1000x

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

1000x

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
tuky

Registrace: 14. 11. 2007

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2007 9:15 am    Předmět: 1000x Odpovědět s citátem

předem zdravim všechny zůčastněné
po docela delší době ,řekněme půl roce jsem se odhodlal napsat.jde mě o to ,že mam v plánu jet do usa,konkrétně chicago,protože shodou okolností sem se dozvěděl ,že tam mam vzdálené přibuzné,ale příbuzné Smile
nechci vydělat tisíce doláčů ajet dom(v skrytu duše samozřejmě chci,ale ne jet zpět do CR).před 2 lety jsem byl nějaký čas v londýně a nemůžu říct ,že škaredé město ba naopak byl jsem z toho všeho hodně unešen,ale asi osud nechtěl ,protože sem se tam zpálil o čechy ,eště k tomu o známé za kterýma sem se tam vydal,obraly mě o všechny peníze které jsem si tam vydělal-sklízel jsem sklo na disco u pakystánců,pak roznášel noviny pod polákama(můžu říct ,že od té doby už je nemam moc v lásce)dokonce sem dělal i zahradníka,ale to jen 3 týdny Very Happy .až sem skončil s čechama na stavbě jako demolition man.

přiznám se ,že mě to vážně bavilo,ikdyž sem pracoval o 200% více jak v čechách,samozřejmě aby šéf viděl že na to mam-englán,ale mě to vůbec nevadilo,protože sem tam odjížděl jako přidavač ze stavby z čech,takže sem byl celkem zvyklý

no prostě sem se musel vrátit zpět do čech,ale stim ,že v čechách už být nechci,jenže druhý den v Čr sem měl vážnou nehodu v autě a rok marodil..jsem z jihu čech,ale hned jak mě doktorka uschopnila,sebral sem opět svých pět švestek a jel na blind do prahy za pěnezma..nejdřív sem se nechytal ,protože sem vyučen číšník,ale nebaví mě když sou pak lidi ožralý a melou kraviny,takže sem to nikdy pořadně nedělal
měl sem tři brigády najednou abych měl aspoň na nájem,jídlo sem ani tak neřešil,sem hubený takže mi stačí málo Smile ,no a těďko se mám nejlíp co sem kdy měl,pracuji u v kanceláři ve spořitelně a pořád tomu nemůžu uvěřit -od lopaty do kanclu..

jenže já prostě v Čr být nechci,nevim asi jsem dobrodružný tip,nebo co ,ale nové prostředí snáším v pohodě..počítám asi rok dva ,že tu eště budu pracovat ,pak bych chtěl odjet za nima a zkusil žít tam.je mě jasné ,že znova od nuly a všechno trápení ,které si možná neumim ani živě představit,,ale dokavad sem mlady můžu zkusit všechno .je mi 22,jo a musim dodat ,že tam sou nelegálně..druhá věc je moje angličtina-něco vykoktám,ale v londýně to bylo lepší tam sem se nejdřív cítil jako že trapně ,ale pak mi to docela šlo.pořád si říkám ,že se budu učit,ale skute utek..

no chtěl bych snad jen vědět ,co si o tom myslíte a dyštak mi dát nějakou radu ohledně všeho ,vím chtějí to tu všichni a je to asi únavné stále dokola,ale i tydle stránky sem našel uplně omylem no a když sem se odhodla a zhruba sesumíroval co vlastně napsat ,tak třeba nějakou odezvu to mít bude...přeju hezky zbytek dne Smile
Bukacek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2007 9:38 pm    Předmět: Re: 1000x Odpovědět s citátem

tuky napsal:
předem zdravim všechny zůčastněné
po docela delší době ,řekněme půl roce jsem se odhodlal napsat.jde mě o to ,že mam v plánu jet do usa,konkrétně chicago,protože shodou okolností sem se dozvěděl ,že tam mam vzdálené přibuzné,ale příbuzné Smile
nechci vydělat tisíce doláčů ajet dom(v skrytu duše samozřejmě chci,ale ne jet zpět do CR).před 2 lety jsem byl nějaký čas v londýně a nemůžu říct ,že škaredé město ba naopak byl jsem z toho všeho hodně unešen,ale asi osud nechtěl ,protože sem se tam zpálil o čechy ,eště k tomu o známé za kterýma sem se tam vydal,obraly mě o všechny peníze které jsem si tam vydělal-sklízel jsem sklo na disco u pakystánců,pak roznášel noviny pod polákama(můžu říct ,že od té doby už je nemam moc v lásce)dokonce sem dělal i zahradníka,ale to jen 3 týdny Very Happy .až sem skončil s čechama na stavbě jako demolition man.

přiznám se ,že mě to vážně bavilo,ikdyž sem pracoval o 200% více jak v čechách,samozřejmě aby šéf viděl že na to mam-englán,ale mě to vůbec nevadilo,protože sem tam odjížděl jako přidavač ze stavby z čech,takže sem byl celkem zvyklý

no prostě sem se musel vrátit zpět do čech,ale stim ,že v čechách už být nechci,jenže druhý den v Čr sem měl vážnou nehodu v autě a rok marodil..jsem z jihu čech,ale hned jak mě doktorka uschopnila,sebral sem opět svých pět švestek a jel na blind do prahy za pěnezma..nejdřív sem se nechytal ,protože sem vyučen číšník,ale nebaví mě když sou pak lidi ožralý a melou kraviny,takže sem to nikdy pořadně nedělal
měl sem tři brigády najednou abych měl aspoň na nájem,jídlo sem ani tak neřešil,sem hubený takže mi stačí málo Smile ,no a těďko se mám nejlíp co sem kdy měl,pracuji u v kanceláři ve spořitelně a pořád tomu nemůžu uvěřit -od lopaty do kanclu..

jenže já prostě v Čr být nechci,nevim asi jsem dobrodružný tip,nebo co ,ale nové prostředí snáším v pohodě..počítám asi rok dva ,že tu eště budu pracovat ,pak bych chtěl odjet za nima a zkusil žít tam.je mě jasné ,že znova od nuly a všechno trápení ,které si možná neumim ani živě představit,,ale dokavad sem mlady můžu zkusit všechno .je mi 22,jo a musim dodat ,že tam sou nelegálně..druhá věc je moje angličtina-něco vykoktám,ale v londýně to bylo lepší tam sem se nejdřív cítil jako že trapně ,ale pak mi to docela šlo.pořád si říkám ,že se budu učit,ale skute utek..

no chtěl bych snad jen vědět ,co si o tom myslíte a dyštak mi dát nějakou radu ohledně všeho ,vím chtějí to tu všichni a je to asi únavné stále dokola,ale i tydle stránky sem našel uplně omylem no a když sem se odhodla a zhruba sesumíroval co vlastně napsat ,tak třeba nějakou odezvu to mít bude...přeju hezky zbytek dne Smile

No pises, delal jsem cisnika a potom v kanclu, ale oboji me nabavilo. A co te jako bavi? Wink
Co si asi tak myslis ze budes telat v USA bez anglictiny? Rolling Eyes
tuky

Registrace: 14. 11. 2007

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2007 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, Smile nejlepší si myslim ,že by bylo na stavbě ,ale abych řekl pravdu tak je mi to uplně jedno,třeba uklízet nebo pomocník v kuchyni .

jsem smířený s tim ,že si tam vybírat nebudu moct,když neumím mluvit a upřímě mi to nevadí,halvně že tam budu a jak už budu válčit je na mě.,ale prioritni je tam nějakou práci dělat,možná 2 najednou,absolutně nevim.samozřejmě časem se to může měnit jako tady -seznámíš se zkusiš něco jiného,zlepšíš se v řeči atd..

můj problém je ,že absolutně nevím jak začít s přípravou.anglie probíhala tak ,že sem se zbalil objedlal cestu a za 3 dny jel ,bez jakéhokoli plánování..bohužel do usa je složitější..vim mam se tady teďko fajn a dolar neni nic moc ,ale myslim že je to tam naprosto o něčem jiném než u nás..

možná drobet zažertuji,ale tady mi nic neuteče a o nic nepříjdu a ani se nic nezmění,proto takové rozhodnutí Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2007 2:41 pm    Předmět: Nelegalne Odpovědět s citátem

klidne muzes prijet problem je v tom ze nebudes schopen dostat jakykoli americky doklad na tur.vizum to byvavalo...a tim padem budes muset pracovat bud pro Polaky nebo Cechy, a trast se strachy jestli te nechyti. podminky pro nelegaly pritvrduji vsude a bude hur ne lip.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com