|
|
| Autor |
Zpráva |
Slough
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 18 Bydliště: Raleigh, NC
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 9:49 pm Předmět: Prevod vetsi castky $$$ do CR |
|
|
Po case ztravenem v USA jsme s mou pritelkyni nasetrili nejake penize a napodzim se chystame domu do CR.
Zajimalo by me, jak nejvyhodneji a hlavne nejspolehliveji provest prevod hotovosti.
Debitni ucty mam v Bank of America a Wachovia.
Moje pritelkyne ma na Slovensku (je slovenka) devizovy ucet. Moji rodice maji jednu z mojich americkych platebnich karet a obcas na ne vybiraji mensi castky, ale na vetsi objem se mi to zda dost drahe a navic bychom radi zachovali menu v dolarech.
Ma nekdo konkretni zkusenosti?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po leden 24, 2005 12:10 am Předmět: |
|
|
| Normalni bankovni prevod je nejspolehlivejsi. Stoji to asi $30 az 40 zalezi na bance. Trva to asi 4ry dny. Hlavne to nezadavej nejake Polske financni firme, nebo tak neco. Prijdes do banky das jim cislo uctu kam to chces prevest, jmeno osoby toho uctu a adresu a jmeno banky, plus nejaky kod te banky kam to budes prevadet. Ten kod by jste meli zjistit nejdriv. Zajdete do banky a mrkni se na formular. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarek
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 13 Bydliště: jarni 47,Ostrava 6,cz
|
Zaslal: po leden 24, 2005 9:52 am Předmět: |
|
|
| Ahoj ve Wachovii posilam z meho uctu na depozitni dolarovy ucet do ceska.Uctuji si 40 babek.Posilam nekolik tisic a vzdy bez problemu.Problem je v tom,ze v Cesku si banky taky strhavaji za prevod.Nekdo si nechava posilat seky a pak to depozituji v bance v Cesku.Trva to nekolik tydnu,ale funguje to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slough
|
Zaslal: út leden 25, 2005 10:13 pm Předmět: |
|
|
| diky, jeste se pozeptam telefonicky... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
Registrace: 22. 01. 2005 Příspěvky: 39
|
Zaslal: st leden 26, 2005 2:41 pm Předmět: dotaz pro slough |
|
|
| Promin, netyka se to tveho dotazu ,ale nevis jak je to s ridicakama v NC ?Vydavaji se jeste?Nebo je to uz zabity.(Videla jsem ze jsi z NC). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slough
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 8:41 am Předmět: |
|
|
kamarad si zrovna obnovoval DL protoze ji ztratil a nemel nejmesni problem, meli ho ale uz v databazi.
Myslim, ze je to tu stale volnejsi nez jinde.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
Registrace: 22. 01. 2005 Příspěvky: 39
|
Zaslal: pá leden 28, 2005 8:30 am Předmět: |
|
|
| diky za snahu a pak ze si neumime pomahat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
foxy Anonymní
|
Zaslal: út únor 01, 2005 8:44 am Předmět: platby |
|
|
| pouzivam system paypay. zatial su sice len v europe ale do mesiaca by mali byt aj v statoch. vytvoris si vlastny ucet, ktory bude na tvoje meno a nik ti nan nesiahne. cenu prevodov zatial neviem ale rozhodne budu mensie ovela nez cez banky. napriklad teraz ta bankovy prevod zo slovenska do nemecka vyjde asi 6 Sk. a garantujem bezpecnost sluzby. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:21 pm Předmět: PayPal |
|
|
| Tak to jsem nejak nepochopil. PayPal, ze neni v USA. PayPal pouzivam uz leta pri platbach na Ebay, ale ze by se pres nej nejak dali posilat penize do Cech jsem jeste neslysel. Parkrat jsem se jiz setkal z lidmy z Cech, ktari mneli prave problem z PayPalem a to ten, ze si nemohli zridit ucet a to z duvodu, ze nemeli zadny banklovni ucet v zahranici a PayPal ceske banky nebere. Celkem by mne zajimalo, jak jsi ten prevod provedl. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
essence
Registrace: 14. 01. 2005 Příspěvky: 63
|
Zaslal: st únor 09, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Ale on nepise o PayPal.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 283
|
Zaslal: so únor 12, 2005 4:15 am Předmět: |
|
|
| essence napsal: | | Ale on nepise o PayPal.... |
..opet dobra rada..bud porad,nebo nemel ptakoviny..
Jestli mas mezinarodni platebni karty(Visa,Mastercard,etc.)vse vyberes doma uplne v pohode..jestli je tva karta limitovana treba na 500$,vyberes to doma v korunach,takze sice chodis jako pako denne na ATM(bankomat)ale neni problem..tohle je ma vlastni zkusenost.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: so únor 12, 2005 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Pardon s tim PayPalem, nejak jsem to spatne precetl. |
|
| Návrat nahoru |