Visa Loterry - DV - 2009

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Visa Loterry - DV - 2009
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2007 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hitman napsal:
Chci se zeptat, když odešlu vyplněný formulář, neměl by dojít na v něm uvedenou mailovou adresu nějaký potvrzující mail?

žádný potvrzovací emaily nechodí
us_adventurer

Registrace: 16. 10. 2007

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.

Měl bych dotaz ohledně bodu 6.Country of Eligibility for the DV Program. Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím bodem. Jsem narozen v cr. Je tam na výběr yes a no. A pak vyběr země.

A pak druhý dotaz a to u poštovní adresy s bodem 8a. Jestli se tam musí něco vypnit a k čemu to slouží. Ke jménu?

Pak 8e. Tam se napíše Czech Republic?

9tý bod je země, kde teď momentálně žiji?

A poslední otázka. Když mám střední školu s maturitou, tak vybrat high school degree? Zajímá mě právě to slovo Degree. Děkuji všem za případnou odezvu.

p.s. Doufám, že si někdo o mě nepomyslí, že jsem blbec Embarassed , když se tak ptám, ale ENG příliž neoplývám a chtěl bych to mít bez sebemenší chyby. Cool
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli me posles tu formu v Adobe anebo v jinem formatu na moji Private e-mail tak se na to podivam a poradim.Azpete. Cool
Tom

Registrace: 18. 11. 2007

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Mel bych dotaz ohledne vyplneni bodu
"12. What is the highest level of education you have achieved, as of today?"

Jakemu typu vzdelani odpovida cesky bakalarsky titul(Bc.) na technicke VS?
Po vyskrtani predem nemoznych variant mi zbyly nasledujici:

University Degree
Some Graduate Level Courses
Master Degree
Vocational School (tak tohle vubec netusim co muze byt...)

Pak jeste k bodu "14. Number of Children". Pokud zadne tak mam uvest 0 nebo to nevyplnit?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom napsal:

University Degree.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom napsal:

Pak jeste k bodu "14. Number of Children". Pokud zadne tak mam uvest 0 nebo to nevyplnit?

-0-
Tom

Registrace: 18. 11. 2007

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2007 3:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Tom napsal:

University Degree.

Diky.
Maja

Registrace: 19. 11. 2007

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 5:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj
chtela bych se zeptat ohledne te loterie o zelenou kartu. Prihlasila jsem se, kdyz by me vylosovali a ja bych se behem toho cekani na to interview vdala,za obcana, ktery si vyrizuje take zelenou kartu,ale pres jeho rodice,byt to stejne bude jeste trvat nejaky rok, neb jeho rodice se stali USC toto leto, ma on taky narok na tu zelenou kartu semnou nebo ne? Nevim jak tahle problematika funguje a nikde jsem zadne info nenasla. Take by me zajimalo, kdybych GC ziskala a ta osoba je uz v US,bohuzel nelegalne,jestli by to bylo pro nej jednodussi ziskat ji pres me nebo pres rodice. Jake vubec jsou podminky kdyz by si cekatel na GC vzal osobu,ktera ji nema. Jo a jak vubec dlouho trva od toho interview nez dostanes tu GC? Diky moc za prispevky
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Last week Wink
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maja napsal:
Ahoj
chtela bych se zeptat ohledne te loterie o zelenou kartu. Prihlasila jsem se, kdyz by me vylosovali a ja bych se behem toho cekani na to interview vdala,za obcana, ktery si vyrizuje take zelenou kartu,ale pres jeho rodice,byt to stejne bude jeste trvat nejaky rok, neb jeho rodice se stali USC toto leto, ma on taky narok na tu zelenou kartu semnou nebo ne? Nevim jak tahle problematika funguje a nikde jsem zadne info nenasla. Take by me zajimalo, kdybych GC ziskala a ta osoba je uz v US,bohuzel nelegalne,jestli by to bylo pro nej jednodussi ziskat ji pres me nebo pres rodice. Jake vubec jsou podminky kdyz by si cekatel na GC vzal osobu,ktera ji nema. Jo a jak vubec dlouho trva od toho interview nez dostanes tu GC? Diky moc za prispevky

Tohle zni jako kdyby jsi si koupila listek na loterii a okamzite jdes si vybrat jestli si koupis Ferrari nebo Rolls Royce.
Step 1. Vyhrat loterii
Step 2. Udelat vsechno co je potreba a prestehovat se do US
Step 3. Najit si pravnika ktery ti vysvetli podrobne jake moznosti mas ohledne tveho pritele.

Neni mozne rici jak nejlepe pokracovat. Zalezi to na tom kdy a jak tvuj pritel zazadal o "Adjustment of Status". Je ale uplne mozne ze jemu to bude trvat 6-10 let a je mozne ze bude muste cekat az ty se stanes "US citizen" coz taky bude trvat 5-7 let.
Nic se ale nestane kdyz Loterii nevyhrajes,,,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com