|
|
| Autor |
Zpráva |
pavel
Registrace: 30. 04. 2005 Příspěvky: 1 Bydliště: PLZEŇ
|
Zaslal: so duben 30, 2005 8:14 am Předmět: JAK SE DOSTAT DO USA !!! |
|
|
Zdravim všechny kterejm se splňil sen a odjeli
do států. .
mam problémek dostat vízum je nějaká rada?
potřebuju vypadnout z čech mam tady klaustrofobii.
prosím vás lidičky kdyby někdo věděl o sponsorship,
nebo čemkoliv ozvěte se mi.
p.s. všem předem děkuji za odpověd
mějte se a at vám to tam šlape a hezký hvězdy !!
čus pavel
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1043 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so duben 30, 2005 11:06 am Předmět: |
|
|
Je to takova picovina, ale mozna ti to pomuze
Zaloz si ucet u nejake maklerske spolecnosti, ktera obchoduje s akciema na americkych burzach. Nakup par kousku akcii ruznych americkych firem za par se dolaru. Cim vic firem tim lepe. Cas od casu takova firma porada valnou hromadu a ty jako akcionar mas pravo se teto valne hromady ucastnit. Kdyz zjistis, ze se bude konat valna hromada, nech si potvrdit, ze dane akcie vlastnich, dale sezen potvrzeni o valne hromade. A s prislunymi doklady zajdi na amasadu zadat o vizum. Samozrejmosti je poradny ohoz plus pripravena historka
No nic, jsem rikal, ze je to picovina  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so duben 30, 2005 1:29 pm Předmět: |
|
|
czolgos>> dobry tip. To by me nenapadlo Myslim ze to je celkem jista cesta jak dostat vizum. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ass
Registrace: 01. 02. 2005 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po květen 02, 2005 6:45 pm Předmět: |
|
|
aaaach muzes mit zlate hovno na cele a proste kdyz se jim znejake duvodu nebudes libit tak to vizum nedostane.
nejdulezitejsi je jim lhat lhat a pretvarovat se jak cur..to zabere ten "ten krasnej" americkej usmev co oni umi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: út květen 03, 2005 7:18 am Předmět: |
|
|
Tak panove ja Vam napisu co me se stalo.V loni v lete po peti letech jsem odcestoval do CR ,protoze uz me chtela rodina videt .Dobre rikam si no uvidime ,vse probehlo na letisti v Memphisu dobre i v New Yorku tez nechteli po me bilou kartu proste vubec nic.Dorazil jsem do CR a vedel jsem ,ze se chci vratit ,protoze jsem zde nechal vse ,ale nechal jsem to jak se rika na konovi.
Nechal jsem udelat vsechny fal.papiry pro rodice i pro me a hura do Prahy zkusit vizum ...
No a jak to dopadlo??Pan konzul byl velmi privetivy rekl ,ze je vsechno v poradku ,ale koukl se na me a pravy = vy mlady hochu me reknete co jste delal v USA v roce 2002 atd atd .Oni normalne na me prisly ,ze jsem tady byl na cerno.To jsem nenapsal v roce 1999 jsem presel pres kanadu.No cumel jsem na neho jako trubka ,ale jak se rika zapirat a zapirat a on me stejne neveril.Tak ze jsem utrel vylet do Prahy za desitku se vydaril no a tak jsem zkusil pres Kanadu a jsem opet tady.Jak jsem sel pres Kanadu to uz je opravdu dalsi hystorka ,ale stalo to zato.Hlavne jsem nikomu nic neplatil jako ted udajne pres KUBU Vas prevezou za 11000 dolacu to je docela dost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út květen 03, 2005 10:51 am Předmět: |
|
|
tiskarna>> Tyjo tos tady nakousl pekne zajimave tema. (doufam ze to nekdy dopovis) To by me teda moc zajimalo jak to probihalo pres kanadu; by to byl velice uzitecny prispevek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út květen 03, 2005 11:46 am Předmět: Radeji ne :( |
|
|
Je pravda, ze by to mohlo zajimave pocteni, mozna jeste zajimavejsi pokec u pivka, ale jako navod na vstup do USA bych to sem teda rozhodne nedaval. Ilegalni umyslny prechod hranice je federalni trestny cin a myslim, ze i navadeni k takovemu jednani. Clovek ma take uplne jiny statut pro jednani s urady jako clovek s platnym vizem (i kdyz B-1) a radne prekrocenou hranici a vstupnim razitkem, nez jako opravdovy ilegalni pristehovalec.
Proto bych to jako navod hodil nekam do supliku hodne dole pro opravdove zoufalce, kteri uz nemaji jinou legalni moznost. Pokud vyjde cas, muzu sem hodit nektere me "genialni" napady, jak vizum ziskat. Jsou to sice trochu netradicni postupy, ale sance je opravdu vysoka. O tom jsem presvedcen! A ze uz nejake zkusenosti s US embassy mam
Tak cau a opatrne s tou Kanadou!!! (Mexikem, Kubou...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út květen 03, 2005 12:17 pm Předmět: |
|
|
| tiskarna>> Rozhodne to ale nepis jako navod, spis jako tvuj pribeh. Myslim ze to je spis zajimave jako pribeh, nez jako navod. Ono veci se meni z roku na rok a co slo pred rokem dnes nejde atd. Proto se to neda povazovat za navod. Jako pribeh to bude ok, vzdyt i normalni noviny jsou plne pribehu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: út květen 03, 2005 1:01 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | czolgos>> dobry tip. To by me nenapadlo Myslim ze to je celkem jista cesta jak dostat vizum. |
Me by to taky normalne nenapadlo, ale delam v Prague v jedny maklersky firme a mam na starosti americky burzy Takze jsem premyslel, jak by se to dalo vyuzit ve prospech ziskani viza a napadlo me tohle.
Jinak, za jistotu bych to nevydaval. Je to spis takova podpurna pojistka A navic to chce trpelivost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ivana.skalova@seznam.cz Anonymní
|
Zaslal: st květen 18, 2005 7:03 am Předmět: |
|
|
| vy mate problemy jak se do u.s.a. dostat ja tam jezdim na nemecky pas bez problemu.muj problem je zase ten ze se chci seznamit s nejakym muzem ve statech nejradeji ze statu washington z okoli seattle.a nevim jak se pres pocitac dostat na seznamku do u.s.a. poradi mi nekdo dik ivana |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ivana.skalova@seznam.cz Anonymní
|
Zaslal: st květen 18, 2005 9:26 am Předmět: |
|
|
| tiskarna napsal: | | Koukni se na www.date.com nebo wwvsechno spatne nikam jsem se nadostalaw.match.com,www.americansingles.com |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: st květen 18, 2005 9:50 am Předmět: |
|
|
| ivana.skalova(zavinAC)seznam.cz napsal: | | tiskarna napsal: | | Koukni se na www.date.com nebo wwvsechno spatne nikam jsem se nadostalaw.match.com,www.americansingles.com |
|
Podle stylu, jakym sem vkladas ty prispevky, se ani nedivim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st květen 18, 2005 10:09 am Předmět: |
|
|