Jak na to......Kanada

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak na to......Kanada
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 11:21 am    Předmět: Jak na to......Kanada Odpovědět s citátem

Muze mi nekdo poradit jak je to s praci v Kanade nebo snad i v Australi?Nejake kontakty nebo radsi pres agenturu?Mam 6ti letou praxi z USA jako malir-naterac.Ted momentalne 3roky,v Cesku -lidi kdo jste tam NEVRACEJTE SE NENI o CO STAT......Diky za kazdou informaci aspon kde hledat.....
Winston

Registrace: 10. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 11:51 am    Předmět: patri to ke mne Odpovědět s citátem

!!!
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 9:32 pm    Předmět: Re: Jak na to......Kanada Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Muze mi nekdo poradit jak je to s praci v Kanade nebo snad i v Australi?Nejake kontakty nebo radsi pres agenturu?Mam 6ti letou praxi z USA jako malir-naterac.Ted momentalne 3roky,v Cesku -lidi kdo jste tam NEVRACEJTE SE NENI o CO STAT......Diky za kazdou informaci aspon kde hledat.....

Do Kanady se muzes dostat na pracovni visa. Napriklad v British Columbia je ted veliky nedostatek remeslniku. V roce 2010 budou ve Vancouveru zimni olympijske hry a tak se tam ted hodne stavi. Nejlepsi sance je primo mesto Vancouver, a nebo hlavni mesto British Columbia - Victoria.
V techto dvou mestech je ale dost draho. Shromazduje se tam hodne lidi, protoze je tam nejlepsi pocasi z cele Kanady.
V zime tam snezi pomerne zridka(teploty jsou tak maximalne minus 5 stupnu). Da se tam skoro celorocne hrat golf, tenis a vubec vsechny venkovni sporty.
Winston

Registrace: 10. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to bych musel vedet kde to vizum a za jakych podminek lze sehnat.Nebo zkusit zavolat na konzulat?Nebo zkusit agenturu ,nevim
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na vsechna kanadska viza a imigraci se v Chicagu specializuje pravnik pan Sevcik.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Winston napsal:
No to bych musel vedet kde to vizum a za jakych podminek lze sehnat.Nebo zkusit zavolat na konzulat?Nebo zkusit agenturu ,nevim

To je vpořádku. Kanada má trochu lepší přístup k emigrantům nebo mezinárodním pracovníkům než USA, tak se neboj. Není to těžké.

Dej si do Googlu slova jako “work” “visa” “Canada”.

Ale dej si trochu bacha, protože většina web stránek je od agentůr nebo právníků, a nejsou oficielní stránky vlády Kanady. Co vláda Kanady píše najdeš zde:
http://www.cic.gc.ca/english/work/index.html
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dik,mrknu na to.R
Aussie in Alberta

Registrace: 19. 02. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 1:50 pm    Předmět: Do Australie a Kanady Odpovědět s citátem

Australie (Down Under) je ted velmi snadna - pokud jsi vysokoskolak s nejmene 4 lety praxe tak jdi na oficialni stranky Aussie vlady a mas tam vsechny informace - pokud jsi bily z Evropy tak to ted trva i mene nez pul roku. Ja uz mam jejich pas Very Happy a pak neni problem pracovat na New Zealand (ale kdo by tam chtel ??, ze, kiwies pracuji spis u nas), v Kanade a jinde ...
Kanada je podobna - jdi na www.canada.sk tam je dost informaci, ja ted vrtam v Alberte (firma me sem vyslala) - jsem geolog - a na pockani jsem ziskal jejich permanent resident card a SIN (podobne US SSN). Dale co vim, loni zjednodusili proces imigrace - ted chtej 67 bodu a ve Fort McMurray pry zamestnaj kazdeho ...
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jiste, Kanada mi prijde shudnejsi, nez USA pokud jde o pracovni viza ...

Naposledy upravil Dana_MI dne út únor 20, 2007 2:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Aussie in Alberta

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A po 3 letech - po ziskani obcanstvi neni problem pracovat v USA
cybat
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V provincii Albetra je ted velky zajem o vsechny profese a neni velky problem dostat temporary work permit.Muzes to zkusit pres www.caslawia.com nebo je lepsi primo kontaktovat firmy,ktere schaneji pracovniky - http://www.alberta-canada.com/jobs/index.cfmnebo online inzerce v Edmonton a Calgary Sun.Ja jsem takto sehnal praci behem 2 tydnu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dik.Ale nemam vubec predstavu jak tam doletet,snad jsem nekde cetl ze bych tam musel doletet i s prac vizem.Nebo mam zkusit si tam zaletet a napred si neco sehnat,ja fakt nevim
Aussie in Alberta

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis mit pracovni vizum z ambasady v Praze, ktere dostanes pokud ti company posle potvrzeni ze pro tu praci nemuze nikoho sehnat
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 24, 2007 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta Caslawia vypada, alespon podle toho jejich webu, velice solidne. Precetl jsem si jejich FAQ a hned jsem tam prihlasil fotra. To bude sranda, az se o tom dozvi. Jsme vazne zvedavy, co se z nich vyklube.
rzich
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no zatim jsem se zaregistroval(v Caslawia).tak cekam az se ozvou.napsali ze toho maji moc a ze se mi pak ozve nejaky jejich zastupce.zatim je to neco pres tyden
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com