kontraktor

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

kontraktor

Autor Zpráva
puu
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 7:35 pm    Předmět: kontraktor Odpovědět s citátem

PRosimvas!! jsem na key westu a hledam praci, nemate nekdo cislo na kontraktora??? Diky moc.
Juice 44
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 3:27 pm    Předmět: Re: kontraktor Odpovědět s citátem

puu napsal:
PRosimvas!! jsem na key westu a hledam praci, nemate nekdo cislo na kontraktora??? Diky moc.

Hej, joudo, víš ty vůbec, kdo je to kontraktor?
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 9:03 pm    Předmět: Re: kontraktor Odpovědět s citátem

puu napsal:

Ahojky puu.
Kdyz jsme byli na Key Westu na dovce tak si pamatuji,ze jsme tam byli v ceske restauraci.
Bohemia Restaurant & Bar
3100 Flagler Ave.
Key West, FL 33040
Tel.: (305) 295-3773

Tenkrat nam nase kamaradka co tam zije rikala,ze tam jsou tri,ale tato je pry nejlepsi.Sam to posoudit nemohu,protoze jsme v tech dalsich nebyli,ale pamatuji si,ze jsi ji normalne nasel v telefonnim seznamu.Jooo a bylo tam hooodne Cechoslovaku...hrali kulecnik a popijeli u toho pivko Smile.No a take v jedne mistni
(ne Ceske) restauraci se nam stalo,ze k nam prisel jeden pikolik,co odnasel spinave veci ze stolu a zeptal se odkud jsme,ze on je Cech a mel radost kdyz zjistil,ze mluvime cesky a tak jsme potom chvilku povidali a rikal,ze konkretne na Key Westu je hodne moc Cechu a prace take.Urcite se poptej v te ceske restauraci a treba ti tam pomuzou s nejakym kontaktem.
Pak dej vedet jak jsi dopadnul.
Zatim se mej a cago maxipes
joda
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 11:07 pm    Předmět: kontraktor Odpovědět s citátem

tak podle toho jak pišeš tak radši ten kontakt na kontraktora nechtej to muže byt moc kratke dobrodružství Crying or Very sad Laughing
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 4:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj na Key Westu budu 2.cervence ,kdy tak muzeme zajit na pivo
Jarda
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 7:10 pm    Předmět: Re: kontraktor Odpovědět s citátem

Juice 44 napsal:
puu napsal:

Neco inteligentniho by jsi do kupy nedal?Burane!
Jezdi mi mraz po zadech z lidi jako ty.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2007 7:36 pm    Předmět: Re: kontraktor Odpovědět s citátem

Jarda napsal:
Juice 44 napsal:
puu napsal:

Neco inteligentniho by jsi do kupy nedal?Burane!
Jezdi mi mraz po zadech z lidi jako ty.

Juice 44 ma pravdu. Dotycny by mel napsat jakyho kontraktora shani(myslim na jaky druh prace) Idea
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com