Cestujete do CR?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Cestujete do CR?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 14, 2007 9:02 pm    Předmět: detector Odpovědět s citátem

krokodill napsal:
Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mi pomohl? Laughing Laughing

Podivej krokodile.Za prve tahat se dneska pres letiste s nejakym detectorem neni zadna sranda. Za druhe ten model co chces je pekny ale za $ 300-500 dollaru dostanes koupit modely ktere ti vic nez budou stacit. Ja mam tri detectory a nejlepsi je 10 roku stary White(jmeno firmy)ktery dnes koupis asi za $350.OO S pozdravem AZ Pete. Cool
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shocked Pete, co máš Ty, je pěkné, ale pokud nechceš pomoci a dáváš pouze svoje doměnky a dohady, tak radši ani neodepisuj. To je asi jako s televizí. Podle tebe si mám koupit černobílou televizi, když se již prodávají plazmové s HDMI Question Aspoň dle Tvého příspěvku to tak vypadá - cituji: ,,já mám detektor deset let...."
Také mám jednu starší značku doma. Já vím, že je na trhu hodně značek a v různých cenových relecích, ale jakej je rozdíl v tom, když někoho prosím, aby mi nějaký dovezl. Pokud dotyčný člověk se se mnou dohodne, že nějaký přiveze, tak je mu již jedno jaký. Nebo se mýlím Question Idea Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonyme mylis se.Chtel jsi nazor tak jsi ho dostal.Rozhodne neocekavej moc pomoci po takove odpovedi. Kup si co chces a a jak se rika tady. Good Luck. AzPete. Cool
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 2:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krokodill napsal:
nevybuchlé miny raději neé, aby se náhodou při hledání nestala vybuchlou Laughing

A na zlato Question Je to takovej velkej kůň,ne malej koníček; člověk je rád, že najde aspoň něco, prakticky každý nález je pro hledače uřčitým způsobem malý poklad. Je to opravdu za 1) o adrenalinu - co že to tam pod tou cívkou pípá, za 2) o relaxu - ve volných chvílích se procházet v přírodě, a za 3) o učení - hledat v mapách, knihách, internetu, historii určité lokality, na kterou chci jít hledat Embarassed

Jestli to potrebujes na tohle, tak bych ti to nikdy neprivezl Wink
http://cestovani.idnes.cz/hledaci-pokladu-nici-cesky-raj-dk4-/igcechy.asp?c=A060428_174607_igcechy_tom

Tam jsem totiz vyrustal a nechci aby to tam nekdo nicil. Sad
krokodill

Registrace: 07. 02. 2007

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 3:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Nikl, mám to do Č. Ráje také kousek /cca 35km/ a nikdy by mi nenapadlo tam jít hledat. Jako většina hledačů, i já dodržuji pravidlo, nehledat nikdy na archeologických lokalitách. Pro mne je to ohromný kůň /koníček je slabé slovo/. Bohužel je jasné, že je mezi náma dost šmejdů, kteří kopou na arch. lokalitách, nezakopavají po sobě díry a kopou opravdu pro zisk. Blbé je, že na to doplatíme zase jen my, slušní lidi, kteří to děláme jen pro zábavu, oddech a na místech, které s arch. lokalitama nemají nic společného.
Tento článek, který jsi zde uvedl, ukazuje jedince, kteří toto dělají vyloženě na kšeft a neštítí se žádných praktik. S tím, ale nic nenaděláme, už za starých dob vykrádali pyramidy. To se dělo a dít bude. Je to to samé, jen s tím rozdílem, že dnešní vykradači arch. lokalit, používají k tomu moderní techniku. Embarassed
krokodill

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikl: tak vidíš, že to nechci na účely, zmiňované v článku, Tebou ukázaném. Very Happy V mém případě bys byl teda ochotný mi detektor přivést Question
Hodně by jsi mi pomohl v uskutečnění mého snu. Smile
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krokodill napsal:
Nikl: tak vidíš, že to nechci na účely, zmiňované v článku, Tebou ukázaném. Very Happy V mém případě bys byl teda ochotný mi detektor přivést Question
Hodně by jsi mi pomohl v uskutečnění mého snu. Smile

Bohuzel ted par let do Cech asi nepriletim. Musis si nalest nekoho jineho. Wink
Pol

Registrace: 28. 09. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 7:11 pm    Předmět: Hmmmm Odpovědět s citátem

No ja jsem si Explorera chtel taky poridit, ale tady na vychodnim pobrezi tech minci ani zlata asi moc neni (bych se musel prestehovat na Aljasku Smile ) a nez se vratim do Cech natrvalo, tak uz nebude co hledat.....staci se mrknout na detektorweb kolik hleda lidi, ze ??? Jo jinak s tim dovozem to fakt neni sranda - je to docela velka hracka a celnici obcas dokazou stepovat na letisti a vyhlizeji koho by capli. Staci, kdyz si vezes velky kufr, nebo nedej boze jedes na Vanoce. Mne se to stalo uz 2x. Vzdycky jsem to nejak ukecal...kazdopadne detektor jen tak pod kabat neschovas takze i kdyz se nejaky dobrak co Ti to vezme najde, tak stejne to dph a clo platit asi budes Sad
To uz je jednodussi vzit notebook.
Zkus ho koupit v Nemecku...treba na ebayi
krokodill

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Pol:
Já pevně věřím, že bude stále co hledat, přece i dnešní lidi něco sem tam ztratí a když to není zrovna hlava, nebo láska, tak se to dá občas s detektorem najít. Laughing
Jinak, co se týče toho dovozu, nemusí se to přece nosit po letišti jako spoluzavazadlo, ale jde to dát např. s ostatní bagáží do zavazadlového prostoru. Ale i jinak Exclamation , tento detektor je skládací a jde složit do obyčejné tašky přes rameno. Proč to vozit v neskladné krabici. A když to vezeš takto rozložené, tak Ti přece nemůžou, snad, napálit DPH a clo, řekne se jim, že si to člověk veze pro vlastní potřebu.
A jak jinak, jak je v USA Question také jsem měl choutky jít někam ven pracovat, ale pak přišla rodina a bylo to v háji..... Mad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com