|
|
| Autor |
Zpráva |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 9:11 am Předmět: POSILANI PENEZ DO CR |
|
|
Nevite nekdo jak se daji posilat penize z USA do CR ? Prej kdybych to posilal pres banku je to prej hrozne drahy tak nevim poradte pls
Cau Glop |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 9:59 am Předmět: |
|
|
| S penezma opatrne. Nedoporucuji posilat penize pres Polaky, nebo pres nejou levnou zasilkovou sluzbu. Nejbezpecnejsi je normalni bankovni transfer ktery stoji kolem $40. Jestli posilas mensi castku, tak pouzijes internacionalni sek ktery stoji asi 2 dollary, ale trva to celkem dlouho (asi 4 tydny pro overeni). Jinak ja mam Paypal, protoze dost prijimam penize pres paypal.com, no a z paypalu si to muzu zadara poslat do kterekoli banky chci. (jinak Paypal je celkem drahy pro prijimani penez, takze pro normalni prevody rozhodne nevyhodne) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 878 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 10:47 am Předmět: |
|
|
Jeste nema vizum a uz ma starosti s tim, jak bude posilat domu miliony
Tomu rikam optimista. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 12:59 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig : no to vis schanim vsechny informace jo a jeste budu dluzit tatovi nejaky penize takze vis jak jsem rad ze ted vim kolik to stoji
To Miro: no takze pochopil jsem to tak ze kdyz si ve statech zalozim ucet bude tam treba 2000dolacu a ja budu chtit 1000dolaru poslat na ucet tatovi ( Komercni banka) tak to pujde jo ? za poplatek 40$ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Jo transfer trva 3 dny a je to priblizne za $30-$40 ale kdyz nespechas muzes koupit internacionalni sek, nebo money order za $1 -$3 a pak ten sek posles postou. Pak to ale trva 2-4 tydny nez se to obevi na konte (overovaci lhuta) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 1:34 pm Předmět: |
|
|
Glope je hodne zpusobu jak posilat penize a taky hodne zpusobu jak o ty penize prijit.Pokud posilas penize z banky do banky do kterekoliv je jedno jestli posles 1000 nebo 5000 poplatek je tech 40-60 dolaru,zalezi na bance.Hlavne si doma musis zjistit kolik si bere ktera banka z poslani.To znamena posles 1000$ do KB ale na ucet ti pripisou 998$. V kazde bance je to jinak to si osetri doma.
Potom se da posilat nejakym tim sekem a tak dal coz je dost zdlouhave.Dalsi z moznosti je ta pokud potrebujes nutne poslat nejake penize domu na zalepeni vyjmecne situace muzes vyuzit http://www.westernunion.com/info/selectCountry.asp Avsak tam je to myslim omezene jen od castky 2000$ a dotycny si muze penize v cechach vyzvednout behem dvou hodin.en to ma taky hacek ,pokud posilas tak za to platis oohodne vic nez kdybys poslal penize z banky do banky. Jeste k te bance tam to trva tak 2-4 dny.
No a potom je tady dalsi a myslim zatim ta nejlepsi moznost o ktere ja alespon vim a ktera mi vyhovuje.Vyridis si ucet v bance a nechas si vystavit k uctu 2 platebni karty. Jednu si nechas a druhou posles domu sestre,bratrovi,rodicum nebo komu proste duverujes.A ten ti vybere penez kolik potrebujes.jen si musis zjistit jaky mas na karte denni limit a muzes vesele vybirat. Samozrejme ze za ten vyber se taky plati.Do nedavna byl za jeden vyber platebni kartou v cechach uctovan pouze 1,50$ Nyni je to 5$ ale porad se to vyplati.Tak tohle je moje rada a zkusenost.Pokud ma nekdo jinou a lepsi zkusenost rad vyzkousim. Jinak hodne stesti.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 1:39 pm Předmět: |
|
|
Jinak money order bych nedoporucoval.V cechach mas 100% sanci natrefit na cloveka ktery na to bude cumet jako tele na nove vrata a nebudou to chtit promenit. A navic mam tuseni ze sek money order je urcen jen pro USA a KANADU.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Parada tak jsem to chtel slyset dobry mej se a diky pudu se zeptat do KB na podrobnosti kdyztak napisu co a jak cau Glop |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CZECH
Registrace: 24. 03. 2005 Příspěvky: 9
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 8:58 pm Předmět: |
|
|
| nejlevneji a nejrychleji posles penize kdyz si domu posles platebni kartu, poplatek je 1.50$ za jakykoli vyber, zalezi jen jaky mas cash limit denne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladinek Anonymní
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 7:20 am Předmět: |
|
|
Ja mam dva ucty v americke bance.Z toho uctu,kde mam minimum penez napisu sek na urcitou castku a poslu postou do Cech.A kdyz to dorazi domu,tak tam prevedu penize z druheho uctu a banka si to strhne.Jenom to trva 3- 5 tydnu,zalezi jaka banka a jsou tam jeste nejake polatky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 8:51 am Předmět: |
|
|
| Takze dneska jsem byl v bance (KB) a rekli mi ze kdyz mi prijdou penize na ucet z ciziny tak platim "prijemne" 500-2300kc docela palka co |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 251 Bydliště: 33131
|
Zaslal: st březen 15, 2006 8:57 am Předmět: Foreign Wire Transfer |
|
|
The new WAMU FREE CHECKING™ account—it's "free" redefined!
www.wamu.com/personal/accountchoices
Inzeruji mj. foreign (i domestic) wire transfer bez poplatku za odchozi platbu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st březen 15, 2006 5:46 pm Předmět: |
|
|
Mne uz uctuji za vyber v ceskem bankomatu u Bank Of America skoro 8$!!!!!!
Jak si pujdu vybrat jenom "na pivo", tak se to hodne prodrazi. I kdyz zvysim prechodne denni limit vyberu na vetsi castku, tak se prevod radove 10.000$ nevyplati vybirat na petkrat pomoci karty z bankomatu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Trinecak30 Anonymní
|
Zaslal: st březen 29, 2006 8:36 pm Předmět: Re: Foreign Wire Transfer |
|
|
| kulishek napsal: | The new WAMU FREE CHECKING™ account—it's "free" redefined!
www.wamu.com/personal/accountchoices
Inzeruji mj. foreign (i domestic) wire transfer bez poplatku za odchozi platbu. |
[/b]Gratuluji k takovemu prevodu Doposud jsem vyuzival zdlouhavejsi zpusob zdarma vystavavenych Money Order-u i kdyz mam zde v USA ucty,ale pouze z duvodu aby banka nemela prehled o mych prijmech.Jak to vypada asi prejdu na tebou doporucenou banku Jo osstatnim bych rad zdelil,ze uz dnes v CR muzou najit banky,ktere si neuuctuji zadne % za prichozi $$ ze zahranici...myslim,ze jedna z nich byla ING. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana6896 Anonymní
|
Zaslal: so květen 06, 2006 6:58 pm Předmět: SunTrust bank |
|
|
| Ja mam ucet u Sun Trust, poslala jsem domu platebni kartu a mama mi vybira v korunach z bankomatu a uklada na korunovy ucet. Vyber stoji jenom 2 dolary, vim ze treba u Bank of Amerika je to 5 dolaru. Je to asi nejrychlejsi a nejlevnejsi, akorat si musis zazadat o zvyseni denniho limitu, protoze normalne je to 500 dolaru. Ten Ti udelaji uplne bez problemu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|