|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so květen 12, 2007 6:30 am Předmět: |
|
|
Ja alkohol piju. Neni to takova metla lidstva, jak se snazi nastinovat media Ani vsechny zatracovane "tvrde drogy" nejsou tak skodlive, jak jsou prezentovany ze vsech svetovych stran.
Znam lidi, kteri uzivaji heroin vic, nez 20 let a nepoznali byste to.
Vsechno je to o osobnosti. Kdo vi, jak ty latky pozitivne vyuzit a nenechat se nicit, je vitez.
Alkohol je uzasna latka, pokud clovek vi, jak s ni zachazet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 558 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: so květen 12, 2007 6:46 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Ja alkohol piju. Neni to takova metla lidstva, jak se snazi nastinovat media Ani vsechny zatracovane "tvrde drogy" nejsou tak skodlive, jak jsou prezentovany ze vsech svetovych stran.
Znam lidi, kteri uzivaji heroin vic, nez 20 let a nepoznali byste to.
Vsechno je to o osobnosti. Kdo vi, jak ty latky pozitivne vyuzit a nenechat se nicit, je vitez.
Alkohol je uzasna latka, pokud clovek vi, jak s ni zachazet. |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: so květen 12, 2007 7:10 am Předmět: |
|
|
| Já jsem tím nechtěl říct, že alkohol odsuzuji. Jen mi nechutná. Všichni okolo mě něco pijí. Ať už pivo nabo panáky čehokoliv. Neodsuzuji alkohol... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so květen 12, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
Naprosto v poradku Ja jsem jen prihodil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: ne květen 13, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
Takze uvidime. Jestli bude voda,tak by mela byt velice dobre kvality. Z velke hloubky a milliony roku stara. Mozna ze je na case zacit palit Arizonskou slivovici. No nebudu rikat hop,jeste jsem nepreskocil.AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: po květen 14, 2007 9:17 pm Předmět: Re: Studna |
|
|
| AzPete napsal: | Budu si nechat vrtat studnu (well)na svem pozemku na samote ,u lesa. Ma nekdo nejakou skusenost. Voda je mezi 600-800 feet.Samozrejme to je odhad podle sousedicich studen.Pripravuji se na konec sveta. AzPete.  |
Sice na samote nebydlim,ale well mam 160 ft deep. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: po květen 14, 2007 11:32 pm Předmět: |
|
|
Ty se mas Piskle.Kde je ta studna? A byla jsi u jeji vrtani?
Hloubka zalezi na podzemni geologii a v mem pripade odhaluji hloubku podle studni v okoli a jejich hloubku.
Zatim co me tesi je fakt ze na vodu vzdycky narazili.
Rozdily jsou ale dost velike. Jedna studna je tady jen 90 feet druha je 1200 feet. Prumer je tady kolem 500 ft. Uvidime,jsem na jejim seznamu asi za mesic.Je to na samote v horach...a samozrejme u lesa. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: po květen 14, 2007 11:53 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | ....a samozrejme u lesa. AzPete.  |
Bullshit my little friend! Na Samote u Lesa tu zije jenom jeden clovicek ....mozna tak Samota u Velkeho Kaktusu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st květen 16, 2007 1:04 am Předmět: |
|
|
Trpis porad tou Ceskou nemoci,jmenuje se zavist, my "big" friend.
Musim uznat ze tady mam par kaktusu ale jsou to vetsinou duby,Ponderosa pines,par borovic... ale moje nejoblibenejsi je Aligator Juniper.Jsou to nadherne stromy.
Tak se z toho trochu potes: http://frontiernet.net/~yxz/gc/7-tonto-bridge/imagepages/image22.htm
AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: st květen 16, 2007 1:58 pm Předmět: |
|
|
Hello my little friend
How are you? Ano priznam se, trpim hodne nemoci, ale zavisti ne. Pokud mas nejake jine informace, prosim podel se, rad se nad tim zamyslim a pokusim se to zmenit.
Btw, potesil jsem se Moc pekny strom. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 986 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st květen 16, 2007 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Hlavne aby Na Samote u Lesa rostli Beer & Steak Junipers. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st květen 16, 2007 10:09 pm Předmět: |
|
|
Mob,ja si nekdy delam prdel a ty taky.
Samozrejme ze znam Ceskou povahu a nekteri lide se zbavi tech nasich Ceskych mentalnich parazitu a nekteri nikdy ne.
Ja jsi zacinam uvedomovat ,ze cim starsi tak tim min toho potrebujes.
Vis kolik lidi umrelo a bohatych a nestastnych?Momentalne doufam ze si ji jeste par roku uziju a samozrejme kdyz bude spravna doba tak ma rodina a kamosi take.Problem je ze cim jsem ja starsi tim min pribuznych a kamosu.
Jednou tu moji "samotu" stejne nekdo zdedi...nemusi to byt deti a doufam ze to nebude Americka vlada..stejne by to projebali .AzPete. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
Zacali me vrtat studnu. Jsme dnes 200 ft.pod zemi.Je uz dlouho sucho. Drzte palce. A ti co nemaji palce..drzte necooo> AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: so červen 23, 2007 2:14 am Předmět: |
|
|
Hodne stesti! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st červen 27, 2007 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | Hodne stesti! |
Diky Pepino a ostatni...vlastne oni zadni ostatni nefandili. To je ta nase Ceska povaha.Vlastnim nefandime ale zavidime.
Pepino znovu diky,ale bylo to na nervy. Vrtali jsme skoro tyden a porad nic moc. Nebylo to suche,ale vody nebylo dost na prakticke pouziti.
Vcera jsme skoncili ve 460 feet. Uz jsem to skoro vzdaval ale Ray ktery vrta v Arizone 25 roku me jeste premlouval.
Mel pravdu.Ve 480 feet zacala proudit a jeli jsme az do 540 feet. Odhad je mezi 10-12 gallonu za minutu,coz je dobra studna,specialne v Arizone.
Byl to zajimavy pocit citit to chladno z podzemi a tu studenou vodu ve 100 stupnich F.
Ted muzu zacit ze zbytkem,zacatkem sve "samoty u lesa.
Asi v zivote nebudu patrit mezi tech 15 tisic Ceskych millionaru,ale mam vody na dosmrti. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|