|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 8:42 am Předmět: Zdravotni pojisteni? |
|
|
| Cau..mel bych dotaz, zda si je mozno platit zdravotni pojisteni bez SSN? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: út červen 05, 2007 5:56 pm Předmět: SS a pojisteni |
|
|
| Myslis v USA jako americke zdravotni pojisteni? To klidne zaplatit muzes ALE az se ti stane neco velkeho tak pojistovna nezaplati Proc? No protoze US zdravotni pojisteni je jen pro Citizen nebo drzitele zelene karty( trvaleho pobytu) ,maji to vsechny napsany v podminkach |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1220 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st červen 06, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
| O insurance law nic nevím, a radit Ti nemůžu, ale jestliže jseš ochotná platit peníze pojišťovně, tak jsem docela jistý že nějakou smlouvu pro tebe pojišťovna najde nebo sestaví. Musíš jím říct na rovinu že hledáš pojištění pro sebe, ale že podepíšeš smlouvu jen v případě že zahrnuje člověka který nemají SSN. Prohlédni si tu smlouvu a ověř si že tam není taková podmínka o které píše Marci (nikdy jsem nic takového v mojich smlouvách nenašel, ale vážně si nejsem jistý). Měj to někde napsané, buď v dopisu že chceš pojistku nebo v dopise od nich, že hledáš nebo že kupuješ pojištění které zahrnuje i člověka bez SSN. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st červen 06, 2007 7:25 am Předmět: |
|
|
| Marci - kecas. Diky koncesi jsem dostala zdrav.pojistku. Pojistovna plati, jak se zavazala. Ted jsem zrovna stravila par dni v hogo fogo spitale. Takze to JDE! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 818 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červen 06, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | | Marci - kecas. Diky koncesi jsem dostala zdrav.pojistku. Pojistovna plati, jak se zavazala. Ted jsem zrovna stravila par dni v hogo fogo spitale. Takze to JDE! |
BIG_SOUHLAS!!! Soukrome zdravotni pojisteni nema se statusem nic spolecneho. Spousta lidi si takto plati health insurance a jsou osetreni naprosto bez problemu. Ty pojistovny by byly samy proti sobe, kdyby se takto okradali o potencialni zakazniky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Super..diky moc vsem za info...vyzkousim neco najit a uvidim, jestli to zmaknu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petervr6
Registrace: 07. 06. 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: New York-Upstate
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Ten anonym jsem byl ja...uz jsem se zaregistroval. Dik vsem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rafca1111 Anonymní
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 6:34 am Předmět: pojisteni |
|
|
Ahoj, muj pritel ma jen TAX ID a pojistili ho u kaiser permanente (klidne online). Plati se podle veku a dle toho, jak dobre pojisteni chces. Muj pritel plati kolem $100 mesicne, ale muzes platit i mene. Smlouva se dela na rok. Pojisteni mu nabizeli i jine popjistovny, ale tam ceny byly trochu drazsi.
http://kp.org |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: so červen 09, 2007 5:46 am Předmět: |
|
|
| $100 mesicne. JE to pojisteni? Neni to nejakej plan? Pojistka .... Takova docela dobra prijde na nejmene $400/mesic. Ale spis na vic. A 100% samozrejme neni hrazeno vsechno, ja mam docela vyhodnou pojistku pro pripad nemocnice, ale za navstevy lekare mi hradej jen $75. Coz je v pripade napr. endokrinologie prd. Tam chteji za navstevu $450 +........ Mam zdrav.pojistku a pripojisteni proti vypovezeni ty pojistky a pojistku na ,,kriticke onemocneni". Ta posledni by v pripade napr. infarktu hradila 100%. Ovsem jen pokud by uznali, ze muj infarkt neni chronicky onemocneni, hehe. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|