|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 06, 2007 5:31 pm Předmět: Otazka-pracovni viza? |
|
|
| Mam dotaz ohledne moznosti pracovnich viz.Jedu domu po 2 letech prace jako aupair. Moje soucasna rodina by chtela abych zas pro ne pracovala v budoucnu.Myslite si ze je jednoduche ziskat prac.viza na praci nanny {tim,ze by se mohle uvest i cast duvodu vyuka CJ, nebot jsem je trosku i ucila, ale pedagog.vzdelani nemam} nebo house managera? Kdyz by moje rodina pouzila i pravnika k vyrizeni. Jake jsou sance a za jak dlouho po navraceni by bylo idealni se prihlasit o pracovni viza? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lsuk
Registrace: 17. 01. 2007 Příspěvky: 23
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 11:24 pm Předmět: H2B |
|
|
| Na praci nanny by se hodilo seasonal H2B vizum. Ty ale jsou stejne jako H1B visa do konce rijna vycerpany a i po rijnu to zase bude jenom sance do loterie. S pracovnima vizama je to tu tak spatny, ze se sem uz ani lidi z India a Ciny nehrnou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 5:42 am Předmět: |
|
|
neco pozitivnejsiho by nebylo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lsuk
Registrace: 17. 01. 2007 Příspěvky: 23
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 6:03 am Předmět: |
|
|
| Mozna ano. Ted se zrovna dost velkej humbuk ohledne pracovnich viz a pracovnich zelenych karet. Mozna se neco zmeni, ale ted je to dost tezke rici. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 2:04 am Předmět: |
|
|
To by me zajimalo, jak a kde zjistite,ze urcity typ viz je uz vycerpani pro tento rok. A kde se treba zjisti taky, za jak dlouho je vhodne si zazat znova o viza.Jsem slysela, nekdy pul roku nekdy rok a nekdy rikaji, ze kdyz jsi byl tam delsi dobu pred tim,ze to snad ani nema cenu to znova zkouset jelikoz se na tebe divaji jako ze tam chces zustat.
Poradite nekdo? Dikas |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 5:39 am Předmět: |
|
|
Nejake zkusenosti s predchozi otazkou?  |
|