Vtipy o policajtech...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Vtipy o policajtech...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor
Autor Zpráva
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 10:20 pm    Předmět: Vtipy o policajtech... Odpovědět s citátem

Ani nevim, jestli se v USA vypraveji vtipy o policajtech. Zrejme ale uplne jine, nez v Cechach.
Par vam jich tady napisu.

Policajt si v praci vypich oko a dostal od pojistovny 9000 Kcs. Sel tedy do obchodu a koupil si za to cerno-bilou televizi. Privezl si ji domu, vyndal z krabice, postavil na stul a zapnul ji.
Chvili na ni kouka a pak rika, ja blbec, kdybych si vypich obe voci, tak jsem si mohl koupit televizi barevnou.

Jdou dva policajti na pochuzku a najednou jeden rika druhemu. Ja si musim odskocit do krovi na zachod, tak na me tamhle pockej.
Za chvili ten co si odskocil vola: Hele nemas papir?
A ten druhej policajt rika. No nemam, ale minuly tyden nam pridali, tak si vytri zadek 10-korunou.
Asi za 15 minut se ten druhej policajt vrati a je celej zapatlanej od hoven. Cos tam prosimte delal, rika ten prvni. Druhej policajt rika: Ja mel jenom 9 korun a 60 haleru. A ten prvni policajt rika: No to jsi mohl rict, ja bych ti ten 40-cetnik pujcil.

Policajti jdou po lese a najednou v krovi lidskou hlavu. Jeden z policajtu ji zvednE za vlasy a ukazuje ji ostatnim a rika: Hele chlapy, nevypada to jako nas nacelnik? A jeden policajt odveti: Co blbnes, ten byl vetsi.

No jo no, ja vim, jsou to blby vtipy, ale holt se takovy za komunistu vypraveli.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikle, jen jedno upresneni: ted se v Cechach uz nepouziva zkratka Kcs, ale jen Kc.

Ja mam jeden vlastni zazitek, pokud jde o ceskou policii; obcas se tomu jeste dnes smeji:
Kratce po svatbe (kdyz manzel jeste byl v Cechach, kde jsme se brali), jsme jeli mym autem po Praze. A protoze jsem v te dobe mela jine starosti, nez se starat o technicky stav vozu a bylo to v lednu (tehdy se v zime muselo povinne po cely den svitit; ted uz se musi svitit porad po cely rok), nejak jsem pozapomnela vymenit prasklou zarovku na pravem prednim svetle (presneji receno, vykaslala jsem se na to).
Co cert nechtel, po chvili nas zastavil policajt. Vyzadal si moji obcanku, ridicak, technicky prukaz od vozidla a podobne a tvaril se, jako ze mi napari pokutu za to, ze jsem porusila zakon. No, manzel sedel vedle me a byl z toho uplne paf, cestine samo nerozumnel a zacal se klepat (porad se me ptal "what is his deal?" ... a ja nemela moznost mu to hned vysvetlit). Nevim, treba myslel, ze nas honeymoon stravime ve vezeni Laughing.
Tak jsem se zatvarila velice zkrousene a pokorne a tomu policistovi jsem rekla doslova toto: "pane prislusniku, ja vim, je to velky problem a to svetlo si necham neprodlene zpravit; jen me, prosim Vas dnes nedavejte pokutu, prosim. Ukazte manzelovi, ze tady nemame krute policajty".
Ten cetnik se zacal priserne smat a jeho kolega taky. Nevim, co ho rozesmalo vic, jestli ta veta o krutych policajtech nebo to, ze Randy byl bily jak stena, ale podal mi moje doklady zpatky a prohlasil "jedte, at uz Vas tu nevidim".
No, kdyz jsem tu vetu o "cruel cops" prelozila, tak Randy zezelenal jeste vic, protoze nedovedl pochopit, jak jsem to tomu cetnikovi mohla vubec rict ...
Ale pokuta nebyla Cool

P.S. dalsi rozdil mezi CR a US je technicky prukaz od vozidla (to je povinnost mit + pravidelne s autem jezdit na technicke kontroly a mereni emisi; pokud neprojdes kontrolou, nesmis jezdit)
Nikl

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 1:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Nikle, jen jedno upresneni: ted se v Cechach uz nepouziva zkratka Kcs, ale jen Kc.

Ja mam jeden vlastni zazitek, pokud jde o ceskou policii; obcas se tomu jeste dnes smeji:
Kratce po svatbe (kdyz manzel jeste byl v Cechach, kde jsme se brali), jsme jeli mym autem po Praze. A protoze jsem v te dobe mela jine starosti, nez se starat o technicky stav vozu a bylo to v lednu (tehdy se v zime muselo povinne po cely den svitit; ted uz se musi svitit porad po cely rok), nejak jsem pozapomnela vymenit prasklou zarovku na pravem prednim svetle (presneji receno, vykaslala jsem se na to).
Co cert nechtel, po chvili nas zastavil policajt. Vyzadal si moji obcanku, ridicak, technicky prukaz od vozidla a podobne a tvaril se, jako ze mi napari pokutu za to, ze jsem porusila zakon. No, manzel sedel vedle me a byl z toho uplne paf, cestine samo nerozumnel a zacal se klepat (porad se me ptal "what is his deal?" ... a ja nemela moznost mu to hned vysvetlit). Nevim, treba myslel, ze nas honeymoon stravime ve vezeni Laughing.
Tak jsem se zatvarila velice zkrousene a pokorne a tomu policistovi jsem rekla doslova toto: "pane prislusniku, ja vim, je to velky problem a to svetlo si necham neprodlene zpravit; jen me, prosim Vas dnes nedavejte pokutu, prosim. Ukazte manzelovi, ze tady nemame krute policajty".
Ten cetnik se zacal priserne smat a jeho kolega taky. Nevim, co ho rozesmalo vic, jestli ta veta o krutych policajtech nebo to, ze Randy byl bily jak stena, ale podal mi moje doklady zpatky a prohlasil "jedte, at uz Vas tu nevidim".
No, kdyz jsem tu vetu o "cruel cops" prelozila, tak Randy zezelenal jeste vic, protoze nedovedl pochopit, jak jsem to tomu cetnikovi mohla vubec rict ...
Ale pokuta nebyla Cool

P.S. dalsi rozdil mezi CR a US je technicky prukaz od vozidla (to je povinnost mit + pravidelne s autem jezdit na technicke kontroly a mereni emisi; pokud neprojdes kontrolou, nesmis jezdit)

No Dano, kdyz jsem psal v tech vtipech o Ceskych korunach, tak jsem to psal schvalne v Kcs, protoze za komunistu to "koruny ceskoslovenske" byly.
No ale vo nic nejde, ne? Wink

S tim technicakem mas pravdu. Tady v Kanade by neprosel technickou kontrolou skoro nikdo(kdo ma starsi auto), treba i ja.
Muj kamos z Nemecka se take hrozne divil, ze ja nemusim na zadnou technickou prohlidku.
Kdyz jsem mu rekl, ze platim pojistku na moje auto v my bance a oni ani nevedi, v jakem stavu je moje auto, tak to doslova zasnul Surprised
Samozrejme brzdy musim mit v poradku, ale jestli nekomu tece trochu oleje z motoru, na to nikdo moc nedba. Musim holt dolejvat olej, aby se me nezadrel motor Smile
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 1:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne, Kc nebo Kcs, to je fuk Smile
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kc nebo Kcs to je fuk ale Kc nebo KSC to uz fuk neni Very Happy
Nikl

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
Kc nebo Kcs to je fuk ale Kc nebo KSC to uz fuk neni Very Happy

Jo to mas pravdu s tim KSC. Ted se jim ale rika KSCM.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com