Databaze Osob Po nichz je vyhlaseno celostatni patrani v CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Kana
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 6:03 pm    Předmět: Databaze Osob Po nichz je vyhlaseno celostatni patrani v CR Odpovědět s citátem

http://www.mvcr.cz/vozidla/patrani/index.php?ln=&pt=8377&po=M&za=and
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super odkaz
kana

Registrace: 16. 05. 2007

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim ,co jsem tam nasel znamych ,to jsem koukal.Mohla by se tu udelat rubrika vsech (co zname) co tady v USA ziji a jsou v patrani v CR .JEN AT O NICH VIME A MUZEM SI NA NE DAT POZOR NE? CO VY NA TO?....
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kana napsal:
Ja vim ,co jsem tam nasel znamych ,to jsem koukal.Mohla by se tu udelat rubrika vsech (co zname) co tady v USA ziji a jsou v patrani v CR .JEN AT O NICH VIME A MUZEM SI NA NE DAT POZOR NE? CO VY NA TO?....

Ty asi budes idiot..to ja na to..
Par let zpet,kdyz mi umrela matka(podle xxx-kurva)jsem jel domu ji pohrbit a jelikoz jsem nezil zrovna *S*P*A*M* zivotem,zaplatil jsem za informaci tohodle typu 5000kc,o tom ze jsem jel domu prez nenavidene Polsko ani mluvit nechci..
Takze at si kazdy najde to sve,ale urco at to nezverejnuje..kazdy mame neco..
kana

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 7:15 pm    Předmět: american chopper Odpovědět s citátem

Ja budu idiot ze nemam problem se zakonem???To nechapu promin.Co jsou potom kriminalnici Frajeri?(je jedno co udelali ze jsou hledani)ale neco urcite clovek kterej ma vsechno v poradku ma snad klid ne?Jestli jsi si to kontroloval tak si asi ciste svedomi nemel ze?Ja bohudik jo a nemam se za co stydet FRAJERE!!!!Poper se s tim jak chces...........
kana

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 8:06 pm    Předmět: american chopper Odpovědět s citátem

Jo a ja nic nemam ...........
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 8:22 pm    Předmět: Re: american chopper Odpovědět s citátem

kana napsal:
Ja budu idiot ze nemam problem se zakonem???To nechapu promin.Co jsou potom kriminalnici Frajeri?(je jedno co udelali ze jsou hledani)ale neco urcite clovek kterej ma vsechno v poradku ma snad klid ne?Jestli jsi si to kontroloval tak si asi ciste svedomi nemel ze?Ja bohudik jo a nemam se za co stydet FRAJERE!!!!Poper se s tim jak chces...........

Jak jsem psal..ne,nejsem nejnevinejsi,ale na tve soupisce nejsem..zrejme promlceno,ci odlozeno..jo a trestni sazba byla do osmi let..na vyzadani ti dam v soukrome zprave i cele jmeno,sasku..

Ty jsi ocividne nepochopil o cem mluvim..clovek muze mit za sebou hodne a bude te brat jako cloveka,kteremu,potazmo sobe,vydelavas $$$ a na druhe strane se najde kurva,ktera te obere o vse a nema zadny skraloup..jak si vyberes?
kana

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 9:05 pm    Předmět: american chopper Odpovědět s citátem

Nerikam ze clovek kterej mnel nebo ma problemy se zakonem je totalni hajzl ale jen rikam ze si na takovy lidi chci davat pozor at mne presvedcej ze jsou jini jestli chtej a uz to neresme ne ma to cenu??Co clovek to nazor ze.Ja mam trochu jinej nazor na zivot ale snad ho muzu mit ne .Ale rozhodne te nebudu nazyvat idiotem jen proto ze mas jinej nazor na vec.Cau
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 9:21 pm    Předmět: Re: american chopper Odpovědět s citátem

[quote="american chopper"]
kana napsal:
Ja budu idiot ze nemam problem se zakonem???To nechapu promin.Co jsou potom kriminalnici Frajeri?(je jedno co udelali ze jsou hledani)ale neco urcite clovek kterej ma vsechno v poradku ma snad klid ne?Jestli jsi si to kontroloval tak si asi ciste svedomi nemel ze?Ja bohudik jo a nemam se za co stydet FRAJERE!!!!Poper se s tim jak chces...........[/quote

Jak jsem psal..ne,nejsem nejnevinejsi,ale na tve soupisce nejsem..zrejme promlceno,ci odlozeno..jo a trestni sazba byla do osmi let..na vyzadani ti dam v soukrome zprave i cele jmeno,sasku..

Ty jsi ocividne nepochopil o cem mluvim..clovek muze mit za sebou hodne a bude te brat jako cloveka,kteremu,potazmo sobe,vydelavas $$$ a na druhe strane se najde kurva,ktera te obere o vse a nema zadny skraloup..jak si vyberes?

Kdyz jsi bez viny, procpak nam vsem tady nedas cele tvoje jmeno. Twisted Evil
Nevim proc nekoho nazyvas saskem a nebo idiotem, kdyz ma jiny nazor Rolling Eyes
kana

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 10:52 pm    Předmět: anonymni Odpovědět s citátem

Precti si nejdriv historii prispevku osloveni sasek a idiot pouzil american chopper
kana

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 10:59 pm    Předmět: Uz toho nechme....... Odpovědět s citátem

Podte,kaslem na to,nikam to nevede.Jen jsem sem chtel dat odkaz to je vsechno jedinej miro to ocenil DIKY
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim chte nechte priznat (i kdyz je mi to jako Mirkovi Dusinovi proti srsti), ze jsem ve svem zivote poznal radu lidi, po kterych sice bylo vyhlaseno nejake to patrani, ale charakterove to byli naprosto skveli a ferovi lide.
Nekdo proste obcas ujede a zivi se, nebo zije tak, jak to zakony nepovoluji, nebo se jen blbe a naivne necha napalit. Ale jako clovek v tom pravem slova smyslu muze byt naprosto skvely, objetavy a kamaradsky.
Nedavno mne taky tahali v Cesku po nejakych vyveskach a uz jsem byl takovy Radovan Krejcir v (mnohem) mensim. Pritom jsem v tom naprosto nevinne a nejaky jiny, beztrestny hajzl, ma toho pul milionu, co po mne vymahaji! Takze mne tyto "rejstriky" nechavaji klidnym. O charakteru cloveka nemusi vypovidat vubec nic.
m01m
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 12:39 pm    Předmět: vzkaz pro kana Odpovědět s citátem

nevim,proc rikas,ze na lidi,co jsou v policejnim registru si mame dat pozor.Tam se muze dostat kdokoliv.Tak napriklad i ja tam jsem a to diky byvalemu manzelovi.Odjela jsem se synem do USA.Soud mi syna sveril do pece,nemame stanovene navstevy a ja se nikoho ptat nemusim,kde budu zit.Nikdy o syna nejevil nejak zajem,neplati vyzivne,ale podal na mne trestni oznameni,,zavleceni ditete do ciziny".Ver mi, mam v Cechach advokata,ale policie se s nim odmita bavit,dokud nebudou znat mou adresu.A to je v poradku?????Jen doufam,ze pri GC immigracni nezajima nejaky Cesky registr.
kana

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 5:13 pm    Předmět: m01m Odpovědět s citátem

a ja zase doufam ze jo.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 11:36 pm    Předmět: Re: vzkaz pro kana Odpovědět s citátem

m01m napsal:
nevim,proc rikas,ze na lidi,co jsou v policejnim registru si mame dat pozor.Tam se muze dostat kdokoliv.Tak napriklad i ja tam jsem a to diky byvalemu manzelovi.Odjela jsem se synem do USA.Soud mi syna sveril do pece,nemame stanovene navstevy a ja se nikoho ptat nemusim,kde budu zit.Nikdy o syna nejevil nejak zajem,neplati vyzivne,ale podal na mne trestni oznameni,,zavleceni ditete do ciziny".Ver mi, mam v Cechach advokata,ale policie se s nim odmita bavit,dokud nebudou znat mou adresu.A to je v poradku?????Jen doufam,ze pri GC immigracni nezajima nejaky Cesky registr.

No, to nevim, pokud neni primo napsane ze ses jedina kdo muze o syna pecovat, ze tvuj byvaly manzel byl zbaven svych otcovsych prav ci povinnosti.....je to tak ze si slapla hrube vedle........
At uz otec syna ma ci nema stanovene navstevy, ci neplati vyzivne, neznamena to ze by v budoucnu nemohlo byt stanoneno jinak......deti stoji o oba rodice.......vetsinou......
Muj bratr plati teda na deti radne, deti ma v peci byvala manzelka, zadne stanovene navstevy ,nicmene dcery tatu navstevuji.......at se to jejich mame libi ci ne........
Nevim co by bratr delal kdyby je ex odvezla do zahranici......asi by se nestacila divit.......
Ale neznam tvuj pripad, ale pokud to nemas soudne podlozene, muzes byt v maleru....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com