentu, za to Hospital za tve zdravi.
Takze, kde jsme? Zase v prdeli.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1401 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st září 17, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | | Mlynku, pises ze imigranci pravni firma chce jen vydelat prachy, ty snad ne? |
Píšu že www.migrationexpert.com je právnická firma která chce vydělat peníze. To uvádím aby čtenáři kteří se na ty stránky dívají, si uvědomili že informace na těch stránkách není uváděná z neutální pozice, ale z pozice lidí kteří vám něco chtějí prodat. Není to jako kdyby to bylo psané Kanadskou vládou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st září 17, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | | Mlynku, pises ze imigranci pravni firma chce jen vydelat prachy, ty snad ne? |
Píšu že www.migrationexpert.com je právnická firma která chce vydělat peníze. To uvádím aby čtenáři kteří se na ty stránky dívají, si uvědomili že informace na těch stránkách není uváděná z neutální pozice, ale z pozice lidí kteří vám něco chtějí prodat. Není to jako kdyby to bylo psané Kanadskou vládou. |
Mlynku a kolik americkych firem "slibuje" zarizeni pracovniho visa do USA?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|