Bílá karta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Bílá karta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Marek

Registrace: 12. 01. 2008

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 11:02 am    Předmět: Bílá karta Odpovědět s citátem

Zdar, neví někdo co to je ta bílá karta? Co umožňuje a tak ..? Už sem to tady na fóru slyšel víckrát, ale pořád ještě nevim, co to je .. diky
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to karta (I94) kteru dostanes pro vstupu do USA od imigracniho urednika a tato karta ti urcuje dobu legalniho pobytu na uzemi US.
Marek

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Je to karta (I94) kteru dostanes pro vstupu do USA od imigracniho urednika a tato karta ti urcuje dobu legalniho pobytu na uzemi US.

Aha, no už asi vim o co jde. Pamatuju si na kartu, kterou jsem odevzdaval pred odletem z USA tak to určitě bude ona. A nevíš kolikrát a na jak dlouho max. se dá prodloužit??
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karta se prodlouzit neda, ale pobyt ano. Karta je vzdy limitovana na urcitou dobu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napriklad I94 pro turisticke je max na 6 mesicu, prodluzit se moze 2x. Poprvni je to v pohode a podruhe to vezme dost vysvetlovani a taky mosis prokazat ze mas dost penez.
Marek

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Karta se prodlouzit neda, ale pobyt ano. Karta je vzdy limitovana na urcitou dobu.

czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 2:37 am Předmět: Odpovědět s citátem
Ma cesky obcanstvi a v USA byl nejdrive jako au-pair a pak rok a pul na turisticky. Trikrat mu prodlouzili bilou kartu. Bylo to v roce 2003.

No právě kvůli tomuhle jsem se ptal, protože mě to trochu zmátlo ..
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ktery rok se pise dneska? Myslim ze 2008. Ale jde ze poslat na prodluzeni to mozes dycky a mas dve moznosti co ti odpoviju.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem to doslova , ze tu karticku ti neprodlouzi ale pobyt. Dostanes novou karticku na zaklade odeslani te stare na USCIS.

Good luck
Bucky
clef
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 10:33 am    Předmět: jak dlouho a za kolik? Odpovědět s citátem

a mužete mi prosím ještě nekdo poradit...jak (ne)snadné je získat turistické vízum na 6 měsíců? Když budu žádat o turistické vízum, uvádí se tamkonkrétní doba na kterou žádám, nebo je to prostě automaticky na 6 měsíců apk nutno prodloužit? A kolik se platí za žádost o prodloužení pobytu o dalších 6 měsíců? díky moc![/code]
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 10:19 am    Předmět: Re: jak dlouho a za kolik? Odpovědět s citátem

clef napsal:
a mužete mi prosím ještě nekdo poradit...jak (ne)snadné je získat turistické vízum na 6 měsíců? Když budu žádat o turistické vízum, uvádí se tamkonkrétní doba na kterou žádám, nebo je to prostě automaticky na 6 měsíců apk nutno prodloužit? A kolik se platí za žádost o prodloužení pobytu o dalších 6 měsíců? díky moc![/code]

Ty ziskas turisticke vizum na ambasade,mozna a to se dava treba jen na par mesicu az 10 let.
Imigracni na letisti ti pak na bilou karticku I 94 vyznaci dobu pobytu v USA legalni a to je zase ruzne...od par tydnu az po 6 mesicu. Kratkodobe pobyty dost davali kdyz si jel s cestovkou. Taky se ti ale muze stat ze te imigracni posle domu. Ted me nedavno vykladala zazitek z kontroly ma znama,ktera sem prijela navstivit dceru a protoze pro ni ale nemela darek,tak pres toho urednika se sem skoro neprobila,nakonec si to rozmyslel,ale i na takovych detailech muzes pohoret.
clef
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 3:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dky za reakci. to je to opravdu tak hustý? jak lze dosáhnout nejlépe toho, aby turistické vízum bylo na co nejdelší dobu? je mi jasné, že jednoduchý univerzální návod neexistuje, ale přecijen. Chápu, že když pojedu s cestovkou na 2 týdny tak mi dobu pobytu nedají řekněme 4 měsíce. Co ale tedy nejlépe uvést, pokud se holt člověk chce do států dostat? Díky moc!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com