scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze jsem o nem uz slysel. Ten katamaran je pry uzasny! Prodavat ho ma podle mych informaci zcela urcite, ale katamaran je nad me moznosti. To uz je opravdu kus lodi a ma opravdovy "obyvak", kde se da regulerne parit i v osmi lidech
Ale urcite je to moznost, jak se dozvedet spoustu uzitecnych informaci!
Ja jsem od mala snil o tom, byt namornik, ale v CSSR to byl takovy blahovy napad. Nasi me chteli dat na stredni skolu do Nemecka a ja pak chtel pokracovat na namorni akademii, ale to by nebylo ono. Byla v tom politika, jezdeni s nakladakama a zadny velky dobrodruzstvi. Taky jsem pomalu s kamosema zacal pit pivo a honit holky
Tak jsem se zameril na ty realnejsi klukovske sny. A kdyz uz je mam odskrtnute, tak jsem nedavno zajel do supliku a vytahl toho kapitana Nasi (a nejen oni) dodnes nechapou, proc jsem jako cerna ovce rodiny opustil lukrativni job, zarnou karieru, rodinu, deti, pratele, jistotu a nadhernou Ceskou republiku....Ale ja myslim, ze to zacinalo tenkrat, kdyz jsem uz ve skolce umel cist a louskal prvni rodokapsy, ktere se nasi burzoazni rodine podarilo zachranit ze sparu komunistickych politruku. Citaval jsem dlouho do noci pod perinou jenom s malou baterkou (proto jsem dnes asi barvoslepy), vstaval jsem jako male dite uz v 5 hodin rano, pripravil si veci do skoly, sednul si v obyvaku a jeste, nez rodice vstavali do prace jsem cetl a cetl a cetl. Vzpominam si, ze jsem treba docetl Verneuv "Tajuplny ostrov", otocil jsem tech tri sta stran na zacatek a okamzite jsem zacal znovu! Dodnes znam nektere pasaze zpameti! Tu knizku jsem precetl nejmin 15x! Stejne tak "Deti kapitana Granta", "Patnactilety kapitan" a "Dva roky prazdnin"
Hory a more mne, kluka z Kromerize, dostavaly do stavu totalni blazenosti. Takze se dnes vlastne nedivim, ze jsem musel odejit!
Ja tu svoji lod jednou mit budu! Uz jen proto, abych mohl cestovat tam, kde nebude hodinova fronta u security gate na letisti, check-in v hotelu, shuttle tam a zpet, rezervace, slevy, prirazky, all inclusive, delegati a jini tajtrlici atd.
Vsem, ketri smysli podobne drzim palce! |
|