Pokec o Filmech (movies :)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pokec o Filmech (movies :)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem vedel,ze najdu zastani Mr. Green

Jinak,me ty krvave filmy nejak moc neberou,staci,kdyz kazdy den vidim ty kusy srnek s lidskyma ocima u cesty..ale u Tarantose to je proste nadsazka a taky to tak beru a mam ho asi proto rad..trhani genitalii,to neni az tak muj obor Laughing

No a pokud jde o sledovani online,nejede mi ani "na vlastni oci",natoz aby jel cely film..marne scouta uhanim,aby mi s tim compem neco udelal..je ted busy..
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno prave Oldboy a Ichi the Killer jsou splattery (to je krvavy zanr ve kterem nadsazka hraje hlavni roli) tam sou sice litry krve ale divak vi, ze to je nadsazene a neni to az tak nechutne. Zatimco Gore zanr (prevazne italske horroryy - Argento, Fulci, Bava) to je jina kava, u toho mi je nekdy opravdu zle, protoze to je hodne realisticky zobrazovane nasili. Teda nejen italske, ale prevazne to najdeme tam.
american chopper

PříspěvekZaslal: so prosinec 09, 2006 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se zrovna ted divam a u toho hraju poker,na 30-ti lety panic,ci jak to prelozit..to jsou oddechovky,ktere vzdy uvitam..tak samo Sandler,absolutni stupidita,ktera me vzdy dostane ven ze spatnych myslenek.

Pro scouta:tak mam ten vcerejsi minus zpet a i neco navrch..noc je mlada,tak uvidime rano..kdyz,tak se ti zase vybrecim na imaginarni rameno.. Wink
ShaQuan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 3:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, a co rikate na Borata? Very Happy
american chopper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatim jen ukazky a dost se na nej tesim..Borat ma v americku neskutecny uspech..
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
No, a co rikate na Borata? Very Happy

my na to sli dvakrat!!!
Uzasny!!!
Nejlepsi na tom bylo ze me to pripadalo vtipny z jinych duvodu nez mymu americkymu kamosovi, to bylo super Smile
On to videl z jejich americky strany, ja z ty nasi!!
Fakt ale husty Smile
Smali jsme se od zacatku az do konce.
Ja mam par ukazek na myspace, tak se koukni
www.myspace.com/black_lung_fever
ShaQuan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj Sascha jede to se mu neda uprit. A ty jeho falesny tiskovky pred kazaskym velvyslanectvim, kde dementoval zpravy kazaske vlady - hodne odvazne Very Happy

DA ALI G FILM
BORAT

jeste musi natocit celovecerak s Brunem Wink
podo609
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2006 2:57 pm    Předmět: Mulholland drive Odpovědět s citátem

David Lynch - pan reziser Laughing Laughing Laughing
patrik609

Registrace: 15. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2006 2:58 pm    Předmět: 300 Odpovědět s citátem

Novy film 300 prichadza v marci, to bude prda Laughing Laughing Laughing
zod
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 24, 2006 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

akoze BORAT je nehorazny tlak Very Happy prvych 5 minut a brucho ma bolelo od smiechu

a co hovorite napr na FIGHT CLUB?
ShaQuan

PříspěvekZaslal: st prosinec 27, 2006 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsem milovnikum kvalitnich serialu a ponekud brutalnejsiho humoru doporucuji serial DEXTER. Zatim ten nejlepsi serial kerej sem mel tu cest videt !!

http://www.csfd.cz/film.php?224291

Myslite si, ze neni nic roztomilejsiho nez snehove bile ovecky??? Smile omyl
http://www.csfd.cz/film.php?trailer=1&id=223260
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fight Club je to uz rok ci dva co jsem to videl a uprimne moc nadsen jsem nebyl. Hroznej bordel. Ale pry se film musi videt nekolikrat, mozna mu dam druhou ci treti sanci Laughing
zod napsal:
akoze BORAT je nehorazny tlak Very Happy prvych 5 minut a brucho ma bolelo od smiechu

a co hovorite napr na FIGHT CLUB?
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si to ctu trosku opozdene..nicmene ... je to nahodou dobre tema...
Tak ja bych to asi nejdriv rozdelila na ceske herce a herecky a pak na ty celosvetove..coz se mi zda,vzhledem k tomu,ze jsem ceska, celkem fer ....

Tak teda z Ceskych lucin a haju mam nejradeji
Herec: Karel Roden (z mladsich) M.Donutil (ze starsich)
Herecka: Ana Gaislerova (z mladsich) a musim priznat, ze jsem jako herecku mela strasne rada nasi byvalou pani prezidentovou Dagmar Veskrnovou Havlovou.

No i kdyz ono v tech ceskych kruzich mam rada i dalsi herce a herecky ... to se neda takhle shrnout do dvou, myslim si ze kazdy ma sve kouzlo. Napriklad mam strasne rada Pavla Lisku, i kdyz je to mladej herec..myslim si,ze je naprosto uzasnej at ho date do jakekoli role ... nebo pak treba Bolek Polivka dobre hraje.. a dalsi a dalsi a dalsi.

Osobne si myslim,ze Cesi jsou jeden velkej narod hercu a herecek...a to v dobrem smyslu Cool

No a pak tu mame ty celosvetove..hm
Herec: Robert DeNiro a Johny Depp
Herecky: Jullia Roberts a Sandra Bullock

A ted o tom filmu celkove

Ja se osobne podivam radeji na film Cesky nez na nejakou americkou sflakaninu ... Cesky film (i pohadky) mi proste prijdou vice realisticke a smysluplne ... dokonce i herecke vykony jsou mnohdy vice ci mene obdivuhodne.
Samozrjeme tim nechci absolutne odsoudit napriklad americkou produkci filmu, mam rada i americke filmy (zejmena pak jsou-li logice a myslenkove srozumietlne), ale jak jsem rekla, davam prednost filmum Ceskym.

A kdyz uz jsem u toho, tak me nejoblibenejsi filmy z rad ceskeho filmoveho atelieru:

Musime si pomahat,Pelisky,Navrat Idiota,Pupendo,Zelary,Obecna skola...a milion dalsich... Rolling Eyes

[/b]
ShaQuan

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 6:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to ja jsem uplny opak. Nove ceske filmy - to je zlo !!! Ceskou filmovou tvorbu muzu od roku 1930 tak do roku 1970. V tomto casovem rozpeti se najdou kvalitni ceske filmy. Ale to co se toci ted.... sracky.

Ale i tak uprednostnuju zahranicni tvorbu - americkou, korejskou, japonskou, britskou, francouzskou, mexickou...
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Filmy.Ty ovlivnily i to ze jsem jako 17-lety kluk utekl z Ceskoslovenska.Rekl jsem KURVAHOSIGUTENTAG a za par tydnu jsem byl v Traiskirchenu a to byl opravdu film do zivota.
Ja jsem filmovy fanatik a mam rad hrozne moc filmu ale zacnu s tema starsima:
1. Muz a zena (Francie)
2. Muz z Ria. Belmondo
3.Hombre.Paul Newman
4.The Mechanic.Charles Bronson
5.Cetnik ze St.Tropez a vsechny dily.Luis de Funes
6.Sound of Music.
7.My fair lady(videl jsem to poprve v Gottvaldove kdyz mne bylo asi 6. V letnim kine s mamou)
8.Vesnicka moje strediskova.
9.Planeta opic.Charlton Heston
10.The good,the bad and the ugly.Clint Eastwood
..a to je jen par mych oblibenych.AzPete.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com