Zelena karta moji zeny

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zelena karta moji zeny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Roddick

Registrace: 13. 04. 2007

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2007 8:32 pm    Předmět: Zelena karta moji zeny Odpovědět s citátem

V kvetnu 2006 jsem dostal zelenou kartu(pres sponsora).Vse jsem mel pres advokata a v asi po dvou letech jsem se ozenil.Manzelka zaplatila vsechny poplatky a taky dostala pracovni povoleni,ktere ji pak prodlouzili o dalsi rok.Na pohovor sla vloni v zari a vse probehlo hladce s vysledkem"approved".Bylo ji receno,ze asi po 3 mesicich ji prijde nejaky dopis a pak ze ma cekat kartu.Uz je to ale skoro 7 mesicu a nic.Advokat rikal,ze tam psali asi trikrat a to je vse co muze udelat.Odkazal nea na naseho congressmana at se u neho objedname a oni ze maji kontakty na imigracni.Muze mi nekdo poradit,jestli je to normalni cekat tak dlouho po schvaleni a pak jestli muzou dat povoleni k vycestovani jeste pred kartou s vaznych rodinnych duvodu.Diky
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2007 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A zazadali jste uz o advace parole? Protoze to nema s GC nic spolecneho.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com