poprve

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

poprve
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Rig a Buckethead maji pravdu. Do USA ti zadna ceska firma tohle nevyridi. Oni ti ani vizum nemuzou vyridit. Podle tech stranek za tebe akorat vyplni dokumenty, ktere si prumerne inteligentni clovek stahne z internetu a vyplni sam. Na pohovor pro vizum musis zajit osobne. Pracovni povoleni na ty prace, co jsi jmenoval, muzes zapomenout. A jestli na pohovoru na ambasade reknes, ze jedes do USA pracovat, tak zapomen i na vizum (turisticke).
Je mozny, ze maji v USA kontakty a praci by ti sehnali, kdyby jsi se tam dostal, ale urcite by jsi tam nepracoval legalne.
Byt tebou, tak si tady na Foru projdu par starsi otazek a odpovedi, aby jsi mel vubec predstavu, jak to v Americe chodi a nevyhazoval jsi zbytecne prachy na agenturu a vizum.
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted se divam na ty stranky ktere uvadis a nechapu...tak oni slibuji zajisteni prace ale k tomu ti nabizi turisticke vizum........co to je za agenturu proboha??

Kopiruju sem to co pisou ze zaridi!!!!!!!

Co Vám k tomu, ještě zajistíme
Zprostředkování ubytování v místě pracoviště
Zajištění nízkonákladové dopravy do místa pracoviště
Zajištění připojištění dle vašeho výběru
Služby českého zastoupení naší společnosti
vyzvednutí na letišti po příletu do zahraničí
doprava na ubytování s českým delegátem
doprava první den do zaměstnání
vyřízení bankovního konta
a další asistenční služby
Kontrola pracovní smlouvy ještě na území ČR
(u nás se zatím nestalo, že by klient po příletu byl bez práce)
Kniha o práci v zahraničí
Dokumentaci pro úřady
zdravotní pojištění
sociální pojištění
daně z příjmu a další
Pracovní povolení (dokumentace - ANO)
Turistické vízum (dokumentace - ANO)
Pronájem vozidla (pro majitele řidičského průkazu)
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rakosnik napsal:
Ted se divam na ty stranky ktere uvadis a nechapu...tak oni slibuji zajisteni prace ale k tomu ti nabizi turisticke vizum........co to je za agenturu proboha??

Kopiruju sem to co pisou ze zaridi!!!!!!!

Co Vám k tomu, ještě zajistíme
Zprostředkování ubytování v místě pracoviště
Zajištění nízkonákladové dopravy do místa pracoviště
Zajištění připojištění dle vašeho výběru
Služby českého zastoupení naší společnosti
vyzvednutí na letišti po příletu do zahraničí
doprava na ubytování s českým delegátem
doprava první den do zaměstnání
vyřízení bankovního konta
a další asistenční služby
Kontrola pracovní smlouvy ještě na území ČR
(u nás se zatím nestalo, že by klient po příletu byl bez práce)
Kniha o práci v zahraničí
Dokumentaci pro úřady
zdravotní pojištění
sociální pojištění
daně z příjmu a další
Pracovní povolení (dokumentace - ANO)
Turistické vízum (dokumentace - ANO)
Pronájem vozidla (pro majitele řidičského průkazu)

Tak by me zajimalo, co za takovehle zarizeni uctujou?
Kazdopadne je to podvod, nikdo ti tohle vsechno zaridit nemuze. Hodne si toho musis zaridit sam. Idea
Znam pripady i zde v Kanade, ze dotycny prijel na letiste a nikdo ho tam necekal a pak zjistil, ze agentura vubec neexistuje Sad
A prislo ho to na hodne penez.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vite, pisou to psychologicky na lidi kteri tu jeste nikdy nebyly a nevi jak to tu chodi.

Ta agentura je proste podvod, a nejradeji bych tam zavolal a chvalne se zeptal co nabizeji. A pak bych jim rekl at neoblbyjou lidi nebo je udam Laughing
moiv

Registrace: 26. 07. 2007

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky
ta agentura je podvod!!Zkousela jsem tam poslad e-mail.Kdyz jsem poslala dotaz z Ceskeho e-mailu,tak mi odpovedeli,a kdyz z Americkeho e-mailu,tak nic.Zkusila jsem tam zavolat,ale jak zjistili,ze jsem v Americe,tak mi praskli s telefonem.Hajzlove!!!!!
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela jsem se pobavil nad hláškou
"Češi mohou dostat přednost před místními občany"
To by se určitě líbilo tomu týpkovi, co tu nedávno psal, jak byl v USA pracovně diskriminován a radši se vrátil do Čech Smile

Už způsob, jakým uvádějí svoje kontaktní telefony v ČR, je podezřelý.

"operátoři jsou k dispozci v otevíracích hodinách klientských center"

Call 1 - 00420 72/ 380 12 99
Call 2 - 00420 72/ 360 64 80
Call 3 - 00420 60/ 297 52 32

Schválně je tam lomítko za druhým číslem, aby nebylo na první pohled poznat, že se jedná o mobilní telefon. Solidí firmy mají zavedenou pevnou linku.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 1:51 am    Předmět: Re: poprve Odpovědět s citátem

koumes napsal:
dobry den chtelo bych se zeptatjestly to nejak zvladnu kdyz bych chtel do usa nebo kanady pracovat a neumim ani slovo anglicky je mi 18 a prave jsem doskoncil stredni skolu tak jestly bych nemel nejaky problemy kdyz je v usa plnoletost od 21 let. mel bych zajem tam letet pres tuto spolecnost nevite jestly to nejsou nejaky podvody? dekuji za odpoved.

http://www.zahranicniprace.cz/

Ahoj Koumes. Tak jsem se podival na ty stranky, co jsi tady pridal. Vsechno je to "lez, jako vez". Sad
Ja ziju v Kanade "jenom" 20 let, ale co se pamatuju, tak nikdo z emigrantu takove penize hned nedostal.
Ja jsem byl v Cechach vyuceny instalater-topenar a kdyz jsem prisel do Kanady, tak jsem delal prvni 2 roky kopace v prikopech pro odpadni trubky za 6 dolaru na hodinu. Bral jsem to tak, ze jsem neznal anglicky a ze nekde zacit musim. To bohuzel(bohudik?) v Cechach jeste lide neznaji.
Teprve casem, kdyz jsem se naucil vice anglicky, jsem mohl zmenit companii(ktera me vice platila) a mohl jsem i delat neco jineho nez jen pomocnika.
Proc vlastne o tom pisu je z duvodu, ze kazda agentura shani lidi jen na pomocne prace, kterym nemusi moc platit. A je jedno v kterem state na svete to je.
Moje zena(kanadanka) ma na privesku na klicich napsano "Money talks". To je pravda pravdouci, a bohuzel nikdo na svete to uz zrejme nezmeni. Sad
koumes
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky moc vsem takze na to asi kaslu nacerno se me delat nechce to by mohl bejt pruser a jeste v cizi zemi
koumes
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 3:52 pm    Předmět: Re: poprve Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
koumes napsal:
dobry den chtelo bych se zeptatjestly to nejak zvladnu kdyz bych chtel do usa nebo kanady pracovat a neumim ani slovo anglicky je mi 18 a prave jsem doskoncil stredni skolu tak jestly bych nemel nejaky problemy kdyz je v usa plnoletost od 21 let. mel bych zajem tam letet pres tuto spolecnost nevite jestly to nejsou nejaky podvody? dekuji za odpoved.

Ahoj Koumes. Tak jsem se podival na ty stranky, co jsi tady pridal. Vsechno je to "lez, jako vez". Sad
Ja ziju v Kanade "jenom" 20 let, ale co se pamatuju, tak nikdo z emigrantu takove penize hned nedostal.
Ja jsem byl v Cechach vyuceny instalater-topenar a kdyz jsem prisel do Kanady, tak jsem delal prvni 2 roky kopace v prikopech pro odpadni trubky za 6 dolaru na hodinu. Bral jsem to tak, ze jsem neznal anglicky a ze nekde zacit musim. To bohuzel(bohudik?) v Cechach jeste lide neznaji.
Teprve casem, kdyz jsem se naucil vice anglicky, jsem mohl zmenit companii(ktera me vice platila) a mohl jsem i delat neco jineho nez jen pomocnika.
Proc vlastne o tom pisu je z duvodu, ze kazda agentura shani lidi jen na pomocne prace, kterym nemusi moc platit. A je jedno v kterem state na svete to je.
Moje zena(kanadanka) ma na privesku na klicich napsano "Money talks". To je pravda pravdouci, a bohuzel nikdo na svete to uz zrejme nezmeni. Sad

ja bych tam chtel jet s kamosema a tak sme se rozhodli pro kanadu je to jiny nez v usa s tou praci/lip placena...sou velky problemy sehnat praci kdyz neumim ani slovo anglicky? nevis jestly sou nejaky stranky zamereny podobne jako tyhle ale jenom na kanadu? dik za odpoved
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 9:22 pm    Předmět: Re: poprve Odpovědět s citátem

koumes napsal:

ja bych tam chtel jet s kamosema a tak sme se rozhodli pro kanadu je to jiny nez v usa s tou praci/lip placena...sou velky problemy sehnat praci kdyz neumim ani slovo anglicky?

Zajeď si do Quebeku. Tam nikoho znalost angličtiny moc nezajímá.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 9:24 pm    Předmět: Re: poprve Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
"Money talks".

Yeah, I know. But unfortunately mine only says “goodbye”. Sad Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2007 10:20 pm    Předmět: Re: poprve Odpovědět s citátem

koumes napsal:
Rumburak napsal:
koumes napsal:

ja bych tam chtel jet s kamosema a tak sme se rozhodli pro kanadu je to jiny nez v usa s tou praci/lip placena...sou velky problemy sehnat praci kdyz neumim ani slovo anglicky? nevis jestly sou nejaky stranky zamereny podobne jako tyhle ale jenom na kanadu? dik za odpoved

Z Kanadou pocitat nemuzes. Ta si tam netaha zadne ilegalni pracovniky. Nastesti jeste zatim nema hranice s Mexikem Wink
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:

pdmlynku...70 litru Kc v Americe?Ze je nema muj manzel i po 19ti letech praxe...certified welder.Hm...je samostatny,100x lepsi nez amici a ...nic.
Whatever.

Já neznám Tvého manžela, takže nevím kolik on vydělává, ale podle statistiky těch 70 000 CZK/mo je dostižné. 70 000 (jestliže “litr” znamená “tisíc”) CZK/měsíc, je 70 K CZK/mo x (12 mo / 1 yr) x (1 USD / 20 CZK) = 42 K USD/yr.

Podle salary.com , Welder I (míň než 2 let praxe) má 29,322 USD (25%tile), 33,207 (50%tile), $38,125 (75%tile).

Welder II (2-5 let praxe) má $35,266 (25%tile), $40,590 (50%tile), $46,987 (75%tile).

Welder III (4+ let praxe) má $40,201 (25%tile), $46,012 (50%tile), $52,820 (75%tile).

Ja vim,ze neznas meho manzela.Ja po 22 letech manzelstvi mozna take ne... Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 11:02 pm    Předmět: Re: poprve Odpovědět s citátem

koumes napsal:
Rumburak napsal:
koumes napsal:

Doufam ze alespon jeden z tvych kamosu ovlada anglictinu. Tady je jedna stranka
http://www.immigrationmatters.info/Default.aspx
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com