Credit fraud report

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Credit fraud report
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

king napsal:
No ono to asi nebude cizincema ,ze Smile

A proc myslis, ze to v tom Patriot Actu je? Banky totiz musi byt schopne jednoznacne identifikovat majitele uctu. At jiz duvodu prani spinavych penez, poskytovani info ostatnim uradum nebo pri podvodech. A u cizincu je prave problem, ze bankovni urednici nejsou schopni overit platnost pasu nebo jineho ciziho ID. Oni jsou zvykli na americke ID.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

And nobody beats me!!!!!!!!!!
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

king napsal:
...
Mozna je to "in" bejt hroznej poctivec a uvedomnelej obcan.
...

Hele, Kingu, nejde o to být in. Poctivost není žádný fád, ale je to styl života.

Nejde jenom o to aby se člověk choval podle zákonu, nebo podle morálních norem sestavený v Bibli nebo jiných zdrojů. Nejde jenom o to že bych pomohl druhému v nouzi protože by si přál aby jiní pomohli mě v nouzi. Nejde jenom o to, že kdybych se nechoval v životě podle zákonů tak by mě to mohlo udělat problém s policií nebo se soudy. Nejde jen o to že kdybych nechoval v životě podle morálních norem tak by se za mě styděli rodina a kamarádi.

O co mi jde je, že když se podívám do zrcadla, tak chci aby jsem viděl čestného a podstivého chlapa. Jde mi o to že chci žít tak, abych se za své chování nemusel stydět.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2008 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

king napsal:

Ale chtel bych videt na vlastni oci jak by se dotycni zachovali,kdyby napr.pred jejich ocima na ulici nekdo okradl starou babicku.Tipnul bych,ze tak nanejvys otoci hlavu jinym smerem a budou delat,ze nic nevideli.Hrdinove.

Ne. Pleteš si podstivost a hrdinství. Jsou to jiné pojmy.

Jestliže někdo přepadne nějakou stařenku, tak jsem si jistý že většina lidí by rádi pomohla. Lidi můžou pomoc přepadané stařence tím že jí zavolají sanitku, nebo policii, nebo brání jí fizicky. Ty by jsi nepomohl?

Já se domnívám že je to dobré pomáhat jinému člověku v nouzi. Ať je to stařenka na ulici, nebo soused ve vedlejším domě. Ale myslím že není potřeba chránit majitek souseda spůsobem jak to udělal pan Joe Horn z Pasadena, Texas, ale nemůžeme žít bez citu k sousedovi.
king

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 5:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasny,duchaplny a srdcervouci odpovedi.Hahaha.Sice krapet mimo puvodni tema,ale....Holt jsem asi jinej.Opravdu me nezajima jestli soused chce podvest banku,opravdu me nezajima jestli nejaky cech vybere kreditku a nezaplati.PROSTE ME TO NEZAJIMA ! Neni to muj zivot,nenesu za jejich ciny zadnou odpovednost a take neponesu zadne nasledky.Tudiz mi do jejich chovani a zivota nic neni.Na druhou stranu,zeptate-li se me,zda bych udelal to same,odpovim ,ze ne a to prave z tech duvodu,o kterych tady pisete.Avsak to neznamena,ze i kdyz vim o nekom,kdo to udelat chce,ze se mu budu plest do zivota a udavat ho nekde nekam.Zij a nech zit.
Jirinka me jeji odpovedi neprekvapila.Ano,ma pravdu,ze to co dotycni udelali zrejme neni spravne,ale jeji reakce me opravdu presvedcila o tom,ze za vsim stoji jeji pouhopouha zavist.Jirinka neni tou,ktere bylo ublizeno,neni tou,ktera ponese diky jejich chovani nejake nasledky.Tudiz ji muze bejt uplne sumak kolik a jakym zpusobem dotycni prisli k penezum.Coz takhle zacit Jirinko bonzovat na sousedy,kteri spatne zaparkovali?Nebo udat nekoho,kdo podvodem prehodil cedulku s cenou v obchode,aby "koupil" levnejs? A nebo vubec,co takhle udat nekoho,kdo ma lepsi auto...Jen tak,pro zichr...preci nemuzes vedet,jak k nemu prisel ne? Co kdyz nejakou levarnou?
Aaaaaaaaa,ale to asi ne,vid.To te tolik netrapi,to nejsou cechacci,kteri zrejme maji "vic nez ty".
Myslim,ze to dal nema cenu rozvadet.Muj nazor je takovy jaky je a nikdo a nic ho nezmeni.Mate jinaci? V poradku.Bonzujte,pozorujte okoli a mozna Vam za to nekdy nekdo da metal Smile))
Jirina08

Registrace: 13. 02. 2008

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No king ty jsi me zase predsvedcil,ze jsi jeden z tech co by prave ,kdyby mohl,tak by okradl...prehazovat cedulky v obchode?Hm...to me nikdy nenapadlo,ale ty to asi znas dobre vid?Ja jelikoz mam trosku jiny zpusob zivota nez ty,tak me takovyhle veci nenapadaj...kdo ma lepsi auto a lepsi barak-vis prd v cem ja jezdim a v cem bydlim.Ale to ty nemuzes pochopit,pac tvoje mysleni je na trochu jine urovni.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel s tim jak banka tak i kreditni spolecnost nic neudela, jak psal Mlynek.
To credit card fraud neni. Proste maji limit na CC a to muzou vycucat, a platit Very Happy To take nemusi, jen jejich kredit bude spatnej, ale to je asi netrapi.
V USA to bohuzel nefunguje jako u nas v CR ze za tebou prijde exekutor. Tady proste platit CC nemusim, jen uz od nich nic nedostanes a skore creditu bude 300 Very Happy

Takze Jirino chill out.
king

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirina08 napsal:
Ale to ty nemuzes pochopit,pac tvoje mysleni je na trochu jine urovni.

No a zaplatpanbu ,ze je.Praskac a zavistivej bonzak jsem opravdu nikdy nebyl a rozhodne take nebudu:))
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirina08 napsal:
Tak jelikoz jsem toto tema zacala,rada bych upresnila par veci,pro ty co me tu napadaj.
Pan a pani X si poridili kondo v hodnote 750tis$ plus barak za 450tis$ s tim,ze to obratem prodaji se ziskem.Super! Ale,,,jelikoz jak vsichni vime na FL se prestalo kupovat.Jeste musim podotknout,ze ten 2 barak museli renovovat(vsechno novy-kuchyn,koupelky atd..atd...)Pak tedy zjistili,ze bohuzel nemuzou splacet(pan X byl linej jak ves ,tak nemel praci-pracoval tez v realitce).Tak tedy co dal...tak prisli s napadem ,ze si od banky pujci 100tis$ coz nebyl problem,pac oba meli dobry kredit.Vybrali 100 tis$ a prevezli do Cr.No ale to neni vse...nakoupili na kredit-vyrivku,novy nabytek...atd.Z toho baraku co renovovali tak vzali vsecho...a to myslim do slova...kuchynskou linku,vany,umyvadla,kdyby mohli tak snad i dlazdicky...takze barak uplne vybilenej a to vazne neprehanim!(vzali to pro to,ze tet v cesku chtej stavet barak,tak aby si ho meli jak vybavit Rolling Eyes )
To jsem psala jenom pro priblizeni.
Co se tyce urazek na moji osobu ,a neco jako ze zavidim,tak jsem se docela pobavila.V cem ja ziju tak to oproti nim neni ani desetina z toho co mame mi.ja rozhodne nemam zapotrebi nekomu neco zavidet.Ale co nesnasim,jsou zlodeji a podvodnici.nechapu proc bych mela stat za zlodejema a delat jako ze nic nevim...Mozna si nekdo mysli,ze ok banky to zaplatej,ale kdyz to preci takhle udela kazdej,tak kam to asi pujde....Myslite,ze banka ty penize (jak uz nekdo napsal )s-re?
Vim,ze mi mozna do toho nic neni,ale maximalne me stvou lidi co okradaj a pak si hrajou na neco co nejsou.A naparujou se tim,jak nad tim vsim ve finale vyzrali.
Nejsem ani zavistivej clovek ani neprejici ale verim,ze na kazdyho jednou dojde.A i na ne pomalu dochazi,pac zjistili,ze ani zivot v Cr neni tak ruzovej jak si ho kreslili,a uz tet pani X moc lituje,ze nemuze zpet do usa.
A co se asi stane pozdeji ...?mozna ,ze to samy udelaj v cr a pujdou jinam,a ja doufam,ze okradou takovy lidi,jako jsou ti tu na foru co je podporujou!
J.

Tady mi neco nehraje.
Jak muze nekdo dat cizinci kredit $1.200.000??? At uz ma kredit jakkoliv bajecny, na to aby dostal takovy loan musi mit collateral a odpovidajici prijem.
A pokud maji takovy prijem aby jim banka dala takovy uver, tak snad kvuli nejakym desetitisicum dolaru prece nemusi riskovat pruser.
Taky bych rad vedel jestli se jim vyplatilo posilat do ceska kuchynskou linku. To uz je uplny nesmysl.

A pokud to, co maji oni, neni ani desetina toho, co mas ty, tak mi teda rekni, v cem jedes ty?
Jestli dobre pocitam, tak ty bys musela mit net worth kolem 12.000.000 takove prachy se poctive vydelat nedaji. Pokud teda nevlastnis microsoft Wink

Kdyz uz to predtim udelali a jednalo se o $100.000, pochybuju, ze tady na to jen tak zapomneli a dali jim 10x vetsi uver po jejich navratu.
Ja bych rek, ze jsi full of shit.
Bernau

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na takovou mortgage by museli platit prez $7.000 mesicne po 30 let. To by mne zajimalo jak primeli banku aby jim verila, ze to budou schopni zaplatit.

Ja myslim, ze nemas poneti, o cem mluvis.
Jirina08

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuchynskou linku si opravdu domu poslali- staveji barak,tak si to tam chteji dat.Byl by jsi asi moc prekvapenej co vsechno z baraku vybrali-kdyby mohli tak asi i dlazdicky...
Jinak on byl obcan US byl tu 22 let,takze mu pujcky dali v pohode.
Jinak co se tyce me muj manzel dela pro podobnou spolecnost co je microsoft a je na hodne vysoky pozici,tak ty penize nastesti mame.
Pribeh je pravdivy ,pokud nekdo zije na Foride-Sarasota tak urcite vi o koho se jedna .....
Bernau

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moe zena je tady cely zivot, ma perfektni kredit a o takove mortgage se ji muze nechat jenom zdat.
Pokud dostali takovy uver, maji prijem nekde okoli $500,000 rocne. Nevim, jestli bych mohl rict o nekom s takovym prijmem, ze je liny jak ves. Zadarmo nikomu takove penize nikdo neda.

A pokud si nekdo mysli, ze american si vkraci do banky, a dostane uver v hodnote 1,000,000 s prijmem 50,000/rok, tak nema ani zbla poneti, jak to funguje.
Jediny zpusob jak by si mohl takove nemovitosti dovolit je ze by slozil big money down.

Jestli je to opravdu pribeh pravdivy, jsou ve hre jine okolnosti nez nam tady predkladas.

A jeste ke tve osobe, lide, kteri maji takove prijmy jake nam uvadis ze mas ty, jsou inteligentni a svetaznali a ROZHODNE se nemusi ptat na chicago-cz kde a jak ohlasit credit fraud. howgh
Jirina08

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ti nemam co vysvetlovat....a ani se nejak ospravedlnovat...Je mi uplne jedno co ty si o tom myslis.Nesnasim podvodniky a zlodeje ,ale to je moje vec.Ja muzu spat s cistym svedomim.Toto tema je uz history,tak se k nemu nebudu vic vracet.
Bernau

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysvetlovat nic nemuzes, protoze je to BS.
Kdo vi co vy dva spolu (nebo proti sobe) mate, ale to, co jsi tady popisovala je holy nesmysl.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Na takovou mortgage by museli platit prez $7.000 mesicne po 30 let. To by mne zajimalo jak primeli banku aby jim verila, ze to budou schopni zaplatit.

Ja myslim, ze nemas poneti, o cem mluvis.

No,takovych je vic,co takovy mortgage maji,mi sousede treba plati 10 000$ mesicne,z byznysu to jakz takz pokryji,ale i kdyz ten uver dostali,tak se jen rozjizdeli. Prechozi byznys jim delal 100 000$ rocne zhruba a to stacilo jako zaruka bance. Takze pokud v tomhle konkretnim pripade byla na tom tahle dvojice priblizne podobne s prijmem,nevidim duvod proc by jim banka uver nedala. A banka moc nekalkuluje jestli to budou splacet 30,nebo 50 let,pokud nebudou,jednoduse o barak prijdou....ted je baraku co spadne do vlastnictvi bank jako hub po desti...v kazde ulici na nej narazis......
Takze v tomhle problem nevidim.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com