|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne duben 10, 2005 1:38 am Předmět: Pravidla pro forum |
|
|
Ma nekdo nejaky navrh? Co bych mel napsat jako pravidla fora? Pro mnoho lidi je neprijemne jak se tady lidi napadaj a utocej na sebe jen pro to aby si lecily svoje vlastni mindraky a pisou sve negativni nazory, ktere nikterak nesouvisi s tematem a ktere stejne nikomu neprospeji, naopak to kazdemu zanecha spatnou chut na jazyku. Tak jsem premyslel, ze se napise par zakladnich bodu, jako pravidla fora a snad nekolik procent tech negativnich lidi se zamysli pred tim, nez napisou nejakou nesmyslnou hysterickou urazku.
Dodatek:
9/26/2005
se pridali pravidla pro forum zde:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-373.html
Naposledy upravil miro dne út leden 31, 2006 6:24 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: ne duben 10, 2005 5:49 am Předmět: |
|
|
zamyslim se kdykoliv se tady naloguju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: ne duben 10, 2005 9:11 pm Předmět: |
|
|
nevim jestli brecet a nebo se smat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
Registrace: 22. 01. 2005 Příspěvky: 39
|
Zaslal: po duben 11, 2005 8:46 am Předmět: pravidla |
|
|
Miro,
myslim si, ze je tezke dat pravidla foru.
Chapu ze by si chtel aby to tu melo nejakou uroven,ale rekni blbcovi aby nebyl blbec,tim chci rict ze v normalnim zivote by se ti lide tak nenapadali ale v anonymite jsou daleko drzejsi, ale zase normalni clovek se nemuze nechat urazit tupounem ,protoze s tim uz dopredu pocita ,ze se vzdycky nejaky najde.A zase naopak je hezke narazit na rozumny nazor a nebo jiny pohled na vec.
Pro mne je tohle forum zajimave tim ,ze jsou zde lide se stejnou ziv,situaci a tim si vzajemne muzou pomoci a pochopit.V Cechach te lidi nemuzou chapat a Americani uz vubec ne.
Rada bych prispela nejakym navrhem, ale nemyslim si ze to pomuze.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: po duben 11, 2005 7:05 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze by trochu pomohlo, kdybys zakazal anonymni prispevky - kazdy by se musel prihlasit nez neco napise.
Na druhou stranu, je fakt, ze ty nejurazlivejsi prispevky byly podepsane, tak nevim... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: po duben 11, 2005 7:38 pm Předmět: |
|
|
No ono to asi bude slouzit i trochu pro me. Abych se citil jako ze postupuju podle pravidel a ne jako kruty administrator, ktery lidem nemilosrdne maze prispevky .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út duben 12, 2005 12:43 am Předmět: |
|
|
neboli cenzura  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
|
Zaslal: út duben 12, 2005 12:46 am Předmět: zapomnela |
|
|
jsem se prihlasit s tou cenzurou.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út duben 12, 2005 1:50 am Předmět: |
|
|
Nejde o cenzuru, jde napr. o *S*P*A*M* kteri postujou linky na svoje nesouvicejici stranky jen pro ziskani zakazniku, nebo lidi co se vyjadruji sproste a vulgarne, cos se nekdy ani neda cist a negativne to ovlivnuje charakter naseho fora. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
|
Zaslal: st duben 13, 2005 2:18 pm Předmět: |
|
|
| MAS PRAVDU ,VSE MUSI MIT NEJAKA PRAVIDLA HRY |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po leden 30, 2006 2:11 pm Předmět: |
|
|
Technicky dotaz.
Muzu ke svemu prispevku prilozit Word dokument, nebo je jedina sance jak ho poskytnout ostatnim prostym prekopirovanim do obsahu prispevku? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: po leden 30, 2006 8:47 pm Předmět: |
|
|
Technisky dotaz II:uz jsem to tady jednou psal(ted to nemuzu najit)a nebylo mi odpovezeno.
Proc,kdyz chci preskakovat stranky,musim na to cislo klikat nekolikrat?Ono se to zda jako blbost,ale jsem vetsinou na cestach,kde pouzivam wireless laptop a ten je samozrejme pomalejsi nez cabel doma,takze cekani,az mi trikrat nabehne stranka a az pote se dostanu na stranku pozadovanou me dost irituje a parkrat jsem to nevydrzel a vzdal to zaklapnutim laptopu..
Dela vam to taky,nebo jsem jen vyjimka? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lenka
Registrace: 11. 01. 2006 Příspěvky: 27 Bydliště: florida
|
Zaslal: po leden 30, 2006 8:57 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Technisky dotaz II:uz jsem to tady jednou psal(ted to nemuzu najit)a nebylo mi odpovezeno.
Proc,kdyz chci preskakovat stranky,musim na to cislo klikat nekolikrat?Ono se to zda jako blbost,ale jsem vetsinou na cestach,kde pouzivam wireless laptop a ten je samozrejme pomalejsi nez cabel doma,takze cekani,az mi trikrat nabehne stranka a az pote se dostanu na stranku pozadovanou me dost irituje a parkrat jsem to nevydrzel a vzdal to zaklapnutim laptopu..
me to dela taky, taky bych rada vedela co s tim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: po leden 30, 2006 10:55 pm Předmět: |
|
|
| lenka napsal: | | american chopper napsal: | Technisky dotaz II:uz jsem to tady jednou psal(ted to nemuzu najit)a nebylo mi odpovezeno.
me to dela taky, taky bych rada vedela co s tim  |
.ale pozpatku,kdyz jsi rekneme na strance 3 a chces na dvojku,tak zadny problem.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út leden 31, 2006 6:19 pm Předmět: |
|
|
scout66>> to nejde, urcite by to slo udelat file upload, ale je to celkem (not secure) popremyslim o tom.
american chopper>>
Ja zadny problem nemam, jdu to zkusit z jineho prohlizece.
Co mas za prohizec Explorer?
Kdyz kliknes nahore na help>> About Internet Explorer tak ti to rekne jakou mas verzi napr 6.0. Tak se na to mrkni.
Jinak jsem zaznamenal problem s hostingem a sice to, ze se forum zpomali a obcas nas vypnou uplne, protoze jim pretezujeme server. Uz jsem obednal dedicated server (VPS) a do mesice bych mel vsechno prestehovat, tak se to urcit zlepsi, ale jinak si myslim, ze v tvem pripade se jedna o prodlevu, kterou maji satelity. Kazdy satelitni internet ma prodlevu, ze kliknes a cekas a nekdy kdyz jsou mraky tak kliknes a nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|