Sail boat (cruiser 40-50 ft)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Sail boat (cruiser 40-50 ft)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Super! To je presne ono! Diky. Urcite se s nim spojim.

Scoute: Tak co bude s tebe Caribbean Captain?
Marian
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 9:27 pm    Předmět: ..46 ft katamaran.. Odpovědět s citátem

Nevim jestli by ti tohle mohlo pomoci, ale znam Cechoamericana, co ma 46 ft katamaran a dela cruisy od ostrovu na Floride k Dry Tortugas(70 mil zapadne od Key West) pronajima to pro 6 lidi na dlouho dobu jakou si zvolis.nauci te zaklady rizeni lodi, muzes si zarybarit atd. Byl jsem tam uz 2x.

Na google muzes zhlednout i video z nasi prvni plavby. Je to rozdeleno na 4 dily a na koci je kontakt na toho cloveka, jmenuje se Martin Schaffer.
1 dil
http://video.google.com/videoplay?docid=595714712161096907&q=Slunce+na+mori
2dil
http://video.google.com/videoplay?docid=-9132838271151069434&q=Slunce+na+mori
3dil
http://video.google.com/videoplay?docid=2572236621956791574&q=Slunce+na+mori
4 dil
http://video.google.com/videoplay?docid=1887461314637859407&q=Slunce+na+mori

Nebo dej google..video a do vyhledavani Slunce na mori.

Dokonce bude ten katamaran prodavat.Sam si to stavel 7 let a spoustu veci si delal sam, takze stejny takovy katamaran nenajdes.Mozna ti muze poradit s necim.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja myslim, ze jsem o nem uz slysel. Ten katamaran je pry uzasny! Prodavat ho ma podle mych informaci zcela urcite, ale katamaran je nad me moznosti. To uz je opravdu kus lodi a ma opravdovy "obyvak", kde se da regulerne parit i v osmi lidech Wink
Ale urcite je to moznost, jak se dozvedet spoustu uzitecnych informaci!
Ja jsem od mala snil o tom, byt namornik, ale v CSSR to byl takovy blahovy napad. Nasi me chteli dat na stredni skolu do Nemecka a ja pak chtel pokracovat na namorni akademii, ale to by nebylo ono. Byla v tom politika, jezdeni s nakladakama a zadny velky dobrodruzstvi. Taky jsem pomalu s kamosema zacal pit pivo a honit holky Wink
Tak jsem se zameril na ty realnejsi klukovske sny. A kdyz uz je mam odskrtnute, tak jsem nedavno zajel do supliku a vytahl toho kapitana Smile Nasi (a nejen oni) dodnes nechapou, proc jsem jako cerna ovce rodiny opustil lukrativni job, zarnou karieru, rodinu, deti, pratele, jistotu a nadhernou Ceskou republiku....Ale ja myslim, ze to zacinalo tenkrat, kdyz jsem uz ve skolce umel cist a louskal prvni rodokapsy, ktere se nasi burzoazni rodine podarilo zachranit ze sparu komunistickych politruku. Citaval jsem dlouho do noci pod perinou jenom s malou baterkou (proto jsem dnes asi barvoslepy), vstaval jsem jako male dite uz v 5 hodin rano, pripravil si veci do skoly, sednul si v obyvaku a jeste, nez rodice vstavali do prace jsem cetl a cetl a cetl. Vzpominam si, ze jsem treba docetl Verneuv "Tajuplny ostrov", otocil jsem tech tri sta stran na zacatek a okamzite jsem zacal znovu! Dodnes znam nektere pasaze zpameti! Tu knizku jsem precetl nejmin 15x! Stejne tak "Deti kapitana Granta", "Patnactilety kapitan" a "Dva roky prazdnin" Smile
Hory a more mne, kluka z Kromerize, dostavaly do stavu totalni blazenosti. Takze se dnes vlastne nedivim, ze jsem musel odejit!
Ja tu svoji lod jednou mit budu! Uz jen proto, abych mohl cestovat tam, kde nebude hodinova fronta u security gate na letisti, check-in v hotelu, shuttle tam a zpet, rezervace, slevy, prirazky, all inclusive, delegati a jini tajtrlici atd. Smile
Vsem, ketri smysli podobne drzim palce!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com