Potřeboval by jsem přeposlat Levi’s® do ČR...kdo pomůže....

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Potřeboval by jsem přeposlat Levi’s® do ČR...kdo pomůže....
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
anonymni scout66
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 9:11 pm    Předmět: ja vim, Stani Odpovědět s citátem

uf! 33/32" je pravdepodobne nejrozsirenejsi "dospela" velikost na svete Very Happy
Od 27" to jde po jednom inchiku, ale od 34" uz temer vzdy a u kazde znacky po "sudych"
Mel jsem dojem, ze je to to nejaka vseobecne uzivana norma, tak proto jsem byl prekvapenej. Ale ty to budes urcite vedet lip Wink
stani

Registrace: 05. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Stani, ty jsi fakt LEVIS MANIAAAKOS!! Ty jsi normalni Levis UCHYL! Very Happy Nic ve zlym, ale kdyz jsem cetla tvuj sahodlouhy prispevek, tak me to nedalo. Ja bych ti pomohla, ale musela bych mit jistotu, ze ty penize od tebe dostanu. Poslat ti to jako darek... chachaaa. Kde zijes, priteli? Ja uz jsem se hodnekrat spalila.. Takze rada ti pomuzu, ale pujde to asi jedine tak, ze ty penize za postovny do Cech poslel nejak predem ty a ja ti to pak jako darek velice rada poslu.Smile
P.S. Je to 50:50, nejsem zadna podrazacka. Muzes mi verit stejne jako ty me, ale jinak to holt nepujde. Ale treba se najde nejaky dobrat, ktery to udela, jak chces ty. Kdybych te znala, nebyl by problem, ale cizimu proste neverim.. Confused
Tak dej vedet, Jana.

Very Happy
Ten balík má být označený JAKO "DÁREK" kvůli clu a dani..

Nic samozřejmě nechci zadarmo...
stani

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 6:24 am    Předmět: Re: ja vim, Stani Odpovědět s citátem

anonymni scout66 napsal:
uf! 33/32" je pravdepodobne nejrozsirenejsi "dospela" velikost na svete Very Happy
Od 27" to jde po jednom inchiku, ale od 34" uz temer vzdy a u kazde znacky po "sudych"
Mel jsem dojem, ze je to to nejaka vseobecne uzivana norma, tak proto jsem byl prekvapenej. Ale ty to budes urcite vedet lip Wink

ach jo.. Rolling Eyes
TAK PROČ SI NA TEN LINK NEKLIKNEŠ SÁM - ABY JSI SE PŘESVĚDČIL ŽE TA VELIKOST 35 OPRAVDU EXISTUJE?...
NA CO TU HRAJEŠ PAK CHYTRÝHO?...
tomu "fuckt" nerozumím..
stani

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2005 11:42 am    Předmět: Takže hledám dál..... Odpovědět s citátem

Takže hledám dál... Confused

Pomůže mi s tím prosím někdo(doopravdy)?

díkes Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com