Ucet za lekarskou pohotovost

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ucet za lekarskou pohotovost

Autor Zpráva
ilsalmi

Registrace: 13. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 7:05 am    Předmět: Ucet za lekarskou pohotovost Odpovědět s citátem

No precetla jsem si nejake diskuse a rada neplatit za doktora se mi nelibi.

Nezadali jsme nekdo o medicaid? Nejlepe v PA?

Manzel (US citizen) si vcera zlomil klicni kost, byli jsme na pohotovosti, nema pojisteni a ja jsem tu zatim v cekaci fazi na GC bez prac povoleni. tech asi $800 ted opravdu nemame.

Sedim na internetu a zkousim to vyresit - takze pokud jsme tim nekdo prosli tak diky za rady.

Petra
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.cms.hhs.gov/medicaidgeninfo/
nebo navstiv local ss office ,nebo welfare tam by ti meli poradit
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkuste se domluvit s nema na splatkach pokud to nemate pohromade vsechno. Pokud ted zazadas o medicaid tak to nejakou dobu stejne bude trvat nez se to vyridi a zpetne ti to nikdo neuzna ten uraz.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 12:41 am    Předmět: Re: Ucet za lekarskou pohotovost Odpovědět s citátem

ilsalmi napsal:
No precetla jsem si nejake diskuse a rada neplatit za doktora se mi nelibi.

Nezadali jsme nekdo o medicaid? Nejlepe v PA?

Manzel (US citizen) si vcera zlomil klicni kost, byli jsme na pohotovosti, nema pojisteni a ja jsem tu zatim v cekaci fazi na GC bez prac povoleni. tech asi $800 ted opravdu nemame.

Sedim na internetu a zkousim to vyresit - takze pokud jsme tim nekdo prosli tak diky za rady.

Petra

Petro.
Tomuhle vubec nerozumim. Proc se ptat na uraz Americana na Ceskem foru?
Jestli to byl uraz tak Amici soudi tam kde se to stalo,majitele podniku,apartment,pojistovnu apod.Cekas na pracovni povoleni..to by stejne nepomohlo Tvemu manzelovy. 800 $ je hodne penez ale ne za navstevu pohotovosti.Jestli je to American to nema rodinu aby mu pomohla? A ty bydlis v Praze?Nejak tomu nerozumim. AzPetr. Crying or Very sad
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jste socialka, muzete si vetsinou primo v nemocnici pozadat o financni pomoc.
Musite pak dokazat, ze nemate dostatecny prijem a stat vam pomuze bill zaplatit.
Ucet z ER ma vetsinou dve casti. Jednak ucet za ER peci a jednak Doctor's bill. Doktori nejsou zamestnanci ER. Maji zvlasni billing.

Jinak bych si s tim nedelal vubec tezkou hlavu. Pocitam, kdyz si nemuze tvuj manzel dovolit zaplatit $800, nebude mit pravdepodobne excelentni kredit.
Vsechno, co muze nemocnice udelat je, ze ho po nejake dobe preda collection agency a reportne credit bureau.
Neni to zadna tragedie. Collection agency vam jenom bude posilat vyzvy k zaplaceni.

Proste zaplatte az se trochu vzmuzete. Nic se nedeje.
Jak tady nekdo uz rekl, splatky jsou dobry napad taky.

Jinak dluhy ze zdravotnictvi se nevazou, jako skoro vsechny ostatni dluhy, na majetek. Znamena to, ze pokud budete nekdy prodavat dum, vas zdravotni dluh nemusi byt uspokojen.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne ze to nemusi platit ale credit pujde do .. dolu a nemusi to platit pri prodeji domu ale pri koupi noveho, pokud bude mit dost dobry credit si novy koupit, protoze to tam bude sedet a popripade castka se zvysovat, tak skoro na 100% je to lender necha zaplatit pri closing. Nejlepsi rada zaplat 800 to neni tak moc. Anebo posli 400 a oni ti poslou dalsi bill ze jim jeste dluzis a pak posles zbytek.
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Jasne ze to nemusi platit ale credit pujde do .. dolu a nemusi to platit pri prodeji domu ale pri koupi noveho, pokud bude mit dost dobry credit si novy koupit, protoze to tam bude sedet a popripade castka se zvysovat, tak skoro na 100% je to lender necha zaplatit pri closing. Nejlepsi rada zaplat 800 to neni tak moc. Anebo posli 400 a oni ti poslou dalsi bill ze jim jeste dluzis a pak posles zbytek.

S anonymama se nebavim. Anonym=ignorant.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Anonymous napsal:

Ale porad odpovidas. Laughing Twisted Evil
Bernau1
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Anonymous napsal:

Co kdyby lidi pouzivali misto anonymni napriklad(mrkni na kolonku uzivatel), je to tak lepsi, budes se nyni bavit? PLEEEASE Twisted Evil Laughing
ilsalmi

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2007 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DIKY za odpoved ...

Tak nejak to udelame - zkusime se domluvit se *S*P*A*M* na splatkach - podle vseho jsou na to zvykli a jsou radi ze alespon nekdo ma snahu zaplatit:(

Bernau dik - a AzPete si mohl nechat ty sarkasticke poznamky. Neni zadny med se tady citit jako socka i bez toho aby mi to nekdo mlatil o hlavu. Draha polovicka splaci studentske dluhy, moje imigracni papiry z nas jen tahaji penize a rodince se nelibi ceska snacha. Tak moc dik - bude se mi hned lip usinat:(
ilsalmi

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2007 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastne jeste neco - nejlepsi lokalni info o pomoci ve slozitych situacich nam dali na cisle 2-1-1
Maji listing lokalnich agentur a uradu poskytujici informace nejen o health care.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2007 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ilsalmi napsal:
DIKY za odpoved ...

Tak nejak to udelame - zkusime se domluvit se *S*P*A*M* na splatkach - podle vseho jsou na to zvykli a jsou radi ze alespon nekdo ma snahu zaplatit:(

Bernau dik - a AzPete si mohl nechat ty sarkasticke poznamky. Neni zadny med se tady citit jako socka i bez toho aby mi to nekdo mlatil o hlavu. Draha polovicka splaci studentske dluhy, moje imigracni papiry z nas jen tahaji penize a rodince se nelibi ceska snacha. Tak moc dik - bude se mi hned lip usinat:(

Petro,sarkasticke nebo ne,budes se muset trochu otukat. Zarazilo me to ze si tva Americka pulka nemuze poradit v Americe.Ty problemy co jsi tady popsala ma vetsina Americanu. Good luck. AzPete.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2007 10:30 am    Předmět: Charitativni organizace Odpovědět s citátem

www.modestneeds.org

"Modest Needs is a charitable organization reaching out to the people who conventional philanthropy has forgotten: hard working individuals and families who suddenly find themselves faced with a small, unexpected expense that threatens their ability to remain self-sufficient - the unexpected car repair, the unanticipated visit to the doctor, the unusually large winter heating bill."
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pobyla jsem si tady v nemocnici. 4 dni. Den ve spitale tady vyjde v prumeru na $12000. Aspon teda v mem pripade. Pojistovna mi zaplatila cca polovinu uctu, 2 vykony zaplatila moje 2.pojistka a na mne je castka okolo 25 000 doliku. Bill neprisel jeden, vse je rozepsane, takze se plati chirurg a internista a to vysetreni a tamhleto vysetreni a sanitka a.... No. Tak jsem je vsechny pekne obvolala, co jsem mohla, jsem zaplatila cash, co ne - posilam deseti az padesati dolarove splatky. Mam to na dozivoti. Spousta Amiku tohle hazi za hlavu a neresi... Ja jsem Ceska.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com