dan - notebook

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

dan - notebook
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
Goodie
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me uz taky par baliku otevreli. Kdyz jsem se stehovala zpatky do Cech. Dokonce mi nechteli pustit (bez procleni) nejakou elektroniku, pekne buzerovali, nakonec je to ale po par mesicich nastesti prestalo bavit a vzdali se. Laughing

Laptop odsud se snad jeste porad vyplati, to, co doma vydavaji za laptopy se hodi ve vetsine pripadech snad jen diteti na hrani. Jen pozor na dily. Mela jsem par problemu (vetsich ci mensich) a byl problem s objednanim dilu. Nevim o kolik byly drazsi, ale vsechno trvalo vecnost (kamkoliv jsem to dala) a byly s tim problemy, v Cechach nejsou. Jinak treba HP nema v Cechach ani oficialni zarucni misto, nejblizsi je snad v Nemecku.
IJK_Principle
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 10:59 am    Předmět: eBay Odpovědět s citátem

Omlouvám se za takovej menší necroing, ale zajímalo by mě jak je to s věcmi koupenými přes eBay z USA? Žiji v Praze, platím kreditkou přes PayPal. Doposud jsem neměl žádné problémy, protože jsem převážně kupoval levnější/menší věci. Teď jsem si ale objednal digifoťák za několik tisíc korun. Prodavač (co má feedback několik set tisíc) mi řekl, že jako 'gift' nemůže tu zásilku označit.
Myslíte, že by ho mohli zastavit v Ruzyno a donutili mě platit nějaké poplatky/cla/daně?

Děiky moc.
IJK_Principle
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ještě toto:
"sorry we do not ship as gift, we declare and insure"

To mi napsal, mění to nějak situaci v můj či v ne můj prospěch když to pojistí/insureene?
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2007 11:23 am    Předmět: Re: eBay Odpovědět s citátem

IJK_Principle napsal:
Omlouvám se za takovej menší necroing, ale zajímalo by mě jak je to s věcmi koupenými přes eBay z USA? Žiji v Praze, platím kreditkou přes PayPal. Doposud jsem neměl žádné problémy, protože jsem převážně kupoval levnější/menší věci. Teď jsem si ale objednal digifoťák za několik tisíc korun. Prodavač (co má feedback několik set tisíc) mi řekl, že jako 'gift' nemůže tu zásilku označit.
Myslíte, že by ho mohli zastavit v Ruzyno a donutili mě platit nějaké poplatky/cla/daně?

Děiky moc.

Je to jako kazdy jiny balik, takze se muze stat ze ti to otevrou a budes muset zaplatit clo. Pojisteni v tom nehraje roli to je jen kryti pro tebe v pripade ze se fotak rozbije pri preprave nebo ztrati.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com