|
|
| Autor |
Zpráva |
petra Anonymní
|
Zaslal: st duben 18, 2007 7:16 am Předmět: chapu |
|
|
Ahoj,
chapu, co pise "pdmlynek". Je mi jasne, ze tohle byly duvody zamitnuti. Taky jsem ale s sebou mela dostatecnou dokumentaci naseho spolecneho souziti, protoze pritel mel prechodne bydliste po celych sedm let na moji adrese v CZ, atd...Jen kdyby se nekdo podival. Ale myslim, jak pises ty, ze si zkratka jen precetli vyplneny formular a bez dalsiho premysleni me odepsali. Chapu to napoprvi a jak uz jsem psala, urcite to ode mne bylo dost naivni ( i kdyz jsem se na tom jejich placenem telefonu radila asi ctvrt hodiny a nenaznacili mi ani to nejmensi ). Podruhy ale, kdyz uz mam zaplacenou skolu, ubytovani...mam slusne financni garance, tak to treba aspon za otevreni desek stalo. Je mi jasne, ze by bylo lepsi se vdat, ale jak ja, tak on pochazime z rozpadlych manzelstvi, oba jsme zazili hodne priserne rozvody rodicu ( rozvod po italsku po 35 letech vam nepreju ani videt ) a zkratka to je pro nas az posledni reseni. Prijde mi to taky jako dost ponizujici duvod ke snatku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ala
Registrace: 08. 02. 2007 Příspěvky: 15 Bydliště: PA
|
Zaslal: so duben 21, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
Petro,
cetla jsem tvuj prispevek a opravdu je mi to moc lito. Pracuji pro ambasadu (ne US) a musim potvrdit, ze opravdu jak ti to hned jednou nedaji tak na podruhy mas velmi malou sanci a rovnou te odepisou s tim, ze se chces dostat do zeme za jakoukoliv cenu a uz ti neveri a tvoje duvody cesty je uz nezajimaji. Maji te v kolonce,ze jsi vizum jednou nedostala a to jim staci...hruza ja vim.... Drzim palce at ti Scout nak pomuze!!Dej pak vedet. A. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|