Seznam povolených potravin pro převoz

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Seznam povolených potravin pro převoz

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Katka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 9:12 am    Předmět: Seznam povolených potravin pro převoz Odpovědět s citátem

Zdravím,

mám dotaz ohledně povolených potravin, které je možné přivézt si s sebou do USA. Info z různých stránek, které se mi podařilo vygooglit, je pořád nedostačující. Nevíte někdo kde najít přesný seznam, co je POVOLENO? Jde mi třeba o polévky v pytlíku, dehydrované omáčky s těstovinami atd. Procházela jsem stránky Safeway a tyhle věci mi v jejich nabídce trochu chyběly. Moc díky za případné rady.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc si to nekoupis v USA 7 polevek v pytliku za $ 1.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zemedelska inspekce hleda pouze cerstve ovoce, zeleninu ci maso. Kdyz prohrabli muj kufr, tak je blbosti typu baleny syr, vanocni cukrlata, oplatky, koreni, krupicka, cukriky apod. nechali naprosto v klidu.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presny seznam ce je DOVOLENO neexistuje. Ani presny seznam co je vlastne ZAKAZANO jsem nikdy nenasel. Zhruba, s jidlem ktere je v konzerve nebo v "airtight packaging" nebudou velke problemy. Cerstve veci, ovoce, zelenina, maso, ryby, jsou problematicke. Syr, salamy - nekdy to jde, nekdy ne.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com