|
|
| Autor |
Zpráva |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
Registrace: 25. 08. 2007 Příspěvky: 73 Bydliště: ČR, Frýdek-Místek
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 8:43 am Předmět: No vida !! |
|
|
No vida ! Tak už víte naprosto přesně a jistě, kdo já jsem a že jsem naprosto konsistentní člověk. Co jsem psal kdykoliv kdekoliv, nutně se shoduje s tím, co píši jindy a kdekoliv jinde, například i zde.
Mám dozajista poněkud stíženou pozici, protože si jednak nic nevymýšlím a jednak si vše o mě můžete kdykoliv ověřit. Zato já se můžu domnívat, že třebas "individuum" pdmlynek je člověk mužského pohlaví, věku cca 35 let, který do USA emigroval z "nějakých" důvodů atd. Ovšem ale taky klidně to může být žena ve věku 68 let. A může to být bývalý StB-ák, nebo agent Mossadu, potažmo americký agent, kdysi cvičený na infiltraci do "husákovského" Československa, toho času bez práce, kdyžtě Husák či Československo již jsou v Pánu.
Patrně asi zde přestanu psát. Vy totiž se mnou jaksi nediskutujete, jenom se urážíte a na mě pak dorážíte, nebo se nějak pletu ?
PS - co jste se o mě dočetli na těch odkazech - je to moc blbé ? Vylhané ? Našli jste tam někde, že bych si odporoval sám sobě ? Našli jste tam nějakou nepravdu ?
Víte, vážení - když se někdo rozčiluje, měl by propátrat hlavně sám sebe, zda chyba není na vlastním přijímači...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 74 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 9:37 am Předmět: |
|
|
Petre, mate jednak problem s pochopenim psaneho textu, druhak pisete prilis mnoho slov... Tolik textu a tak malo myslenky... To je jedine v cem na tyto diskuzi opravdu vynikate. Odkazy jsou na Zvedavce, ktery jsem pred lety navstivil a neni v mych favs, ne ze bych mel tak slaby zaludek, ale tohle fakt nemusim, takze jsem si ty linky neotevrel. Posuzuji jenom z toho co pisete zde. Jiste, nemam nejmensi pravo kohokoliv soudit a snazim se byt pokud mozno slusny, jinak bych napsal neco ostrejsiho...
Vite ono neni problem prijimat i "jine" informace, techniky "prijmu" jsou mezi zasvecenymi dobre znamy, problem je ve vyhodnocovani techto informaci. To je dar dany pouze vyvolenym. Mylite se, k vyvolenym nepatrite. Nemluve o tom, ze tyto informace, spravne vyhodnocene, maji slouzit k naprosto jinym ucelum nez k ziskani profitu at uz financniho nebo treba k vyzdvyhovani sveho ega.
Jste spatny prorok, Petre Gejdosi.
Mike |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
Pánové Rumburák a Nikl - děkuji převelice za umístění těch odkazů na Zvědavce a ještě to zopakuju:
http://www.zvedavec.org/show_ip.php?id=84594&tridit=asc&clanek=1452
http://www.zvedavec.org/autor_286.htm?status=detail
Totiž - začetl jsem se a zasnil ! Zkuste si pánové představit, jak jsem byl v tamní diskusi seřván tak zvanými znalci Ameriky, když jsem tam v diskusi napsal tady toto:
| citace: | | Nostradamus dost nevybíravě přesně ukazuje na Ameriku - dojde k drastické krizi v důsledku "pádu ceny akcií" - citace (Nostradama):"Simulacra zlata a stříbra klesnou na ceně, pokrádeži (jejich hodnoty) budou vrženy do moře, až se zjistí, že všechno je zničeno dluhy, všechny (cenné papíry a akcie) budou anulovány." Dále méně přesně naznačuje jakousi občanskou válku a vraždění v ulicích ... (atd) | Připodotýkám - napsal jsem to dne 9. dubna 2005, kdy se ještě moc nevědělo o nastávající mortgage-krizi ...
Nezlobte se pánové, vy si myslíte, že já vás chci rozčilovat a myslíte si o mě, že jsem blázen. Veskrze tedy váše problémy na vaše hlavy. Já jen podával pomocnou ruku... Totiž, kdo je informován, může se připravit, kdo je připraven - není překvapen...
Nu - pan Nostradamus toho o současném vývoji v USA řekl mnohem více, ale zatím jsem se ještě nesetkal s Čecho-Američanem, který by byl ochoten naslouchat, aniž by si významně klepkal na hlavu... Nedivte se, že již mám vypěstované o těchto poněkud "zvláštních lidech" jisté nelichotivé předsudky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 9:58 am Předmět: OK - Mike ! |
|
|
Mike: | citace: | Jste spatny prorok, Petre Gejdosi.
Mike | Nejsem zde vůbec za proroka - to jen výplod Vašeho myšlení...
To, co zde píší, nejsou proroctví - to jsou holá fakta. Pane Mike - to Vy jste patrně prorok a nechci hodnotit jaký, protože mi říkáte, že jsem špatný prorok. Přeberte si to, jak chcete, leč pochybuji, že Vás to uspokojí - howgh. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
Petre, nediskutuji pro pocit uspokojeni. Proste - venku prsi a cekam az mi privezou nahradni dil na traktor tak si trochu zkracuji dlouhou chvili.
V jednom s vami naprosto souhlasim - opravdu uspokojit me muze pouze vlastni hrouda, prace na vlastni pude, ve svem lese... A pokud zrovna neni prilis mokro tak takhle travim sedum dni v tydnu, nikoliv pro profit. Vydelek je pouze tresnicka na dortu, ktera mi umozni prikoupit kazdy rok par dalsich akru, novy traktor nebo nakladak... Jinak ziji vice nez skromne... To jen OT k tomu uspokojeni.
Ale rikaji vam neco pojmy jako skromnost, pokora,...?
Mike |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
| citace: |
Zato já se můžu domnívat, že třebas "individuum" pdmlynek je člověk mužského pohlaví, věku cca 35 let, který do USA emigroval z "nějakých" důvodů atd. Ovšem ale taky klidně to může být žena ve věku 68 let. A může to být bývalý StB-ák, nebo agent Mossadu, potažmo americký agent, kdysi cvičený na infiltraci do "husákovského" Československa, toho času bez práce, kdyžtě Husák či Československo již jsou v Pánu.
|
Jó, sem chodí agenti Mossadu, protože se to tady hemží zastáncemi Fatah a Hamas kteří chtějí zničit Israel. Nebo sem chodí agenti Mossadu protože jediné co stojí mezi zionistami a židovské zotročení světa je pár ušmudlaných Čechů v USA.
Ohledně kdo já jsem. Jak vůbec víš že existuji? Možná že moje přízpěvky jsou jen výplody artificial intelligence programu sestaveno čínským vojensko-průmyslovým komplexem?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
| Pdmlynku, ale muz ve veku cca 35 let zase na druhou stranu, to vypada na kompliment, ne...? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:48 am Předmět: No prááávě ... |
|
|
Pan pdmlynek: | citace: | | Ohledně kdo já jsem. Jak vůbec víš že existuji? Možná že moje přízpěvky jsou jen výplody artificial intelligence programu sestaveno čínským vojensko-průmyslovým komplexem? | No prááávě !! Ty si tu můžeš psát cokoliv a když už to jinak nepůjde - změníš nick a vijóóó - jedeme dále. Víš dozajista, co tím myslím.
Pan Redneck, alias Mike: | citace: | | V jednom s vami naprosto souhlasim - opravdu uspokojit me muze pouze vlastni hrouda, prace na vlastni pude, ve svem lese... A pokud zrovna neni prilis mokro tak takhle travim sedum dni v tydnu, nikoliv pro profit. | Bravo !! Řekl jste tím mnohem více, než bylo slov. Taky se tak snažím.
Skromnost ? Pokora ? Vidíte absenci ? Není to předčasné ? Víte toho tolik, že jste s klidným svědomím tu otázku tak formuloval ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Petr Gejdoš napsal: | Pánové Rumburák a Nikl - děkuji převelice za umístění těch odkazů na Zvědavce a ještě to zopakuju:
http://www.zvedavec.org/show_ip.php?id=84594&tridit=asc&clanek=1452
http://www.zvedavec.org/autor_286.htm?status=detail
Totiž - začetl jsem se a zasnil ! Zkuste si pánové představit, jak jsem byl v tamní diskusi seřván tak zvanými znalci Ameriky, když jsem tam v diskusi napsal tady toto:
| citace: | | Nostradamus dost nevybíravě přesně ukazuje na Ameriku - dojde k drastické krizi v důsledku "pádu ceny akcií" - citace (Nostradama):"Simulacra zlata a stříbra klesnou na ceně, pokrádeži (jejich hodnoty) budou vrženy do moře, až se zjistí, že všechno je zničeno dluhy, všechny (cenné papíry a akcie) budou anulovány." Dále méně přesně naznačuje jakousi občanskou válku a vraždění v ulicích ... (atd) | Připodotýkám - napsal jsem to dne 9. dubna 2005, kdy se ještě moc nevědělo o nastávající mortgage-krizi ...
Nezlobte se pánové, vy si myslíte, že já vás chci rozčilovat a myslíte si o mě, že jsem blázen. Veskrze tedy váše problémy na vaše hlavy. Já jen podával pomocnou ruku... Totiž, kdo je informován, může se připravit, kdo je připraven - není překvapen...
Nu - pan Nostradamus toho o současném vývoji v USA řekl mnohem více, ale zatím jsem se ještě nesetkal s Čecho-Američanem, který by byl ochoten naslouchat, aniž by si významně klepkal na hlavu... Nedivte se, že již mám vypěstované o těchto poněkud "zvláštních lidech" jisté nelichotivé předsudky. |
Ty vase prispevky na Nezvedavci jsou jeste vice provokativni. Mam je sem take hodit?"
Proc nepisete na nejake ekologicke stranky? Treba by vas tam nikdo NESERVAL.
JESTE JSEM CHTEL NAPSAT, ZE JSEM DOPOSUD NEPOTKAL CLOVEKA, KTERY PROROKUJE ZKAZU AMERICE A PRITOM TAM MA DCERU  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 7:39 am Předmět: To pane Nikl není záhada ! |
|
|
Nikl :
| citace: | JESTE JSEM CHTEL NAPSAT, ZE JSEM DOPOSUD NEPOTKAL CLOVEKA, KTERY PROROKUJE ZKAZU AMERICE A PRITOM TAM MA DCERU |
To není až zas taková nepochopitelná záhada ! To spíše ukazuje na něco jiného - totiž, že mě špatně chápete a že já to přeci dělám v tom nejlepším úmyslu katastrofu odvrátit.
Já sám zde nevystupuju přece jako prorok, nýbrž zprostředkovávám slova velkých Proroků ! Problematika prorokování a proroků je velmí složitá a mimo rámec možného zde vysvětlování. Proroctví se nutně vždy nemusí naplnit, neb jsou totiž ta - alespoň tedy některá, od tzv. "velkých Proroků" - proroctví od pana Boha a nejsou určená ke zničení lidí, ale ku pomoci lidem !
Jsou to slova o tom, co bude, když něco jiného taky bude. A je na nás lidech, abychom zachránili, co ještě zachránit lze. Mám tam dceru a o to více mám niterné nutkání na to myslet a upozorňovat ! Prostě a jednoduše - život je jeden z nejtěžších !!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 3:44 pm Předmět: Materialismus USA CR |
|
|
pane Gajdos s tim svym Nostradamusem, historie se opakuje docela pravidelne,lidstvo valci kvuli nabozenstvi nebo prochum tj.proroctvi jsou napsana tak ze se to vztahuje na vetsinou lidskych valek a krizi tak co....
Miluju ty reci ze americane jsou meterialisticti a Cesi bydli v basementu a delaji kdovijakou spinavou praci. Celou tu dobu se ti tu snazi lidi vcetne me co bydli v USA vysvetlit ze tato zeme je rozlehla a ruznoroda - nabozenstvim, hodnotami, stylem zivota, inteligenci...Takze tvrdit ze USA je nejaka je nesmysl. Totez plati o Cr ci EU ale lidi milujou zobecnovani. Kdyz jsem ted byla v CR kazdy kazdy den nadaval na penize jak mohl, zavidel druhemu lepsi auto a obleceni ...Tak nevim s materialismem?!
Ze USA je v nejake ekonomicke krizi? A CR a EU neni? CR ma deficitni rozpocet jak blazen a nevi z ceho budou platit duchody a zdrav.osetreni uz ted a to platite kolem 56% dani. Existuje globalni ekonomika, bohatsi zeme chudnou ( krome top 1%) a chudsi bohatnou ( prikladem je EU).
Nejde o to jakej je kurz dolaru k ceske korune ale co se za to da koupit. To neni materialismus ale preziti v realnem svete kde se dnes plati penezi a pokud vim tak v i CR lidi chodi do prace kvuli penezum ci snad ne? jak si to kazdy zaridi tak to ma at uz je v CR ci USA ja jen myslim ze tu v USA je to jednodusi a tim padem mi zbyva vic casu a energie na ty veci co ja povazuji za dulezite a chci se svym zivotem delat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 9:29 pm Předmět: jine forum... |
|
|
Kdyz jsem radil Gejdosovi, at pise na nejake forum ohledne ekologie(psal ze se v tom "vyzna"), tak jsem ale jeste nevedel ze uz na jedno pise
http://gnosis9.net/comment.php?akce=fullview&cisloclanku=2007110020
Muzete si tady precist nejake jeho prispevky.
Takze on je to vlastne takovy provokater a zrejme mu dela radost se s nekym hadat.
Nema cenu mu odepisovat, protoze jak Henek spravne napsal je to zrejme IDIOT  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 1:15 am Předmět: |
|
|
Tak nechte Gejdose na pokoji. Ma sve problemy.Radsi at se vyradi na tech forech,nez nekde jinde.
Jako amatersky ekolog musim rict ze to vypada dobre tady v Arizone. Konecne bude prset a budu muset topit v krbu.
Ohh, to je hrozne.Deti uz otravuji par tydnu kdy se budou moct ohrat.To bude zase radosti. Bude prset a ja budu muset topit drevem...ale pozor,jestli se me bude chtit. Azpete.
A co se tyce USD,zadna slava:17,79 Kč .  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 4:02 pm Předmět: Já tedy jaksi nevím ... |
|
|
Opravdu musím uznat, že mám jakési obecné "komunikační potíže" ! Za sebe tvrdím, neb si to úpřimně myslím, že píšu pravdu. Ostatně - můžete si to všichni ověřit - víte kdo jsem. Jsem naprosto v názorech konsistentní a píšu to, co jsem vypozoroval a promyslel. Že to občas "prošpikuju" nějakým odkazem na nějaké proroctví - to by snad nemělo ničemu vadit !?
Leč většinou se setkávám s naprosto odmítavými reakcemi. A to hlavně u lidí, kteří jinak sami za sebe nenapíší nic k věci, napíší jen, že jsem třebas idiot - viz Henek či Nikl.
To snad musím vyzvednout na piedestál člověka s nick Marcibrno ! Zde totiž je diskuse, argumentace atd. Ano Marcibrno ! Evropská unie je taky na tom špatně. To já ale přece taky tvrdím - celá ta tzv. "euro-atlantická civilizace" je na pokraji totálního zhroucení ! Je to civilizace sice údajně sama podle sebe "křesťanská" - to by ale musel někdo vysvětlit, co to vlastně znamená !
Protože pan Ježíš neříkal nic o násilí, o dobývání a ovládání světa, o šíření kultury bombardováním ... a mohl bych o tom napsat tlustý román, co vše neříkal - jenže však, co vše ti údajní křesťané ve skutečnosti dělají !
Jo ! Na hubě křesťani dělají ledacos přesně, jak by křesťané dělat měli - to jo. A myslí si, že když zajdou sem tam do kostela a ke zpovědi, že jsou z obliga. Musím zopakovat - na světě žije skutečně hodně křesťanů - možná i až sto !
Marcibrno, já přece asi již po páté opakuji - já s tebou souhlasím !! Proč mě neposloucháš, respektive nečteš, co vlastně píšu ? Slova a věty vyjadřují myšlenky a jazyk je postavený tak, že při pozorném čtení by snad mohlo být jasné, co tím vším míním.
Já se nechci hádat s lidmi, kteří místo trochu snahy druhého pochopit, tak jednoduše napíšou "...Gejdoš je idiot" a tím jsou spokojeni. Buďte si tedy spokojeni, nažerte se, grgněte si, prdněte si, běžte do kostela se pomodlit, pošlete jakési dolárky na charitu a hoďte nejaké věci do koše pro chudé a myslete si, že jste spasitelé světa, že máte svědomí čisté. Proč zrovna já vám těm takovým mám vysvětlovat, že to je jinak a ještě si nechat za to nadávat ?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|