Otazka-pracovni viza?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Otazka-pracovni viza?

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2007 5:31 pm    Předmět: Otazka-pracovni viza? Odpovědět s citátem

Mam dotaz ohledne moznosti pracovnich viz.Jedu domu po 2 letech prace jako aupair. Moje soucasna rodina by chtela abych zas pro ne pracovala v budoucnu.Myslite si ze je jednoduche ziskat prac.viza na praci nanny {tim,ze by se mohle uvest i cast duvodu vyuka CJ, nebot jsem je trosku i ucila, ale pedagog.vzdelani nemam} nebo house managera? Kdyz by moje rodina pouzila i pravnika k vyrizeni. Jake jsou sance a za jak dlouho po navraceni by bylo idealni se prihlasit o pracovni viza?
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2007 11:24 pm    Předmět: H2B Odpovědět s citátem

Na praci nanny by se hodilo seasonal H2B vizum. Ty ale jsou stejne jako H1B visa do konce rijna vycerpany a i po rijnu to zase bude jenom sance do loterie. S pracovnima vizama je to tu tak spatny, ze se sem uz ani lidi z India a Ciny nehrnou.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2007 5:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes neco pozitivnejsiho by nebylo?
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2007 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna ano. Ted se zrovna dost velkej humbuk ohledne pracovnich viz a pracovnich zelenych karet. Mozna se neco zmeni, ale ted je to dost tezke rici.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2007 2:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To by me zajimalo, jak a kde zjistite,ze urcity typ viz je uz vycerpani pro tento rok. A kde se treba zjisti taky, za jak dlouho je vhodne si zazat znova o viza.Jsem slysela, nekdy pul roku nekdy rok a nekdy rikaji, ze kdyz jsi byl tam delsi dobu pred tim,ze to snad ani nema cenu to znova zkouset jelikoz se na tebe divaji jako ze tam chces zustat.
Poradite nekdo? Dikas
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2007 5:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejake zkusenosti s predchozi otazkou? Idea
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com