HOKEJ 2005

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

HOKEJ 2005

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2005 7:19 am    Předmět: HOKEJ 2005 Odpovědět s citátem

Ahoj tady Vam dam adresu na ktere je hokej ze vsech zapasu z ledniho hokeje a lze se kouknout i zpatky na zapasy co uz byly stoji to 4$ jeden zapas.Ja jsem maximalne zpokojen a doufam ,ze jsem neporusil zadne pravidla ,kdyz to jsem pisi.Adresa www.mediazone.com
tiskarna

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2005 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsme to Amikum nandaly!!Jedeme dal!!!
damini

Registrace: 22. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2005 7:26 am    Předmět: diky za informaci Odpovědět s citátem

Dneska se diky tobe budeme moci koukat po 8 letech na MS.!!!!!!!!!!!
to byla jedna z veci ktera mi zde hrozne chybela ,tak doufam ze to funguje ale prenos je za 7.99 a semi a fin. zapasy jsou za 9.99$ ,ale to nevadi .Ja bych dala i 20$.V tomto pripade mne ani nezajima jestli to je legalni,jelikoz nam to udela radost a jiny zpusob neexistuje,nebo aspon o nem nevim .
Tak doufam ze vyhrajeme !!!!!!!!Musime
P.S.Zkousel jsi ty knedliky ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tiskarna

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2005 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj uprimne jeste jsem ty knedle nezkousel,ja ted posledni dobou nejak nestiham.Potreboval bych aby den mel 48 hodin!! Jinak se omlovam zacinajici zapasy jsem platil 4$ a pak se to navysuje.Ja mam tez velkou radost ,ze se muzu na to podivat.A jeste abych nezapomel ,kdyz uz jsi jednou zaplatila tak si ten zapas muzes stahnout do PC a nebo jeste klidne se na nej muzes podivat kolikrat chces.Dneska hrajem odpoledne se Svedskem tak jsem zvedav!!
babicka

Registrace: 15. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2005 3:59 pm    Předmět: MS v hokeji Odpovědět s citátem

Damini, moc me mrzi, ze jsem Ti nemohla poradit driv, ale mohli jste sledovat vsechny zapasy vcetne finale a semifinale za $39.90. A je to legalni.
Je to zazitek videt ty nase kluky jak hraji, dnes se Svedy to bylo neco skveleho. jsem presvedcena ze budeme mistri. Drzte palce!!!!!!!!!!!
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2005 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky diky za tu adresu,skoda,ze je to poustene trochu opozdene,ale zitra vypinam mobil,neserfuju po netu a chci videt ten hokej,jako by to bylo nazivo..
tiskarna

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2005 5:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Vazeni dneska se rozhodne!!Vcera to byl opet nervak nervaku,ale dokazaly jsme ,ze na to opravdu mame.
damini

Registrace: 22. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2005 8:04 am    Předmět: Dneska bude zlata Odpovědět s citátem

cejtim to v kostech,a jeste lepsi je ,ze se na to budu koukat , snad mne neklepne pepka.Vcera to byl krasny hokej.Ahoj ,po hokeji Laughing Laughing Laughing
lucky.bo
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2005 9:52 pm    Předmět: Uz je to tady Odpovědět s citátem

Zase jsme po ctyrech letech mistri sveta !!!!!!!!!!!!!! Uz davam vlajku na auto.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2005 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To byl krasny zapas ze?Mame zlato !!!!Byly a jsou vazne dobry Ty nase kluci ZLATI!!!!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com