|
|
| Autor |
Zpráva |
puu Anonymní
|
Zaslal: po únor 05, 2007 7:35 pm Předmět: kontraktor |
|
|
| PRosimvas!! jsem na key westu a hledam praci, nemate nekdo cislo na kontraktora??? Diky moc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Juice 44 Anonymní
|
Zaslal: út únor 20, 2007 3:27 pm Předmět: Re: kontraktor |
|
|
| puu napsal: | | PRosimvas!! jsem na key westu a hledam praci, nemate nekdo cislo na kontraktora??? Diky moc. |
Hej, joudo, víš ty vůbec, kdo je to kontraktor? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 138
|
Zaslal: st únor 21, 2007 9:03 pm Předmět: Re: kontraktor |
|
|
| puu napsal: | | PRosimvas!! jsem na key westu a hledam praci, nemate nekdo cislo na kontraktora??? Diky moc. |
Ahojky puu.
Kdyz jsme byli na Key Westu na dovce tak si pamatuji,ze jsme tam byli v ceske restauraci.
Bohemia Restaurant & Bar
3100 Flagler Ave.
Key West, FL 33040
Tel.: (305) 295-3773
Tenkrat nam nase kamaradka co tam zije rikala,ze tam jsou tri,ale tato je pry nejlepsi.Sam to posoudit nemohu,protoze jsme v tech dalsich nebyli,ale pamatuji si,ze jsi ji normalne nasel v telefonnim seznamu.Jooo a bylo tam hooodne Cechoslovaku...hrali kulecnik a popijeli u toho pivko .No a take v jedne mistni
(ne Ceske) restauraci se nam stalo,ze k nam prisel jeden pikolik,co odnasel spinave veci ze stolu a zeptal se odkud jsme,ze on je Cech a mel radost kdyz zjistil,ze mluvime cesky a tak jsme potom chvilku povidali a rikal,ze konkretne na Key Westu je hodne moc Cechu a prace take.Urcite se poptej v te ceske restauraci a treba ti tam pomuzou s nejakym kontaktem.
Pak dej vedet jak jsi dopadnul.
Zatim se mej a cago maxipes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joda Anonymní
|
Zaslal: st červen 13, 2007 11:07 pm Předmět: kontraktor |
|
|
tak podle toho jak pišeš tak radši ten kontakt na kontraktora nechtej to muže byt moc kratke dobrodružství  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 426 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 4:35 am Předmět: |
|
|
| ahoj na Key Westu budu 2.cervence ,kdy tak muzeme zajit na pivo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Anonymní
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 7:10 pm Předmět: Re: kontraktor |
|
|
| Juice 44 napsal: | | puu napsal: | | PRosimvas!! jsem na key westu a hledam praci, nemate nekdo cislo na kontraktora??? Diky moc. |
Neco inteligentniho by jsi do kupy nedal?Burane!
Jezdi mi mraz po zadech z lidi jako ty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 7:36 pm Předmět: Re: kontraktor |
|
|
| Jarda napsal: | | Juice 44 napsal: | | puu napsal: | | PRosimvas!! jsem na key westu a hledam praci, nemate nekdo cislo na kontraktora??? Diky moc. |
Neco inteligentniho by jsi do kupy nedal?Burane!
Jezdi mi mraz po zadech z lidi jako ty. |
Juice 44 ma pravdu. Dotycny by mel napsat jakyho kontraktora shani(myslim na jaky druh prace)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|