Anglicky umim malo, mam chut pracovat a chci jet?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Anglicky umim malo, mam chut pracovat a chci jet?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Glop
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 3:10 am    Předmět: Anglicky umim malo, mam chut pracovat a chci jet? Odpovědět s citátem

Cau vsici jsem 18letej kluk s anglictinou ktera by potrebovala dopilovat a chtel bych do Chicaga pracovat a popripade se ani nevratit zpet do CR je to realny?Kdyby se mi tam libilo a uz se nevratil tak kluk kterej by nemel dodelanou stredni skolu tam asi nenajde uplatneni nebo to zalezi na tom jakou mam chut do prace apod? Prosim moc napiste mi neco jak ste zacinali Vy co mi poradite atak. A jestli je nekdo nejakej extra dobrak a ma v USA firmu a mel by pro me job tak sednu na letadlo a letim Smile.

Mam jeste jednu moznost kamos v Chicagu je ale nejak se mi neozyva na email potreboval bych totiz nakopnout prijet on me vyzvedne na letisti a abych na par dnu mel hlavu kde slozit pomohl by me na zacatku takze asi tak nejak bych si to predstavoval vim ze to neni jednoduchy a v predstavach je to vsechno moc krasny realita je tvrda.

MAM SANCI V USA USPET ??NEBO TAK NEJAK Laughing
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A mas vubec vizum? Protoze s tim tvym profilem budes mit co delat, abys ho vubec dostal...
karla
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 7:17 am    Předmět: Re: Anglicky umim malo, mam chut pracovat a chci jet? Odpovědět s citátem

Glop napsal:
Cau vsici jsem 18letej kluk s anglictinou ktera by potrebovala dopilovat a chtel bych do Chicaga pracovat a popripade se ani nevratit zpet do CR je to realny?Kdyby se mi tam libilo a uz se nevratil tak kluk kterej by nemel dodelanou stredni skolu tam asi nenajde uplatneni nebo to zalezi na tom jakou mam chut do prace apod? Prosim moc napiste mi neco jak ste zacinali Vy co mi poradite atak. A jestli je nekdo nejakej extra dobrak a ma v USA firmu a mel by pro me job tak sednu na letadlo a letim Smile.

Mam jeste jednu moznost kamos v Chicagu je ale nejak se mi neozyva na email potreboval bych totiz nakopnout prijet on me vyzvedne na letisti a abych na par dnu mel hlavu kde slozit pomohl by me na zacatku takze asi tak nejak bych si to predstavoval vim ze to neni jednoduchy a v predstavach je to vsechno moc krasny realita je tvrda.

Sanci mas uspet.Ted zalezi hodne na tom pod kym budes delat a za kolik.Nemuzes tady cely zivot ulkizet na podlaze.Musis sam na sobe pracovat.Ze zacatku urcite doporucuji si udelat USD dokud mas platnou bilou kartu.Priprav se dobre psychicky i fyzicky.Musis mit nejaky cil a za tin jit,nevzdavat to.Preji Ti hodne stesti. Cool
karla
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 7:17 am    Předmět: Re: Anglicky umim malo, mam chut pracovat a chci jet? Odpovědět s citátem

Glop napsal:

Sanci mas uspet.Ted zalezi hodne na tom pod kym budes delat a za kolik.Nemuzes tady cely zivot ulkizet na podlaze.Musis sam na sobe pracovat.Ze zacatku urcite doporucuji si udelat USD dokud mas platnou bilou kartu.Priprav se dobre psychicky i fyzicky.Musis mit nejaky cil a za tin jit,nevzdavat to.Preji Ti hodne stesti. Cool
karla
Anonymní

Glop napsal:

Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem slohove nadany psal jsem jak kokot takovy blbosti proste tam chcu jet a vydelat, a jeste bych rad vedel bila karta co to je?????? a vizum co si mam zaridit kdyz chodim do tretaku n stredni studijni nebo turiska ?! Jinak diky moc za vse a czoIgos neumim psat slohove jak ctu to vase to je jak z ucebnice na tohle jsem blbej takze jinak jsem v pohode Smile zatim se mejte urcite se zase brzy na neco zeptam cau
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Nejsem slohove nadany psal jsem jak kokot takovy blbosti proste tam chcu jet a vydelat, a jeste bych rad vedel bila karta co to je?????? a vizum co si mam zaridit kdyz chodim do tretaku n stredni studijni nebo turiska ?! Jinak diky moc za vse a czoIgos neumim psat slohove jak ctu to vase to je jak z ucebnice na tohle jsem blbej takze jinak jsem v pohode Smile zatim se mejte urcite se zase brzy na neco zeptam cau

Jsi me spatne pochopil. Tim profilem jsem nemyslel, ze bys byl nejakej blbec, ale to v jake situaci se nachazis.
Je ti 18 let, chodis na stredni, jeste ji nemas dodelanou, anglicky neumis, jses bez zavazku a asi penez mic moc nebudes, kdyz jsi stredoskolak.
Na ambasade musis totiz prokazat, ze se vratis zpet do CR. A to v tvem pripade nebude snadne. Dneska jsem tam byl na pohovoru. Napsal jsem do do jineho fora (viz Viza - Anketa idnes). Tak si to precti, abys vedel, jak to tam chodi.
V tvem pripade bys mohl zazadat o studijni vizum, aby ses dostal do USA. Jestli mas zazobany rodice, tak by ti mohli zaplatit semestr nebo cely rok na stredni skole v USA a pak bys dostal studijni vizum.
U turistickeho je dobre, aby te nekdo pozval na navstevu (nejlepe american), nebo si zarid dovolenou do USA. Tam ale musi prokazat, ze na to mas a navic by bylo dobry mit v CR praci...
Tak snad ti to trochu pomuze. Good luck.
Glop

Registrace: 19. 05. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vim mam to tezky ale proste mozna je to iluze lepsiho zivota nebo nevim, uvidim tedka se pokousim ziskat co nejvece informaci uvidime co me napise Radim kterej je v Chicagu treba by me nejak pomohl rikal je to dyl ale ze tam ma prace moc at mu posilame lidi Smile uvidime no nic diky moc za vse ste supr lidi samozrejmne uvidim co a jak se da podniknout jo a jeste dam sem odkaz na jednu brigadu ale muj osobni nazor je ze je to podvod uvidime napiste co si o tom myslite diky moc
http://brigady.jobs.cz/pozice/pozice.php?hidden_polozka=MTY3PWRpfAAEIzcC
S pozdravem Jura jeste otazka sorry moc se ptam a doufam ze tim neotravuju ale kolik se da vydelat na mesic ale de jen o to nepredstavuju si ze prijedu a budu milionar ale abych si udelal predstavu co je kec a co pravda diky moc
Jo a jeste jednou se ptam bila karta co to je?? jo a jeste SSN to si musim pozadat az tam budu nejaky prislusny urad?? diky
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bilou kartu dostanes v letadle pri priletu do USA. Vyplnis a imigracka ti ji pridela do pasu. Pri odletu se zase vraci na letisti, z ktereho opoustis staty. Je tam vyznaceno, jak dlouho se muzes zdrzet. Da se z toho poznat, jestli tu jses prescas.
Glop

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim czoigos jestli mas cas tak jestli mas ICQ tak bysme mohli pokecat
moje cislo je 269-454-321
Glop

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo jinak kdokoliv by mel cas a naladu na ruzne otazky byl bych moc rad cislo ICQ je tam nad tim kdyztak se ozvete diky moc have a nice day Cool
stani

Registrace: 05. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 6:30 am    Předmět: Raději zůstaň doma....... Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Raději zůstaň doma a dodělej si školu...
Podle toho co jsi tu napsal je to PRO TEBE TO NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ... to myslím opravdu upřímně!
Glop

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stani a a az budu mit skolu dodelanou mam jet?
stani

Registrace: 05. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Glop napsal:
Stani a a az budu mit skolu dodelanou mam jet?

Vykašli se na nějaké USA. Pokud plánuješ vydělat "rychlé prachy"a vrátit se tak se raději podívej na dnešní kurs dolaru ke koruně. Pokud tam plánuješ zůstat na dýl a "užívat si" - tak to je dost problematické - bez znalostí jazyka, bez americké školy budeš asi muset dělat nějakého "zametače", možná že po nějaké době povýšíš, ale co je NEJDŮLEŽITĚJŠÍ: budeš tam pořád ILEGÁLNĚ - což asi není vhodná pozice pro budování své existence a své budoucnosti, nemyslíš? Už nyní je třeba myslet na zadní kolečka - chceš přeci někdy založit rodinu, být sociálně, zdravotně a důchodvě zajištěn, žít beze strachu a se všemi právy jako svobodný a plnohodnotný občan? To vše ti samozřejmě jako ILEGÁLOVI bude odepřeno... Možná jako krátký "mladistvý úlet" s tím, že by tě to mohlo dát nějaké ponaučení do života, tak by možná šlo, ale jinak.. Pokud tedy nejsi zatvrzelý dobrodruh za každou cenu nebo jeden z těch typů "mějevšechnojedno"....
Ale jak se říká: každý strůjcem svého štěstí....
Glop

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stani diky moc za rady uvidim tedka jeste premyslim o Irsku je tam levnejsi cesta apod uvidim popr. Londyn stejne tak moc dik.

Jinak ptam se vseobecne jaka je sance ziskat v loterii ZELENOU KARTU?????????
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com