|
|
| Autor |
Zpráva |
minik5
Registrace: 27. 07. 2007 Příspěvky: 13
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 3:39 am Předmět: Overstay o 50 dni - jake mam sance? |
|
|
Prosim o radu. Byla jsem za svim snoubencem v USA tento rok. Podle karticky I-94 jsem mela povolenou dobu zustat 6 mesicu. Bohuzel stalo se, ze jsem prekrocila povolenou dobu o 50 dni kdyz jsem odustila zemi. Ted bych se chtela za snoubencem vratit do USA zpet. Mam sance??? Hraje roli tech 50 dni overstay? Cetla jsem na webu ze podle zakona overstay pres 180 dni znamena zakaz vstupu do USA na 3 roky. Ja mam ale overstay pouze 50 dni!!! CO mam delat? Povoli mi vstup emigracni urednik na hranicich? Mohu mu dokazat, ze nejedu do USA pracovat, mam na konte hodne penez, nemam za potrebi pracovat. Bude ho to vubec zajimat???
Dekuji vsem za odpoved, hodne byste mi pomohli!!
minik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Vis tohle je obrovskej risk.50 dni je hodne.Mohl by se na tebe vztahovat zakaz 3 roky,jelikoz to je DO 180 dni.Nad 180 riskujes 10 let.Vse je na nahode.Zalezi take,kdy jsi tehdy v USA byla,zda-li to bylo pred zavedenim snimani otisku+foto ,nebo az pak.Jsou lide,kteri zde byli x let pres,vratili se domu,pozadali o nova viza(dostali) a presli pres icko v pohode.Jsou jini,co presvihli o par dnu(mesicu) a nepustili je.Kazdopadne jejich system je uz pomerne dokonaly,takze v kazdem pripade je to risk.Zrejme bych si zkusil pozadat o novy(cisty)pas,nova Viza a pak to zkusil.Uz i pri te zadosti by jsi mohla videt,zda-li nejses na "black listu",ale i presto vydani noveho viza nezaruci vstup do USA.Stejny prusvih mela moje pritelkyne.Take prekrocila,jela domu...vyridila si novy pas,Viza dostala bez problemu ,dokonce pres immigracniho urednika na letisti presla bez problemu a nakonec skoncila u dalsi kontroly(border patrol),kde ji vylapili a prisli na prekroceny predchozi pobyt.Po dni v jailu frcela samozrejme zpatky se zakazem na 5 let. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
minik5
Registrace: 27. 07. 2007 Příspěvky: 13
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:14 am Předmět: |
|
|
AHoj vsichni. Tak jsem znovu v USA!!!
Pustili mne bez problemu! Ani zminka na emigraci na muj overstay. Zadne blbe otazky nebo vyslech. Mela jsem asi stesi. Vsichni mi to rikaji. Riskal jsem to a vyslo mi to. Mam obrovskou radost!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 129 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 10:19 am Předmět: |
|
|
| Gratuluji! Jsem pro tebe rad ze to tak dobre vyslo. Kdyz jsi stala v ty fronte na letisti u immigraku, to byl asi nervak. To ti nezavidim. Welcome back! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|